• 28 Μαρτίου, 2018

Συμμετοχή σε φιλανθρωπικό τουρνουά για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α.

Συμμετοχή σε φιλανθρωπικό τουρνουά για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α.

Στο πασχαλινό φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει η σχολή ποδοσφαίρου Αγίας Άννας, θα συμμετέχει και το τμήμα της ακαδημίας  ποδοσφαίρου 2003-04 του Γ.Σ.Α. Λάβαμε και δημοσιεύουμε τη σχετική ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου:

Με την συμπαράσταση του Δήμου Αλμυρού και του Εντεταλμένου Συμβούλου αθλητισμού κ. Αργύρη Ρούσσα η ακαδημία μας θα συμμετέχει στο τουρνουά για την ενίσχυση του ιδρύματος  «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ» .

Η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πασχαλινό φιλανθρωπικό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου -υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και της Ε.Π.Σ.Θ- στις 11 & 12 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club. Τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν στο ίδρυμα “Άσπρες Πεταλούδες”. Τα ηλικιακά γκρουπ που θα συμμετάσχουν είναι το 2003-04, το 2005-06 και το 2007-08 και θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση ομάδες από όλη την Ελλάδα όπως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Άρης Θεσ/νίκης, η Δήμητρα Τρικάλων, τα Μετέωρα Καλαμπάκας, καθώς και από την περιοχή μας ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού, ο Πύρασος Αγχιάλου, η Δάφνη και η Αθλητική Ένωση Βόλου-Διμηνίου.