• 7 Νοεμβρίου, 2017

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 4-11-2017

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 4-11-2017

 

Τίτλοι τέλους

Φτάσαμε στους τίτλους τέλους και δεν έχει «φτάσει στ’ αυτιά» μας καμία συγκεκριμένη πρόταση ώστε να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη δύναμη του πυροσβεστικού κλιμακίου στον Αλμυρό. Το τοπίο είναι αδιευκρίνιστο για το τι μέλλει γενέσθαι το καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής έχουν διατηρηθεί βάρδιες, περιπολίες κτλ. Το καλοκαίρι; Η πρόθεση της κεντρικής υπηρεσίας είναι σίγουρα η καλύτερη, αναμένεται να δούμε τις τελικές αποφάσεις.

Ήδη, άρχισαν στον ιστό της πόλης, οι κλήσεις στο πυροσβεστικό κλιμάκιο για καμινάδες και τζάκια που «ανάβουν». Καλό είναι όσοι δεν καθάρισαν καμινάδες… να το κάνουν πριν μας θυμηθεί ο χειμώνας και προσοχή στους κάδους! Κάθε χρόνο καίγονται από κάρβουνα που δεν είχαν σβήσει τελείως, πολλοί κάδοι. Κάδοι, τους οποίους πληρώνουμε μέσα από τα τέλη του Δήμου. Κρίμα!

 

Αδέσποτα

Χάθηκαν ευκαιρίες και από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και από αυτή, ώστε να λυθεί, ή μάλλον να περιοριστεί το πρόβλημα με τα αδέσποτα. Είναι δύσκολο… αλλά εδώ σας θέλουμε.

Φαντάσου λέει, να φέρει για διαμαρτυρία η Χριστέλλου τα περίπου 400 σκυλιά που έχει περιμαζέψει, βόλτα στην πλατεία! Δεν γίνονται αυτά θα μου πεις… αλλά, με 50 εθελοντές γίνεται και δεν είν’ κακή ιδέα διαμαρτυρίας… Τότε θα αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόβλημα. Τουλάχιστον 50 τρελούς στον Αλμυρό, θα βρούμε για να το κάνουμε. Πρώτη εγώ… 49 ψάχνουμε.

Μια ιδέα είναι να υιοθετηθεί ένα αδέσποτο ζώο σε κάθε Δημοτική υπηρεσία που διαθέτει αυλή. Για παράδειγμα, στη γειτονιά μας, στη δωρεά Κυριάκου, άνετα μπορούν να περιθάλψουν ένα αδέσποτο. Ας είναι δεμένο τις ώρες λειτουργίας και ελεύθερο, ως προστάτης τις υπόλοιπες ώρες. Λίγη αγάπη, λίγο μεράκι ας βάλουμε στη μέρα μας, όλοι από λίγο,  να βοηθήσουμε στη λύση.

 

Γκάλοπ

Η εφημερίδα του Αλμυρού, πρόκειται να διενεργήσει, πόρτα-πόρτα, ένα γκάλοπ. Μη σας φανεί περίεργο, αν κάποιος συνεργάτης μας σας χτυπήσει το κουδούνι. Δεν πρόκειται για φάρσα, θα έχει στο πέτο ταμπελάκι με το λογότυπό μας. Περισσότερα στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας.

 

Doc-toc.gr

Να βλογήσουμε λίγο τα γένια μας; Η εφημερίδα εκτός της ειδησεογραφικής ιστο-σελίδας e-almyros.gr, έχει αναρτήσει –εκδίδει- την ιστοσελίδα doc-toc.gr. Αποτελεί ευρετήριο ιατρών, φαρμακείων, ιατρικών κέντρων και κέντρων αισθητικής. Το ευρετήριο είναι πανθεσσαλικό και έχει καταχωρημένους όλους τους ιατρούς της Θεσσαλίας και όλους τους φαρμακοποιούς, ανεξαιρέτως.

Πρόσφατα, σε μια επίσκεψη που είχε συνεργάτης μας σε ιατρό του Βόλου, γι’ αυτό το σκοπό, τη ρώτησαν που εδρεύουμε… και όταν είπε Αλμυρό αποκρίνεται ο γιατρός «αποκλείεται… έλα, πες μου, που εδρεύετε; Πανθεσσαλική ιστοσελίδα με επισκεψιμότητα με έδρα τον Αλμυρό, δεν γίνεται».

Κι όμως… γίνεται, γίνεταιιιι, που λέει και το τραγούδι! Να «μπαίνετε» λοιπόν κι εσείς, όποτε ψάχνετε ιατρό και φαρμακείο και πάμε να κατακτήσουμε τη Θεσσαλία ιντερνετικά! Μπορούμε!

 

Event

Ένα νέο, μεγάλο event, μαθαίνουμε ότι πρόκειται να διοργανωθεί στην πόλη μας. Οι ενδιαφερόμενοι, αδειοδοτημένοι για την περιοχή της Θεσσαλίας, εξετάζουν κατά προτεραιότητα τον Αλμυρό. Μακάρι να βρουν ευήκοα ώτα και να πραγματοποιηθεί. Η προβολή θα είναι δυνατή, πανελλαδική και όχι μόνο. Ήδη βοηθάμε με τις δημόσιες σχέσεις μας γι’ αυτό το σκοπό.  Άντε να ανεβαίνει ο Αλμυρός! Μπορούμε!

 

Χριστούγεννα

Έρχονται Χριστούγεννα! Είμαι ανυπόμονη πάντα γι’ αυτή την εποχή (προ Μπέου). Σίγουρα κάτι καλό θα ετοιμάζει και ο Αλμυρός για τη νέα του πλατεία. Ήταν υπόσχεση εξάλλου!

 

probatakia

 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Η παρουσίαση του Heptapolis avatar-e-learning – Ένα καινοτόμο πρόγραμμα διαδικτυακής εκπαίδευσης με αφετηρία το ελληνικό στοιχείο

Η παρουσίαση του Heptapolis avatar-e-learning – Ένα καινοτόμο πρόγραμμα διαδικτυακής εκπαίδευσης με αφετηρία το ελληνικό στοιχείο

Είχαμε την χαρά και την τιμή να παρευρεθούμε στην παρουσίαση του avatar-e-learning (200 μαθημάτων ακαδημαϊκού τύπου),…
Η Ένωση διεκδικεί τις δωρο-επιταγές της sovel για την αγορά του Αλμυρού

Η Ένωση διεκδικεί τις δωρο-επιταγές της sovel για την αγορά του Αλμυρού

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Αλμυρού, διεκδικούν για την…
Η ατζέντα του “Λαού” – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

Η ατζέντα του “Λαού” – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

…Με ξεπερνάει Αυτό που όλοι παντού στον κόσμο, έχουν μια άποψη για την βασιλική οικογένεια της…