• 25 Σεπτεμβρίου, 2019

Παρά λίγο ατύχημα στο Λούνα Παρκ της Λάρισας ή παρωδία;

Παρά λίγο ατύχημα στο Λούνα Παρκ της Λάρισας ή παρωδία;

Χρήστης του fb, με ανάρτησή του-κατά δήλωσή του που ξεπερνά τις 190 κοινοποιήσεις και αναδημοσιεύθηκε στις τοπικές ιστοσελίδες της Λάρισας, καταγγέλλει παρ’ ολίγον ατύχημα στο Λούνα Παρκ της Λάρισας, στο “καράβι”.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι χθες Τρίτη βράδυ, ανέβηκε με την 6χρονη κόρη του στο “ΚΑΡΑΒΙ”, ένα από τα παιχνίδια του Λούνα Παρκ και ότι κατά την ταλάντωση, “λύθηκε” ένα φως 1,5 μ. μήκος και 10 εκ. πλάτος, με τη σιδερένια βάση του, και έπεσε από ύψος 6 μ., δυο θέσεις μπροστά τους και μια θέση μπροστά από 3 άλλες κοπελίτσες που όπως περιγράφει “τσίριζαν τρομοκρατημένες μέχρι να σταματήσει εκτάκτως το παιχνίδι”.
Ευτυχώς οι θέσεις εκείνες ήταν άδειες.

Ο Γ.Μπ. δηλώνει ότι έχει ενημερώσει αστυνομία και δήμο και καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να προσέχουν.

Επικοινωνήσαμε με τον ίδιο και επιβεβαιώνει την καταγραφή του συμβάντος στα κεντρικά της αστυνομίας στη Νεάπολη Λάρισας. Δεν προχώρησε σε μηνύσεις. (αξίζει να αναφέρουμε ότι μια χρήστης του facebook, σχολιάζει ότι “Ήμουν μπροστά και το είδα”)

Μέχρι στιγμής υπάρχουν αντικρουόμενα στοιχεία, καθώς υπάρχει και η εκδοχή ότι έσπασε λάμπα φθορίου, και ότι τα θραύσματα έπεσαν, μέσα στο παιχνίδι.

Σε τρίτη εκδοχή, του δικηγόρου της ιδιοκτήτριας, έσπασε ένα μικρό ντουί (douille de lampe) με τη λάμπα του, από το οποίο δεν κινδύνεψε κανείς.

Αναμένουμε -ίσως- από επίσημα χείλη, τι πραγματικά συνέβη.

 

 

Θυμίζουμε ότι οι πολίτες του Αλμυρού συγκεντρώνουμε υπογραφές για την αλλαγή νομοθεσίας αδειοδότησης, λειτουργίας, πιστοποίησης, ελέγχου και εποπτείας των υπαίθριων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων (λουνα παρκ). Μπορείτε και εσείς να υπογράψετε –κλικ εδώ. Αφορά ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο τον Αλμυρό.