• 9 Οκτωβρίου, 2017

Δηλώσεις των αθλητών του 1ου Ημιμαραθωνίου Αλμυρός Zerelia Trail – έκδοση 7-10-2017

Δηλώσεις των αθλητών του 1ου Ημιμαραθωνίου Αλμυρός Zerelia Trail – έκδοση 7-10-2017

Σημαντική η συμβολή του αγώνα στη διαφήμιση του τόπου μας

 

Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους επισκέφθηκαν την περιοχή μας. Όπως φαίνεται η αθλητική διοργάνωση συνέβαλλε σημαντικά στην προβολή και τη διαφήμιση τόσο του Αλμυρού όσο και των Ζερελίων.

Ζητήσαμε από αθλητές του αγώνα, επισκέπτες του Αλμυρού να μας κάνουν μια δήλωση σχετικά με το αν γνώριζαν τα Ζερέλια, πως τους φάνηκε η τοποθεσία, αλλά και η διοργάνωση. Δήλωση μας παραχώρησε και ο πρόεδρος του ΕΟΣ Αλμυρού κ. Χρήστος Ζαβός, σχετικά με τη διεξαγωγή του 1ου Ημιμαραθωνίου Αλμυρού και τις εντυπώσεις που άφησε.

 

Κώστας Κοτρώνης (Βόλος): «Πριν τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού, είχα ακουστά τις λίμνες Ζερέλια. Δεν είχα επισκεφθεί ποτέ τη συγκεκριμένη τοποθεσία, αλλά ο αγώνας ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να το κάνω. Η διαδρομή που επέλεξαν οι διοργανωτές ήταν εξαιρετική. Τρέξαμε κάποια χιλιόμετρα με χώμα, που βοηθάει ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στα γόνατα, το φυσικό τοπίο ήταν πανέμορφο και μπορώ να πω πως ήταν από τις καλύτερες διαδρομές που έχω τρέξει».

Δηλώσεις ημιμαραθωνίου e-almyros.gr -1

Χρήστος Τσαμασιώτης (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου): «Η διοργάνωση και ο αγώνας που πραγματοποιήθηκαν στον Αλμυρό ήταν εξαιρετικά. Πιστεύω ότι όσοι συμμετείχαμε απολαύσαμε τη διαδρομή και ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα. Την περιοχή Ζερέλια δεν τη γνώριζα πριν τον Ημιμαραθώνιο. Το τοπίο είναι πανέμορφο και όλοι ευχαριστηθήκαμε τη διαδρομή. Ελπίζω να βρεθούμε ξανά την επόμενη χρονιά και να έχουμε περισσότερες συμμετοχές».

Σεραφείμ Τσαμασιώτης (Βόλος): «Τρέχω αρκετό καιρό σε αγώνες βουνού και δρόμου. Η διαδρομή ήταν εξαιρετική, το ίδιο και η διοργάνωση αν και ήταν η πρώτη φορά. Χαρήκαμε πολύ τον αγώνα, ο καιρός ήταν ιδανικός, οι λίμνες κέντρισαν το ενδιαφέρον μας και καθώς κατηφορίζαμε, βλέπαμε τον Παγασητικό. Το τοπίο ήταν μαγικό. Είχα επισκεφθεί την περιοχή του Αλμυρού, όχι όμως τις λίμνες Ζερέλια. Είμαι διπλά χαρούμενος, αφού έτρεξα μαζί με τον γιό μου σήμερα και κατάφερε να έρθει έκτος στη συνολική κατάταξη».

Δηλώσεις ημιμαραθωνίου e-almyros.gr -2

Χριστίνα Χατζηγιαννίδου (ΣΔΥ Βόλου): «Παρότι μένω στον Βόλο, δεν είχα έρθει ξανά σε αυτές τις όμορφες λίμνες, οπότε ο σημερινός αγώνας αποτέλεσε μια πολύ ωραία αφορμή ώστε να γνωρίσουμε τη γύρω περιοχή και να την επισκεφθούμε ξανά. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική, ευχαριστούμε τους διοργανωτές για όλα και ελπίζουμε ο αγώνας να καθιερωθεί και να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί του χρόνου».

Δηλώσεις ημιμαραθωνίου e-almyros.gr -5

Τσουρέλης Ζήσης (1η θέση, ΣΔΥ Βόλου): «Η διοργάνωση του 1ου Ημιμαραθωνίου Αλμυρού ήταν άψογη. Στη διαδρομή, υπήρχαν κάποιες δυσκολίες κυρίως σε ανηφόρες και κάποια σημεία με λάσπη. Την περιοχή Ζερέλια, δεν τη γνώριζα. Μέσω της διοργάνωσης του ημιμαραθωνίου αναζήτησα σχετικά άρθρα και είδα περί τίνος πρόκειται. Συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι συναντηθούμε ξανά του χρόνου»

Κώστας Μαγαλιός (2η θέση, ΣΔΥ Βόλου): «Αρχικά πρέπει να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές, τους εθελοντές, τους συναθλητές μας και όλους όσοι συνέβαλλαν στην διοργάνωση του αγώνα. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν, η διαδρομή ήταν πολύ καλή και την ευχαριστηθήκαμε όλοι. Είμαι βέβαιος πως η διοργάνωση θα γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη. Τα Ζερέλια, οι περισσότεροι από εμάς τα μάθαμε μέσω του αγώνα. Μετά τη δήλωση συμμετοχής που κάναμε, αναζητήσαμε πληροφορίες για την περιοχή και φυσικά όταν την είδαμε από κοντά, εντυπωσιαστήκαμε με το πανέμορφο τοπίο. Ευχόμαστε η διοργάνωση να συνεχιστεί και να συμμετάσχει περισσότερος κόσμος».

Γιώργος Καλατζής (3η θέση, ΣΔΥ Βόλου): «Έρχομαι από τον Βόλο και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, είμαι 53 ετών και κατάφερα να τερματίσω τρίτος στον αγώνα. Χάρηκα πολύ τη διαδρομή και ομολογώ πως ήταν εύκολος αγώνας για εμάς που κάνουμε trail. Παρόλο που μένω στις Αλυκές Βόλου και ασχολούμαι με την ορεινή ποδηλασία και τις πεζοπορίες, δεν γνώριζα τα Ζερέλια και είναι η πρώτη φορά που τα επισκέπτομαι. Πιστεύω πως από εδώ και στο εξής θα έρχομαι με την οικογένειά μου και με φίλους. Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση, οι εθελοντές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Εύχομαι και του χρόνου με υγεία».

Δηλώσεις ημιμαραθωνίου e-almyros.gr -3

Βασίλης Μπέλτσιος (Συκούριο Λάρισας): «Ήρθαμε από το Συκούριο Λάρισας, για να τρέξουμε στον αγώνα του Αλμυρού. Ήταν υπέροχος ο σημερινός αγώνας, και παρόλο που ήμουν κουρασμένος από τους προηγούμενους αγώνες, κατάφερα να τερματίσω. Την περιοχή των Ζερελίων δεν την γνώριζα, αλλά πληροφορήθηκα γι’ αυτή λόγω του αγώνα. Είναι πολύ όμορφη περιοχή και του χρόνου θα έρθω ξανά σίγουρα».

Δημήρης Γουναράς (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας): «Συγχαρητήρια σε όλους για τη διοργάνωση. Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι την περιοχή του Αλμυρού. Δεν γνώριζα κάτι για τις λίμνες Ζερέλια. Οι λίμνες είναι ένα μυστικό που πρέπει να το αναδείξετε. Ο συγκεκριμένος αγώνας που ήταν multi terrain, μπορεί να συνδυαστεί με ακόμη έναν και να γίνει και ένας αγώνας trail. Οι περιοχές και γύρω από τα Ζερέλια, έχουν μοναδικά μονοπάτια. Εύχομαι να τα εκατοστίσετε σαν διοργάνωση. Θερμή παράκληση να παραδώσετε αυτές τις δηλώσεις στο δημοτικό συμβούλιο, για να καταλάβουν πως μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις καλλιεργείται η γνώση και ο αθλητισμός. Ευχαριστώ πολύ».

Πασιάς Κωνσταντίνος (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας): «Πρώτη φορά άκουσα για τα Ζερέλια μέσω του αγώνα και αυτό είναι ένα από τα ευχάριστα του δρώμενου αυτού. Αν και η καταγωγή μου είναι από τη Σούρπη, δεν γνώριζα την περιοχή. Η διαδρομή ήταν εξαιρετική και οι διοργανωτές άξιοι συγχαρητηρίων. Ελπίζω κάθε χρόνο να πραγματοποιείται ο Ημιμαραθώνιος Αλμυρού, με περισσότερες συμμετοχές».

Δηλώσεις ημιμαραθωνίου e-almyros.gr -4

Τόπας Θοδωρής (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας): « Κατάγομαι από τον Αλμυρό, αλλά λείπω 25 ολόκληρα χρόνια. Ομολογώ πως είναι παράξενο το συναίσθημα να λείπεις τόσα χρόνια και να επιστρέφεις στον τόπο σου με αφορμή μια σημαντική αθλητική διοργάνωση. Θερμά συγχαρητήρια στον Χρήστο Ζαβό και σε όλους όσους βοήθησαν σε αυτή τη διοργάνωση. Πιστεύω πως του χρόνου θα έρθει περισσότερος κόσμος και θα μπορέσουμε έτσι να αναδείξουμε τις λίμνες Ζερέλια».

Χρήστος Ζαβός (Πρόεδρος ΕΟΣ Αλμυρού): «Το στοίχημα που βάλαμε για τη διοργάνωση του 1ου Ημαραθωνίου Αλμυρού κερδήθηκε. Παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά που διοργανώσαμε ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός στον Αλμυρό, καταφέραμε να αποσπάσουμε τα καλύτερα σχόλια από τους συμμετέχοντες, τους συνδιοργανωτές και τους παρευρισκόμενους.

Οι παροχές που προσφέραμε στους αθλητές, το ενδιαφέρον των εθελοντών και η άψογη συνεργασία της αστυνομίας που συνέβαλλε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, άφησαν σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες δεν γνώριζαν την περιοχή των Ζερελίων και ενθουσιάστηκαν με την ομορφιά του φυσικού τοπίου. Είμαστε βέβαιοι πως ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού συνέβαλλε σημαντικά στη διαφήμιση του τόπου μας και την επόμενη χρονιά θα έχει ακόμη περισσότερες συμμετοχές».

 

Τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα:

1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 4Km την 01.10.2017
ΤΕΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ – ΕΠΩΝΥΜΟ – ΟΝΟΜΑ – ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ:

 

14,57 Χαχούδης Γιάννης ΒΟΛΟΣ ΣΔΥΒ
15,21 Καλαμάκης Αχιλλέας ΒΟΛΟΣ
15,31 Τσάτσης Σταύρος ΒΟΛΟΣ ΣΔΥΒ
16,02 ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΣ ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ
16,06 Γουργιωτης Χρηστος ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗ Αλμυρος
17,03 ΜΠΑΡΔΑΣ ΑΚΗΣ ΑΛΜΥΡΟΣ ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ
17,32 Οικονόμου Θανάσης ΒΟΛΟΣ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ
17,37 Μπαλόκας Δημήτριος ΑΛΜΥΡΟΣ
17,42 Ιατρού Παναγιώτης Ιατρού ΒΟΛΟΣ Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου
18,00 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΛΟΣ
18,18 Καραλής Σπύρος ΑΛΜΥΡΟΣ Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ
12 12 18,38 Τριανταφυλλάκος Τριαντάφυλλος ΑΛΜΥΡΟΣ
19,18 Αλμπανούδης Γιώργος ΒΟΛΟΣ Σ.Δ.Υ. Βόλου
19,22 Καραντζιά Κατερίνα ΒΟΛΟΣ ΣΔΥ Βόλου
19,31 ΜΠΕΣΙΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
19,32 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
19,40 Τιμπλαλεξης Χρήστος ΑΛΜΥΡΟΣ
19,50 ΒΑΝΙΚΙΩΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΑΛΜΥΡΟΣ
20,19 Γιώτας Χαράλαμπος ΒΟΛΟΣ Σ.Δ.Υ. Βόλου
20,39 ΓΚΙΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΒΟΛΟΣ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ
21,29 ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
21,33 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΛΟΣ
21,37 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΜΥΡΟΣ ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ
21,53 Μπαρμπουνάκη Ανθή ΒΟΛΟΣ Συλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου
22,00 ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ
22,35 Σώμου Ελένη ΣΟΥΡΠΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΩΝ ΣΟΥΡΠΗΣ
22,59 ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
23,14 Αλεξίου Αθανάσιος ΑΛΜΥΡΟΣ Ε.Ο.Σ. Αλμυρού
23,19 ΠΟΥΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
23,42 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΛΟΣ
24,00 ΜΗΤΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΛΜΥΡΟΣ ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ
24,00 Τόπα Ξενιά ΑΛΜΥΡΟΣ
24,00 Βίγκλας Παναγιώτης ΕΛΛΑΔΑ
24,30 ΜΑΡΓΙΕΤΗ ΜΑΡΙΑ ΒΟΛΟΣ
24,33 ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΛΟΣ ΣΔΥΒ
24,41 ΤΕΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΜΥΡΟΣ
24,45 ΓΚΡΑΒΑΝΗΣ FILIPPOS ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ OLYMPOS
24,53 Καραγιώργος Δημήτριος ΒΟΛΟΣ
26,07 Λαζαρίνου Χριστίνα ΒΟΛΟΣ
27,00 ΠΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΟΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
27,14 Καρεκλά Αναστασία ΒΟΛΟΣ
28,47 ΚΑΠΕΤΑ MARIA ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ OLYMPOS
28,47 ΜΠΑΣΔΑΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΛΜΥΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΜΥΡΟΥ
29,17 ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ALEXANDRA ΦΛΩΡΙΝΑ
31,12 ΜΠΕΛΙΚΑΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΑΛΜΥΡΟΣ
31,12 ΜΠΑΝΤΗ ΕΛΕΝΑ ΑΛΜΥΡΟΣ
31,46 Καμπά Γεωργία ΛΑΡΙΣΑ
31,46 Οικονόμου Κων/νος ΛΑΡΙΣΑ
33,07 Ευαγγελόπουλος Βασίλειος ΑΛΜΥΡΟΣ
33,22 ΚΑΡΑΜΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
33,22 Κουτσοπούλου Αναστασία ΒΟΛΟΣ
39,07 ΠΟΛΥΖΟΥ ΒΑΣΩ ΑΛΜΥΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΜΥΡΟΥ
40,20 ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
40,50 ΜΑΓΚΛΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΛΜΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
20 42,50 ΚΟΥΡΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

 

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού 21Km την 01.10.2017
Α/Α ΦΥΛΟ ΒΙΒ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 21km
1. ΖΗΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΛΗΣ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:17:00
2. ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ 1:17:26
3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:19:31
4. ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΟΚΑΝΟΣ ΑΚΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 1:19:46
5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΥΚΤΑΣ GREG AMVRAZIS TEAM 1:22:07
6. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΜΑΣΙΩΤΗΣ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:22:13
7. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΑΣ ΣΜΝΛ 1:27:01
8. ΘΩΜΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ 1:27:05
9. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑΣ Σ.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1:27:18
10. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΤΖΙΩΚΑΣ ΣΔ ΤΡΙΚΆΛΩΝ 1:28:02
11. ΑΡΓΥΡΗΣ ΒΟΥΡΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:28:42
12. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΚΗΣ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ 1:29:16
13. ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ 1:30:11
14. ΛΟΥΚΑΣ ΛΟΥΚΑΣ 1:30:12
15. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΣΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1:30:38
16. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ 1:31:12
17. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΓΓΟΣ ΣΎΛΛ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΌΜΩΝ ΛΆΡΙΣΑΣ 1:31:37
18. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:32:14
19. ΧΑΡΙΣ ΑΚΡΙΒΟΣ Ε.Ο.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ 1:33:27
20. ΝΙΚΟΣ ΜΟΣΙΟΣ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:35:28
21. ΣΠΥΡΟΣ ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:35:28
22. ΘΩΜΑΣ ΜΑΛΙΑΧΟΒΑΣ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΣ 1:35:53
23. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 1:36:15
24. ΒΑΣΙΛΗΣ. ΜΠΑΡΔΑΣ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:36:20
25. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΟΣ 1:36:31
26. ΛΙΝΟΣ ΒΙΓΚΛΑΣ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:36:39
27. ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:37:35
28. ΜΑΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:37:35
29. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΑΜΑΣΙΩΤΗΣ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ 1:38:35
30. ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΟΤΣΙΟΣ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ 1:38:37
31. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΑΚΗΣ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ 1:38:44
32. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ 1:38:50
33. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 1:39:44
34. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ 1:39:52
35. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΥΝΙΑΚΗΣ ΕΛΛ.ΟΡΕΙΒ.ΣΥΛΛ. ΑΘΗΝΑΣ 1:40:30
36. ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΙΟΥΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΌ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΣΤΟΊΒΟΥ ΤΥΦΛΏΝ 1:40:50
37. ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ Ε.Ο.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ 1:40:52
38. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΛΗΣ 1:40:59
39. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΝΤΑΚΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 1:41:00
40. ΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:42:06
41. ΕΛΕΝΗ ΒΟΪΚΟΛΑΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ 1:42:57
42. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΛΗΑΣ ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΎ 1:43:11
43. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ 1:43:19
44. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΛΗΜΕΝΗΣ ΣΥΛΛ.ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1:43:55
45. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΣΥΛΛ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1:44:11
46.  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΣΥΛΛ. ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1:44:20
47. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΝΙΔΗΣ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ 1:44:24
48. ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:44:24
49. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗΣ Ε.Ο.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ 1:44:46
50. ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΖΗΣ ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 1:45:11
51. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΛΙΟΥΜΠΑΣ Δ.Υ.ΑΓΙΑΣ 1:45:43
52. ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ TITAN`S GYM 1:45:47
53. ΝΟΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 1:45:55
54. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΕΛΛΑΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 1:46:01
55. ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ 1:46:30
56. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ 1:46:39
57. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ 1:46:40
58. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΙΟΣ 1:46:52
59. ΗΛΙΑΣ ΜΥΛΩΝΑΣ 1:47:03
60. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ 1:47:04
61. ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΤΩΝΑΣ 1:47:06
62. ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΚΕΡΜΑΝ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:47:12
63. ΣΑΚΗΣ ΚΡΑΒΑΡΗΣ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:48:05
64. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΙΖΟΣ ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 1:48:17
65. ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ ΣΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1:48:28
66. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΠΑΣ Σ.Μ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ 1:49:09
67. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΥΝΑΡΑΣ ΣΔ ΛΑΡΙΣΑΣ 1:49:11
68. IΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ 1:49:12
69. ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ 1:49:27
70. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΕΥΡΥΠΥΛΟΣ ΠΑΛΑΜΑ 1:50:00
71. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ 1:50:17
72. ΜΑΝΘΟΣ ΜΠΟΥΡΧΑΣ ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΎ 1:50:25
73. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΩΝΑΣ 1:50:35
74. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ 1:51:16
75. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΞΩΝΙΔΗΣ 1:51:29
76. ΦΑΝΗ ΤΣΑΝΑΚΤΣΗ 1:53:38
77. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΙΔΗΣ 1:54:42
78. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΚΑΚΟΓΛΟΥ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:59:01
79. ΑΝΝΑ ΚΟΚΚΟΝΑΚΗ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 1:59:52
80. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΜΙΤΣΑΣ 2:00:45
81. ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΜΠΙΡΗΣ 2:01:54
82. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΥΓΑΣ 2:01:54
83. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΑΓΚΑΡΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ 2:02:14
84. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΙΔΗΣ 2:02:26
85. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ 2:02:42
86. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 2:05:33
87. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 2:05:34
88. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ Σ.Δ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2:12:22
89. ΝΟΥΛΑ ΜΠΑΡΔΑ ΣΔΥ ΒΌΛΟΥ 2:12:23
90. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ ΣΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2:12:35
91. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΕΤΣΙΚΑΣ ΟΧΙ 2:13:22
92. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΡΑΒΑΝΗΣ OLYMPOS 2:15:33
93. ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΩΤΡΑ ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 2:23:52
94. ΕΛΛΗ ΤΑΣΙΑ ΑΚΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2:27:29
95. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΡΓΙΑΣ Ε.Ο.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ 2:27:33


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…