• 18 Δεκεμβρίου, 2017

Πρωτιές για την ομάδα Almiros mx enduro team στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος

Πρωτιές για την ομάδα Almiros mx enduro team στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος

έκδοση “Λαός του Αλμυρού” 16-12-2017

Το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο 3ος Αγώνας Motocross Βορείου Ελλάδος στα Γιαννιτσά, που διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο “Όμιλος Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών”.

Η ομάδα Almiros mx enduro team, συμμετείχε στους δύο από τους τρεις αγώνες του Πρωταθλήματος, καταφέρνοντας μάλιστα δύο σημαντικές διακρίσεις. Ο Κώστας Τσάτσος κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στο βάθρο στην κατηγορία mx1 και ο Δημήτρης Ταμπαξής κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη θέση στην κατηγορία open.

Ο κ. Αργύρης Νικολαΐδης εκπρόσωπος της ομάδας του Αλμυρού, ανέφερε σε δήλωσή του στον «Λαό του Αλμυρού» και το e-almyros.gr: « Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι αρκετά απαιτητικός, καθώς χρειάζεται πολύ καλή φυσική κατάσταση, συνεχείς προπονήσεις και πειθαρχία. Μπορεί να θεωρηθεί ακριβό χόμπι λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί και των συνεχών service των μηχανών που απαιτούνται. Είναι ιδιαίτερο σπορ και τα οφέλη που παρέχει σε κάποιον που πραγματικά επιθυμεί να ασχοληθεί με αυτό, είναι πολλά.

Η ομάδα του Αλμυρού, συγκροτήθηκε τα τελευταία χρόνια από ερασιτέχνες που αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν, έτσι ώστε να μπορούμε να εξασκούμε το χόμπι μας, με ασφάλεια στην πίστα προπόνησης που έχουμε διαμορφώσει λίγο έξω από τον Αλμυρό. Μέλη της ομάδας του Αλμυρού έχουν λάβει μέρος σε διάφορα πρωταθλήματα και αγώνες.

Οι ομαδικές προπονήσεις που κάνουμε, απέδωσαν καρπούς και αυτό φαίνεται από τις θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές μας. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς που μας στηρίζουν και πρέπει να τονίσουμε πως επόμενος στόχος της ομάδας μας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο. 

Από τα μέλη και φίλους της ομάδας του Αλμυρού, οι αθλητές που την εκπροσωπούν μέχρι στιγμής, είναι ο  Αργύρης Νικολαΐδης, ο Δημήτρης Ταμπαξής, ο Κώστας Τσάτσος (μεταγραφή από τη Λάρισα), ο Ευθύμιος Ντόκος, ο Βασίλης Σκόρρας, ο Λάζαρος Σκόρρας και ο Αντώνης Αυγουλάς.     

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να ασχοληθεί με το άθλημα, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με την ομάδα μέσω της σελίδας στο facebook «Almiros MX enduro Team».


Σχετικά Άρθρα

Κυπελλούχος η Almiros mx enduro team – Πρωτιά στο πρωτάθλημα Crazy mud games

Κυπελλούχος η Almiros mx enduro team – Πρωτιά στο πρωτάθλημα Crazy mud games

Το πρωτάθλημα Crazy mud games ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα για την ομάδα του Αλμυρού almyros mx…
Κύπελλο στον Αλμυρό θα φέρει η almiros mx enduro team

Κύπελλο στον Αλμυρό θα φέρει η almiros mx enduro team

Το πρωί της Κυριακής 20 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε ο τέταρτος γύρος του Πρωταθλήματος Crazy Mud Games…
Με πρωτιά επέστρεψε η ομάδα του almiros mx enduro team από το πρωτάθλημα της Πρέβεζας

Με πρωτιά επέστρεψε η ομάδα του almiros mx enduro team από το πρωτάθλημα της Πρέβεζας

έκδοση 28-4-2018 Την Κυριακή 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος Motocross crazy mad games…