• 1 Οκτωβρίου, 2013

Στοιχηματικές προτάσεις για το Champions League, 1&2 Οκτωβρίου

Στοιχηματικές προτάσεις για το Champions League, 1&2 Οκτωβρίου

Την καλησπέρα μου σε όλους τους παίκτες του στοιχήματος και τους αναγνώστες του e-almyros.gr.

Βραδιές Champions League σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, την Πέμπτη που έχει Europa League θα τα ξαναπούμε μέσα από τη φιλόξενη ιστοσελίδα του e-almyros.gr.

Το Σημείο: Στεάουα – Τσέλσι, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών για το σύνολο του Μουρίνιο. Την επόμενη αγωνιστική παίζει στο Γκενζελκίχερ και η Βασιλεία παίζει μέσα – έξω με την Στεάουα. Βάλτε τα κάτω και κάντε ένα πρόχειρο υπολογισμό, επιβάλλεται το τρίποντο μέσα στο Βουκουρέστι για να έχει ξανά την τύχη στα χέρια της. Στην ουσία και οι δύο ομάδες παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, επιλέγω να πάω με τον «Special One», οπότε «διπλό» η Τσέλσι στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας.

 

Παρί – Μπενφίκα: Άλλο επίπεδο η Παρί, είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Πολύ σημαντικό ότι έχει και μεγάλο βάθος στον πάγκο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να διορθώσει κάποιο αρχικό λάθος. Καλή η Μπενφίκα, αλλά δεν είναι σοβαρή και δεν έχει διάρκεια στο παιχνίδι της. Εξάλλου και αν ηττηθεί είναι μέσα στην υπόθεση πρόκρισης, βάσει προγράμματος. Πάμε λοιπόν με τον άσσο των Παριζιάνων.

 

Λεβερκούζεν – Σοσιεδάδ: Από την αρχή της χρονιάς σάς έχω πει πως οι «ασπιρίνες» είναι ιδιαίτερα δυνατές φέτος, έχουν εμπειρία από τέτοιες αναμετρήσεις. Δεν νομίζω πως η Σοσιεδάδ θα μπορέσει να «χωρέσει δύο καρπούζια σε μια μασχάλη», οπότε ο άσσος της Λεβερκούζεν φαντάζει πιθανώς στη Γερμανία.

 

Βασιλεία – Σάλκε: Σκοράρουν αμφότερες, δεν δίνουν μεγάλο βάρος στην άμυνα, οπότε σε αυτή την αναμέτρηση θα πάμε με το over 2,5 γκολ.

 

Άντερλεχτ – Ολυμπιακός: Μεγάλη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να βάλουν τις βάσεις για την τρίτη θέση. Πολλά προβλήματα οι γηπεδούχοι, δεν έχει να φοβηθεί κάτι το σύνολο του Μίτσελ, λογικά θα δούμε και πολλά γκολ, Ολυμπιακός 2 και με κάλυψη την ισοπαλία, αλλά και over 2,5 γκολ.

 

Το Χ: Πόρτο – Ατλέτικο, είναι μία αναμέτρηση που –κατά την αποχή μου θα κριθεί στο γκολ. Είναι ένα «κλικ» παραπάνω η Ατλέτικο, αλλά μια ισοπαλία στο Ντραγκάο δεν θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα, ειδικά γνωρίζοντας ότι μετά μπορεί με δυο νίκες με αντίπαλο την Στεάουα να καθαρίσει το θέμα πρόκρισης, οπότε ισοπαλία στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας.

 

Από το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, χωρίς κάποια ανάλυση, έχω ξεχωρίσει δυο σημεία: το over στην αναμέτρηση Μπάρνσλεϊ – Ρέντινγκ και το διπλό της Μπόλτον.

 

Πρότση: Παρί 1, Τσέλσι 2 και ΟΣΦΠ over

Βασίλης Μπάρδας


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…