• 2 Μαρτίου, 2019

Β. Χατζηκυριάκος: Χαιρόμαστε να διαφωνούμε μαζί σας κ. Εσερίδη

Β. Χατζηκυριάκος: Χαιρόμαστε να διαφωνούμε μαζί σας κ. Εσερίδη

Χαιρόμαστε να διαφωνούμε μαζί σας κ. Εσερίδη. Αυτό μας καθορίζει. Αυτός θα είναι και ο λόγος της επανεκλογής μας.

Όταν θεωρείτε σπατάλη να υπάρχει ΚΑΠΗ (ή καφενείο ή όπως θέλετε πείτε το) εμείς το λέμε «κοινωνική πολιτική». Το δηλώνουμε απερίφραστα, θα είμαστε σπάταλοι στην κοινωνική πολιτική, όχι μόνο των ηλικιωμένων, αλλά όλων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Όταν εσείς καταλογίζετε στο πρόσωπό μου κατάχρηση άλλων, σας λυπάμαι, γιατί είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να αμαυρώσετε το όνομά μου, όταν μετά από τόσα δικαστήρια και τόσες ΕΔΕ, δεν μπορέσατε να μου προσάψετε τίποτε.

Όταν θεωρείτε ότι το Νομικό Πρόσωπο δεν ήταν απαραίτητο -χωρίς να επεκταθώ και να ανοίξουμε πληγές- θα σας θυμίσω ότι εξαιτίας του διασώθηκε η λειτουργία του Ωδείου…

Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια Δημοτική Αρχή που τις βιβλιοθήκες του Δήμου τις κάνει γραφεία…

Καταλαβαίνω όμως την αγωνία σας. Τελειώνει η θητεία σας και το έργο που έχετε να δείξετε είναι η υλοποίηση όσων εμπνευστήκαμε, προκηρύξαμε και προγραμματίσαμε. Έργα, για τα οποία τα υποέργα παραμένουν στις μελέτες που εμείς εκπονήσαμε.

Έργα που μαραζώνουν… Δεν έχετε παραλάβει την πλατεία. Το κτίριο στα Ζερέλια στέκει πλημμυρισμένο, τα δρομάκια καταστρέφονται, δεν υπάρχει καμία μέριμνα για τη συντήρησή τους. Το φράγμα νερό έχει, αλλά δεν έχουν οι Δημότες. Το μικρό υποέργο ώστε να φτάσει το νερό στους αγρότες παραμένει στα χαρτιά.

Ναι, κύριε Εσερίδη, καλά τα πήγαμε. Σίγουρα δεν ήμασταν αλάθητοι… Η υποψηφιότητά μας έρχεται ορμώμενη από τα έργα της προηγούμενης θητείας, αλλά και από ένα όραμα ανάπτυξης και εξωστρέφειας του Αλμυρού που έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και τη θέληση να υλοποιήσουμε.

Όμως, μην ακούτε εμάς. Κάντε μια βόλτα στον Πτελεό, την Αμαλιάπολη, το Αχίλλειο, τη Σούρπη, σε όλα τα χωριά μας και αφουγκραστείτε καλά τους Δημότες. Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω και για σας και για μας.


Σχετικά Άρθρα

Το μήνυμα του Δημάρχου Δ. Εσερίδη για τη νέα σχολική χρονιά

Το μήνυμα του Δημάρχου Δ. Εσερίδη για τη νέα σχολική χρονιά

Το δικό του μήνυμα προς τους εκπαιδευτικούς και μαθητές έδωσε ο Δήμαρχος Αλμυρού κος Δημήτρης Εσερίδης:…
Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού με Δελτίο Τύπου του ενημερώνει ότι ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την τοποθέτηση…