• 30 Σεπτεμβρίου, 2018

Αγνοείται κτηνοτρόφος από τη Βρύναινα

Αγνοείται κτηνοτρόφος από τη Βρύναινα

Αγνοείται κτηνοτρόφος από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Ο 75χρονος κτηνοτρόφος, κατάγεται από τη Βρύναινα και οι μέχρι τώρα πληροφορίες είναι ότι είχε μεταβεί στο σημείο που είχε τα ζώα του ελευθέρας βοσκής μαζί με το βοηθό του, ώστε να “τα μαζέψει”, λόγω της κακοκαιρίας, σε προστατευμένο σημείο.

Κατά την μετάβασή τους συνάντησαν δυνατό αέρα και ομίχλη. Αφού έχασαν ο ένας το στίγμα του άλλου, ο βοηθός κατάφερε να βγει πίσω σε δρόμο και να ζητήσει βοήθεια. Ο 75χρονος αγνοείται μέχρι αυτή τη στιγμή, πρωί Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου.

Η πυροσβεστική υπηρεσία στη Δρυμώνα δέχθηκε ειδοποίηση στις 12:20 το βράδυ. Έκτοτε, έχει κινητοποιηθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής, ΕΜΑΚ, αστυνομίας και πολλών εθελοντών, κυνηγών και ορειβατών.

Το κρύο είναι τσουχτερό, οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες καθώς επιμένουν η ομίχλη και δυνατοί άνεμοι στην περιοχή γύρω από το φράγμα, όπου και επικεντρώνονται οι έρευνες. Εκτιμάται λοιπόν ότι πρόκειται για αποπροσανατολισμό, δεν υπάρχει καμία είδηση τραυματισμού ή παράσυρσης από τα νερά κάποιου ρέματος ή γενικά φερτών υλικών.

Ευχόμαστε στην οικογένειά του να βρεθεί γρήγορα, γερός.


Σχετικά Άρθρα

Αγνοείται 58χρονος από τη Ν.Αγχίαλο

Αγνοείται 58χρονος από τη Ν.Αγχίαλο

Αγνοείται  58χρονος από το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο 58χρονος άνδρας, κατάγεται από τη Ν. Αγχίαλο και…
Την Παρασκευή κηδεύεται ο Δημ. Νικοβιώτης

Την Παρασκευή κηδεύεται ο Δημ. Νικοβιώτης

Τραγικός επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό του 73χρονου Δημήτρη Νικοβιώτη (στο e-almyros.gr, δεν δημοσιοποιήσαμε την…
Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος από τη Βρύναινα

Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος από τη Βρύναινα

Σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι περίπου, δυνάμεις της ΕΜΑΚ Λαμίας εντόπισαν τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο από τη…