• 13 Ιανουαρίου, 2019

Περιστοιχισμένος από νέους ο Χρ. Μπουκώρος στην κοπή πίτας με μαζική συμμετοχή που θύμισε παλιές καλές εποχές

Περιστοιχισμένος από νέους ο Χρ. Μπουκώρος στην κοπή πίτας με μαζική συμμετοχή που θύμισε παλιές καλές εποχές

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Π.Γ. του βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου:

Παρουσία ενός απίστευτου πλήθους πολιτών, που κατέκλυσαν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου Volos Palace, ακόμη και τον δρόμο μπροστά από το ξενοδοχείο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι για εκατοντάδες πολίτες στάθηκε αδύνατο να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο, λόγω της μαζικής προσέλευσης.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησαν οι ιερείς του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, πατέρας Βασίλειος Ακριβόπουλος και πατέρας Χαρίλαος Παπαγεωργίου, παρουσία του βουλευτή Πιερίας και πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Κώστα Κουκοδήμου, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη, του προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γιώργου Κωτσού, του δημάρχου Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη, του δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, της προέδρου του ΤΕΕ και υποψήφιας δημάρχου Βόλου Νάνσυς Καπούλα, του προέδρου της Ενωσης Βόλου Νικήτα Πρίντζου, του προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τέλη Μπασδάνη, του γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Β. Μπακαλιάνου, περιφερειακών συμβούλων, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων της Μαγνησίας, του προέδρου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Ν.Δ. Δήμου Νταόπουλου και πολλών στελεχών της ΝΟΔΕ, καθώς και πολλών εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Επίσης, βουλευτές απέστειλαν μηνύματα και ευχές για την επιτυχία της εκδήλωσης, όπως ο Γραμματέας ΠΕ Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ν. Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο Πρόεδρος της Παράταξής μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέπεμψε μήνυμα συστράτευσης και συμπόρευσης για τις μεγάλες μάχες που έρχονται σε όλες τις κάλπες. Εξέπεμψε μήνυμα νίκης, γι’ αυτό μας θέλει όλους κοντά του στον αγώνα. Διότι, η νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η νίκη της φωτεινής Ελλάδας». Συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του βουλευτή Σερρών, Τομεάρχη Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή, ο οποίος αναφερόμενος στο πρόσωπο του βουλευτή Μαγνησίας δήλωσε ότι βρήκε «έναν ικανό βουλευτή και έναν άξιο συνεργάτη στον Τομέα», ενώ ευχήθηκε την επανεκλογή του Χρήστου Μπουκώρου, προκειμένου να συνεχίσει να ακούγεται στη Βουλή δυνατά η φωνή της Μαγνησίας, όπως τόνιζε στο μήνυμά του. Επίσης, μήνυμα απέστειλε και ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτής Λάρισας Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο βουλευτής Μαγνησίας, ο οποίος πλαισιωνόταν από νέες και νέους, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε ατάλαντο θίασο. Ο βουλευτής αναφέρθηκε στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι με όσα τεχνάσματα και αν αναβάλλουν την πτώση της κυβέρνησης, το πολιτικό της τέλος είναι προδιαγεγραμμένο. Ο πολιτικός τους χρόνος τελειώνει, υπογράμμισε.

Επίσης αναφέρθηκε στο αναπτυξιακό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση, με ιδιαίτερη αναφορά στα στρατηγικά πλεονεκτήματα της Μαγνησίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού και όλοι σχολίαζαν ότι πρόκειται για προμήνυμα μεγάλης νίκης της Ν.Δ. στις επερχόμενες εκλογές. Χαρακτηριστικά, παλιά στελέχη της Ν.Δ. απευθυνόμενοι προς τον βουλευτή Μαγνησίας τόνιζαν ότι παρόμοια πολιτική συγκέντρωση θυμούνται μόνο από τις εκλογές προ του 2004.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο βουλευτής στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου ευχήθηκε, ευχαρίστησε και αποχαιρέτισε, για αρκετές ώρες, προσωπικά το μεγαλύτερο μέρος των παρευρισκομένων, ενώ δήλωσε: «Η συγκλονιστική παρουσία των πολιτών της Μαγνησίας στην αποψινή εκδήλωση είναι προμήνυμα μεγάλης νίκης της Ν.Δ. Ευχαριστώ όλα τα στελέχη και όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας. Ευχαριστώ και τους πολίτες που ήταν παρόντες στην εκδήλωση και οι οποίοι  προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους. Ανοίγουμε την αγκαλιά μας και τους καλοδεχόμαστε, γιατί μας ενώνει μια ευγενής φιλοδοξία, η φιλοδοξία ανόρθωσης της πατρίδας. Είχαμε καιρό να ζήσουμε τέτοια μαζική συγκέντρωση. Τους ευχαριστώ όλους εγκάρδια για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να τους δικαιώσω. Τέλος, ζητώ την κατανόηση των εκατοντάδων πολιτών, οι οποίοι δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τους χώρους του ξενοδοχείου».

 


Σχετικά Άρθρα

Ενημέρωση για περιστατικό bullying στον Χρ. Μπουκώρο

Ενημέρωση για περιστατικό bullying στον Χρ. Μπουκώρο

Επίσκεψη στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας πραγματοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. και βουλευτής Μαγνησίας…
Συναντήσεις και παρεμβάσεις για ζητήματα των αλιέων είχε ο Χρ. Μπουκώρος

Συναντήσεις και παρεμβάσεις για ζητήματα των αλιέων είχε ο Χρ. Μπουκώρος

Με τους εκπροσώπους ερασιτεχνών και επαγγελματιών αλιέων Άνω και Κάτω Λεχωνίων είχε συνάντηση ο βουλευτής Μαγνησίας…
Δ.Τ. Χρ. Μπουκώρου: Εντάσσονται στην αγροτική οδοποιία οι Δήμοι Ρήγα Φεραίου και Ζαγοράς – Μουρεσίου

Δ.Τ. Χρ. Μπουκώρου: Εντάσσονται στην αγροτική οδοποιία οι Δήμοι Ρήγα Φεραίου και Ζαγοράς – Μουρεσίου

Διαβεβαίωσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο Από επικοινωνία…