• 1 Απριλίου, 2019

Χάλκινο μετάλλιο για Αλμυριώτη αθλητή της Κωπηλασίας

Χάλκινο μετάλλιο για Αλμυριώτη αθλητή της Κωπηλασίας

Διάκριση για το τμήμα κωπηλασίας του Συλλόγου «Δημητριάς» σε Διασυλλογικούς Αγώνες στην Καστοριά

Το τμήμα κωπηλασίας του Α.Σ. «Δημητριάς», της Μητρόπολης Δημητριάδος συμμετείχε, στις 24 Μαρτίου, στους Διασυλλογικούς αγώνες στο Μαυροχώρι της Καστοριάς.

Δυο πληρώματα εκπροσώπησαν το σωματείο, με το διπλό Παίδων Αρχαρίων και το σκφ κορασίδων.

Το διπλό Παίδων Αρχαρίων, αποτελείται από τους Παληά Έντουαρτ και Χαδούλη Γεώργιο. Οι δυο αθλητές κατέκτησαν την 3η θέση και έφεραν στον όμιλο το πρώτο μετάλλιο από την ίδρυση του εδώ και τρία χρόνια.

Στο σκιφ κορασίδων η Παναγιώτα Κοτρώτσου κατέλαβε την πέμπτη θέση, επισφραγίζοντας, με τον καλύτερο τρόπο, την εξαιρετική εργασία που γίνεται και στον αθλητικό τομέα του νεανικού έργου της τοπικής εκκλησίας.

 Ο προπονητής του σωματείου π. Δημήτριος Κοτρώτσος δήλωσε αποκλειστικά στον «Λαό του Αλμυρού» σχετικά με τον Αλμυριώτη αθλητή Έντουαρντ Παληά και το σωματείο:

«Ο Έντουαρντ ασχολείται με την κωπηλασία μόλις 6 μήνες. Πρόκειται για ένα δυνατό παιδί με αντίληψη που κατόρθωσε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να φτάσει στο επίπεδο των συναθλητών του. Φαίνεται πως έχει ταλέντο και δυνατότητες, ενώ είμαι κατά 99% βέβαιος πως θα τον καλέσουν στα πρωταθλήματα ανάπτυξης που διοργανώνει η Ομοσπονδία. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε και την προσπάθεια των γονιών, οι οποίοι σχεδόν καθημερινά φέρνουν τον Έντουαρντ για την προπόνησή του στις Αλυκές, προκειμένου το παιδί να ασχοληθεί με το άθλημα, ανεξαρτήτου της απόστασης που πρέπει να διανύουν.

Ο Α.Σ. Δημητριάς, αρχικά δημιουργήθηκε με σκοπό την κοινωνικοποίηση των Ρομά, μέσω του αθλητισμού. Με τον καιρό, στο σωματείο ήρθαν και άλλα παιδιά τα οποία φυσικά ήταν ευπρόσδεκτα. Τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε δημιουργήσει τις εγκαταστάσεις μας στις Αλυκές.

Με τη συγκατάθεση του Δεσπότη μας, το σωματείο εξυπηρετεί πλέον την περιοχή των Αλυκών και του Αγίου Στεφάνου. Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως έχουμε και τμήμα ΑΜΕΑ, στο οποίο έχουμε πετύχει διακρίσεις με τον αθλητή μας Νικόλαο Σολομωνίδη.

Πλέον έχουμε περισσότερα από 40 παιδιά. Παρακινούμε τους γονείς, να ωθήσουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Η συνεργασία της εκκλησίας, των φορέων και της τοπικής αρχής θα βοηθήσει μέσω του αθλητισμού να δώσουμε ένα νέο όραμα στα παιδιά μας.»


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …