• 2 Οκτωβρίου, 2018

Όλα έτοιμα για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού «Almyros City – Zerelia Lakes»

Όλα έτοιμα για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού «Almyros City – Zerelia Lakes»

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City – Zerelia Lakes», είναι γεγονός. Η σημαντική αθλητική διοργάνωση για την πόλη μας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Αλμυρού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Ε.Ο.Σ Αλμυρού.

Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου καλύπτει 21 χλμ και οι συμμετέχοντες θα διέρχονται μέσω της περιφερειακής οδού, κατευθυνόμενοι στις παρυφές της «Όθρυος» και τις λίμνες «Ζερέλια». Παράλληλα, με τον Ημιμαραθώνιο θα πραγματοποιηθεί και Λαϊκός Αγώνας δρόμου 5 χλμ κατά τον οποίο οι συμμετέχοντες θα διέρχονται μέσω του Περιφερειακού δρόμου.  Σημείο εκκίνησης και τερματισμού και για τους δύο αγώνες, έχει οριστεί η Κεντρική Πλατεία Αλμυρού.

Ακόμη, η εκκίνηση για τον αγώνα των 500 μέτρων για παιδιά Δημοτικού θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, ενώ ο αγώνας του 1 χλμ θα έχει εκκίνηση κοντά στο 5ο Δημοτικό. Ο τερματισμός και των δύο αγώνων θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία.

Ώρες Εκκίνησης:

21 χλμ – 09:30

5 χλμ – 09:45

0,5 χλμ – 10:00

1 χλμ – 09:45

Οι εγγραφές στους αγώνες έχουν ολοκληρωθεί.  Στον Ημιμαραθώνιο, έχουν δηλώσει συμμετοχή 112 δρομείς και στον Λαϊκό αγώνα δρόμου 92. Οι αιτήσεις συμμετοχής έφτασαν τον προσδοκούμενο αριθμό, καθώς έχουν ξεπεράσει αριθμητικά τις περσινές.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα έχει ήδη εξασφαλίσει την ύπαρξη σταθμών τροφοδοσίας για τους αθλητές, ενώ θα υπάρχει και ασθενοφόρο με γιατρό για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Επίσης στην κεντρική πλατεία δίπλα στο χώρο εκκίνησης, θα υπάρχει χώρος φύλαξης προσωπικών ειδών. Σημαντική είναι και η συνδρομή του Α.Τ. Αλμυρού, όπου συνεργάστηκε με τους διοργανωτές για τη σήμανση της διαδρομής και τη «στεγανοποίηση» των δρόμων απ’ όπου θα διέλθουν οι αθλητές.

Οι δρομείς μπορούν να παραλαμβάνουν τις μπλούζες του αγώνα, από την βιβλιοθήκη του Δήμου Αλμυρού, το Σάββατο από τις 18:00 έως τις 21:00 και την Κυριακή το πρωί από τις 07:30.


Σχετικά Άρθρα

Η Περιφερειακή Αρχή του Δημ. Κουρέτα στηρίζει έμπρακτα το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

Η Περιφερειακή Αρχή του Δημ. Κουρέτα στηρίζει έμπρακτα το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

 «Η Περιφερειακή Αρχή του Δημήτρη Κουρέτα στηρίζει το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου έμπρακτα. Με χρηματοδότηση από…
Με ανατροπή στο σκορ ο Αίας πήρε το ντέρμπι κόντρα στον ΓΣΑ

Με ανατροπή στο σκορ ο Αίας πήρε το ντέρμπι κόντρα στον ΓΣΑ

Το αήττητο του ΓΣΑ στο φετινό πρωτάθλημα έσπασε στη Σούρπη. Μπορεί η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά…