• 1 Ιουλίου, 2019

ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμυρού: Επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στον Αλμυρό αύριο Τρίτη 2 Ιουλίου

ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμυρού: Επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στον Αλμυρό αύριο Τρίτη 2 Ιουλίου

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμυρού, σχετικά με επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, αύριο Τρίτη 2 Ιουλίου στον Αλμυρό:

Την   Τρίτη  02  Ιουλίου  2019  και ώρα 11:30΄, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον  Αλμυρό. Θα τον υποδεχτούμε στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού και συγκεκριμένα έξωθεν των γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αλμυρού.

Σε  μια (1) εβδομάδα από τώρα, έρχονται κρίσιμες βουλευτικές εκλογές. Με ενότητα, ομοψυχία και υπευθυνότητα, συντεταγμένοι με τα όργανα του Κόμματός μας, θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας.

Τότε θα πάρουμε, όλοι μαζί, την καθοριστική απόφαση για το μέλλον της χώρας. Από σήμερα είμαστε  όλοι στην πρώτη γραμμή του αγώνα με το πρόγραμμα της ΝΔ στη φαρέτρα μας.

Με αλήθειες, με σχέδιο, με επιχειρήματα για ανάπτυξη, για περισσότερες θέσεις εργασίας, για χαμηλότερους φόρους, για ένα πιο αποτελεσματικό κράτος.

Για τη νέα φωτεινή Ελλάδα που όλοι θέλουμε και το Ν. Μαγνησίας  που αξίζει καλύτερα.

Επίσης σας κάνουμε γνωστό ότι, τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμυρού από σήμερα  θα παραμείνουν ανοιχτά  κάθε απόγευμα  από 18:00 έως 21:00 και την ημέρα των εκλογών θα είναι από τις 07:00΄εως την ανακοίνωση των  αποτελεσμάτων.

 

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμυρού

Δημήτριος  Αναστασίου