• 6 Σεπτεμβρίου, 2018

Φωκικός – ΓΣΑ 2-2 και άλλη μια καλή εμφάνιση των Αλμυριωτών

Φωκικός – ΓΣΑ 2-2 και άλλη μια καλή εμφάνιση των Αλμυριωτών

Ισόπαλη αναδείχθηκε η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, με σκορ 2-2, στην φιλική αναμέτρηση με τον Φωκικό που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου του Συλλόγου αναφέρονται, ότι «με ικανοποίηση είδε ο Στέλιος Αρσένος, τους ποδοσφαιριστές του, να πραγματοποιούν μια πολύ καλή εμφάνιση, με την ομάδα μας να χάνει αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Τα τέρματα σημείωσαν οι Τζοβάρας και Ναουμίδης, αμφότεροι με κεφαλιές ύστερα από εκτελέσεις φάουλ του Τσιώλη, στο 25′ και στο 52′ αντίστοιχα. Χάρη σ’ αυτά τα δύο γκολ, η ομάδα μας κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει κεφάλι στο σκορ, καθώς βρέθηκε να χάνει στο δεκάλεπτο. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι και η πρώτη εμφάνιση του 18χρονου μεσοεπιθετικού Γιώργου Δημητρίου με τα χρώματα της ομάδος μας, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Κ20 της ΠΑΕ Ξάνθης.

ΓΣΑ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Κόκκας (46’ Ναουμίδης), Στουρνάρας, Βανγκέλι, Δημηνάς (65’ Παπακώστας), Αλεξανδρής (60′ Τιμπλαλέξης), Τσιώλης (83’ Λάμπος), Τσελεπής (46’ Κρανάς), Τζοβάρας (46’ Τσιούρης – 80’ Δημητρίου).

 


Σχετικά Άρθρα

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της  δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

Το 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. από την Αλεξανδρούπολη έδωσε το στίγμα και την δυναμική…
Αποδοτικό το συνέδριο της ΕΣΕΤ στην φιλόξενη Αλεξανδρούπολη

Αποδοτικό το συνέδριο της ΕΣΕΤ στην φιλόξενη Αλεξανδρούπολη

To 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου του 2024, είχε…
Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Από την “Δημοτική Πρωτοβουλία” με επικεφαλής τον Ευάγγελο Χατζηκυριάκο λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά…