• 13 Δεκεμβρίου, 2017

Καταγγελίες και αναστάτωση για Δημοτική Αρχή και Αντιπολίτευση

Καταγγελίες και αναστάτωση για Δημοτική Αρχή και Αντιπολίτευση

Σήμερα, έγινε καταγγελία στο Δασαρχείο Αλμυρού, κατά την οποία ήταν παρόντες ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Βαγγέλης Χατζηκυριάκος και ο επικεφαλής της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Νίκος Τσανής, για όχημα το οποίο μετέφερε ξύλα από το Κουρί. Οι επικεφαλείς δραστηριοποιήθηκαν όπως δηλώνουν μετά από καταγγελίες πολιτών.

Το φορτηγάκι, ήταν του Δήμου Αλμυρού, το οποίο όντως μετέφερε ξυλεία. Επικοινωνήσαμε με Δημοτικούς Συμβούλους και Αντιδημάρχους, αλλά και με τον Δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη. Πρόκειται για ξυλεία από το Κουρί, η οποία διανέμεται στις ενορίες για τη θέρμανση άπορων οικογενειών.

Απ’ ό,τι φαίνεται οι υπάλληλοι δεν είχαν άδεια Δασαρχείου στη διάθεσή τους, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, αν κόπηκαν δέντρα ή όχι.

Η κάμερα του e-almyros.gr εξασφάλισε φωτογραφίες από το φορτηγάκι που μετέφερε την ξυλεία, από το οποίο αφαιρέθηκαν οι πινακίδες, μέχρι και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

Εν τω μεταξύ διενεργείται προανάκριση, για άλλη καταγγελία, που αφορά στο έργο της Καρυάς, αλλά και στο πόθεν έσχες πολιτικών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το κλίμα ηλεκτρίζεται… καθώς προανακριτικές, εκκρεμείς έρευνες και αποφάσεις για παρελθόντα έτη, απασχολούν την τοπική επικαιρότητα.

 

Αμαξοστάσιο 13-12-2017 e-almyros.gr -3 Αμαξοστάσιο 13-12-2017 e-almyros.gr -6