• 15 Δεκεμβρίου, 2018

ΠΑΜΕ Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα και τον …Τσοπ!

ΠΑΜΕ Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα και τον …Τσοπ!

Την καλημέρα μου σε όλους τους παίχτες του στοιχήματος. Αυτή την εβδομάδα θα εμπιστευτώ έναν παλιό μου συνεργάτη στο Betshark. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο για τον ”ΤΣΟΠ”, καθώς οι επιτυχίες του μιλάνε από μόνες τους. Πάμε στα ματς.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Με όπλο την έδρα του ο Παναιτωλικός έχει καταφέρει να είναι ψηλά στην βαθμολογία και να μην κινδυνεύει από κάποιον πιθανό υποβιβασμό. Εκτός όμως έχει αρκετά προβλήματα με 1 – 1 – 4 και τέρματα 5 – 9, θυμίζει ομάδα για τελευταίες θέσεις. Ο Άρης με την επανεμφάνιση του στην μεγάλη κατηγορία έχει δείξει πως τα καταφέρνει πολύ καλά και θα πρωταγωνιστήσει. Αν ήταν και λίγο πιο τυχερός στα ντέρμπι θα ήταν ακόμα πιο ψηλά. 

Στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό η νίκη είναι μονόδρομος, αν θέλει να τερματίσει στην πρώτη εξάδα. Η αναμέτρηση έχει και λίγο ισοπαλία, αν όμως καταφέρουν οι κίτρινοι να ξεκλειδώσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων, δύσκολα μετά θα μπορέσουν να γυρίσουν την κατάσταση, ΑΡΗΣ – 1 ΜΕ 1,60.

 

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Μια καταπληκτική χρονιά διανύει η Άϊντραχτ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ειδικά στο Europa League προκρίθηκε με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς. Με αντίπαλο την Λεβερκούζεν, που κάνει άλλη μια μέτρια για τα δεδομένα της σεζόν, έχει τον πρώτο λόγο. Η απόδοση του άσσου στο 2,40 είναι αρκετά καλή, πιθανό και το over 2,5 που πληρώνει όμως μόνο 1,60, ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – 1 ΜΕ 2,40.

 

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΛΑΤΣΙΟ : Ομάδες στην Seria A που παίζουν ανοιχτά και σκοράρουν, ειδικά η Αταλάντα έχει τα περισσότερα over στο πρωτάθλημα, μετά την Νάπολι, 10 σε 15 αναμετρήσεις. Το σημείο πληρώνει 1,67, σε συνδυασμό με το γκολ πάμε στο 1,91, ανεβαίνουμε αρκετά για να πάρουμε μικρό ρίσκο, ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΓΚΟΛ ΚΑΙ OVER ΜΕ 1,91.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ: ΑΡΗΣ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ OVER

 

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 7,33.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΣΟΠ: ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ ΓΚΟΛ

 

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 12,11

 

Τα σημεία είναι προτάσεις η τελική επιλογή είναι δική σας.

 

Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε.


Σχετικά Άρθρα

ΠΑΜΕ Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα και τον …Τσοπ! 26-1-2019

ΠΑΜΕ Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα και τον …Τσοπ! 26-1-2019

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ : Συνεχίζει στις αναμετρήσεις της η Αταλάντα να προσφέρει γκολ και θέαμα και…
ΠΑΜΕ Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα και τον …Τσοπ!

ΠΑΜΕ Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα και τον …Τσοπ!

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Δείχνει να συνέρχεται η Άεκ σιγά σιγά, αν δεν θέλει να …
Πάμε στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα

Πάμε στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα

EUROLEAGUE TIME   ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ –  ΒΑΛΕΝΘΙΑ : Δυνατή στην έδρα της η Ζαλγκίρις, έχει έξι νίκες…