• 28 Ιανουαρίου, 2014

Με νέο προπονητή στον ημιτελικό του Κυπέλλου ο Γ.Σ.Α.

Με νέο προπονητή στον ημιτελικό του Κυπέλλου ο Γ.Σ.Α.

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Βουρούκο ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας η Διοίκηση του Γ.Σ.Α.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο Πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Αργυρόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Βουρούκου και του ανακοίνωσε την επιθυμία της Διοίκησης να λυθεί η συνεργασία τους.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας και πλέον έχουν αρχίσει οι διαδικασίες ανάληψης καθηκόντων από άλλον προπονητή. Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίζουν μέλη της Διοίκησης με τα οποία επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι μέχρι το πρωί της Τετάρτης, ανήμερα του μεγάλου αγώνα Κυπέλλου με τον Πύρασο, θα έχει βρεθεί αντικαταστάτης του Β. Βουρούκου και θα κοουτσάρει την ομάδα.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο, ότι οι επικρατέστεροι είναι οι Κώστας Σταματίου, Βαγγέλης Σταμουλάκης και Δημήτρης Κόφφας. Την προπόνηση της Τρίτης, παραμονή του αγώνα Κυπέλλου, θα κάνουν οι Βούλγαρης-Γκόβαρης, ενώ την ημέρα του αγώνα, θα κοουτσάρει τον Γ.Σ.Α. νέος προπονητής, χωρίς να έχει κάνει καμία προπόνηση με τη νέα του ομάδα! Αυτό από μόνο του, χρίζει φαβορί για την ανάληψη προπονητικών καθηκόντων ενός εκ των Σταματίου ή Σταμουλάκη, οι οποίοι ξέρουν καλύτερα τα της ομάδας, αφού πρόσφατα και οι δύο ήταν προπονητές του Γ.Σ.Α.

Ο Βαγγέλης Βουρούκος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, παρά μόνο ότι σέβεται την απόφαση της Διοίκησης, αλλά όπως ο ίδιος τόνισε «δεν θέλω να πω τίποτα τώρα, αφού ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα. Αυτό που θέλω να πω μόνο είναι ότι εκτιμώ απεριόριστα τους παίκτες του Γ.Σ.Α.».

Μπάμπης Παπαρρίζος

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …