• 25 Ιουνίου, 2019

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι των ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Δημοκρατίας, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι των ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Δημοκρατίας, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ

Μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Ιουλίου 2019, τα κόμματα ανοίγουν τα χαρτιά τους ανακοινώνοντας τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών.

Στη Μαγνησία ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ, έχουν προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τα ψηφοδέλτιά τους.

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου, ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Μαγνησίας, μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος που επικύρωσε τα ονόματα των υποψηφίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, οι υποψήφιοι στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι οι Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Κατρίνα Παπανάτσιου, Μ΄κης Μπαλλής, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Φωτεινή Κοκκινάκη, Άκης Καλαμαράς, Δημ. Κουτσιφέλης και Ηλ. Καραπατάκης.

Η Νέα Δημοκρατία δεν προχώρησε ακόμη σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του Νομού μας. Όπως όλα δείχνουν, υποψήφιοι θα είναι ο Χρήστος Μπουκώρος, Γιώργος Καλτσογιάννης, ο Θανάσης Λιούπης, ο Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, η Ζέττα Μακρή, η Κατερίνα Πατσογιάννη και η Ζαφειρούλα Αναγνώστου.

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε και η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος. Στο ψηφοδέλτιο που θα δώσει τη μάχη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου συμμετέχουν αλφαβητικά ο Γιάννης Αναστασίου, η Μαγδαληνή (Μάνια) Μπελτζενίτη, ο Τρύφων Πλαστάρας, ο Γιάννης Σακκόπουλος, η Έλενα Φορτούνα, ο Φώτης Χατζηδημητρίου, ο Νίκος Χαυτούρας και η Ζαφειρούλα Αναγνώστου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας του ΚΚΕ για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου που παρουσιάστηκαν και σε επίσημη συνέντευξη τύπου είναι οι εξής: Ακριβού Μυρτώ, Ρηγάκη Κωνσταντίνα, Ριζόπουλος Απόστολος Ρούση – Κωτή Αγορή (Ρίτσα), Ρούσσας Γεώργιος, ωνσταντίνος, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας» Τζιουμάκης Δημήτριος, ηθοποιός Τσαλούχας Θεόδωρος, δημοτικός σύμβουλος Βόλου

Ακόμη, υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα Μέρα25 του Γιάνη Βαρουφάκη, ανακοίνωσε πως θα είναι και ο Δημήτρης Καραδήμας.