• 13 Ιουνίου, 2017

«Acropolis Jet Raid»: Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή των αγώνων – Τετάρτη και Πέμπτη πάμε Jet Raid – Πάμε Αμαλιάπολη – Έκδοση 10-6-2017

«Acropolis Jet Raid»: Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή των αγώνων – Τετάρτη και Πέμπτη πάμε Jet Raid – Πάμε Αμαλιάπολη – Έκδοση 10-6-2017
Οι Αγώνες «Acropolis Jet Raid» είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα  ρεπορτάζ, μέρος των αγώνων θα πραγματοποιηθεί και στην περιοχή μας. Οι διοργανωτές, αποφάσισαν πως η γεωγραφική μορφολογία της Αμαλιάπολης αποτελεί ιδανικό μέρος για τη διεξαγωγή αγώνων με jet ski.
Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί 11 με 17 Ιουνίου στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. Αθλητές από Πορτογαλία, Βέλγιο, Γαλλία , Ουρουγουάη, Βραζιλία, Ρωσία, Ισπανία, Αργεντινή, Ιταλία και Ελλάδα, επισκέπτονται το Νομό μας για να διαγωνιστούν και να παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα.
Η υποδοχή των αθλητών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στην πλαζ των Αλυκών, που θα αποτελεί και τη βασική αφετηρία των αγώνων, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου θα γίνει η τελετή έναρξης στην παραλία του Βόλου.
Οι τελικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην παραλία του Βόλου από τις 16.00 έως τις 18.00 το απόγευμα της τελευταίας μέρας 17 Ιουνίου. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 19.00 το βράδυ με την απονομή των επάθλων των νικητών και των αναμνηστικών διπλωμάτων των αθλητών.
Σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού, οι αγώνες «Acropolis Jet Raid» θα λάβουν χώρα στην Αμαλιάπολη την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Αθλητές, συνοδοί και δημοσιογράφοι θα παραμείνουν στην περιοχή μας μέχρι το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουνίου.
Ο Εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κ. Αργύρης Ρούσσας δήλωσε: «Απομένουν μόλις τέσσερις ημέρες για τη διεξαγωγή των αγώνων και είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε το αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Το Σαββατοκύριακο θα κυκλοφορήσουν σε όλη την έκταση του Δήμου Αλμυρού οι αφίσες των αγώνων. Περιμένουμε τις χημικές τουαλέτες, ενώ εξασφαλίσαμε να βρίσκονται στην Αμαλιάπολη εθελοντής γιατρός και ένα ασθενοφόρο την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων.
Θέλω να τονίσω πως ο Δήμος Αλμυρού καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, τουλάχιστον για τις παραλιακές περιοχές. Έχουμε καταφέρει να φέρουμε στην περιοχή μας μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπως οι αγώνες «Acropolis Jet Raid» και το Rally Αλμυρός. Οι επαγγελματίες και οι πολίτες του Δήμου μας πρέπει να ανταποκριθούν, δείχνοντας τη φιλοξενία τους. Οι επισκέπτες και οι θεατές που θα βρεθούν στην περιοχή μας τις επόμενες ημέρες, με αφορμή τα δύο μεγάλα αθλητικά γεγονότα, πρέπει να μείνουν ευχαριστημένοι από τη διαμονή, το φαγητό και την ψυχαγωγία που μπορούμε να τους παρέχουμε. Με αυτό τον τρόπο θα διαφημίσουν οι ίδιοι την περιοχή μας και θα μπορέσουμε να τονώσουμε τον τουρισμό έστω στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου μας».

Σχετικά Άρθρα

Το 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού στην Πολωνία με πρόγραμμα Erasmus+

Το 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού στην Πολωνία με πρόγραμμα Erasmus+

Το 2o Γυμνάσιο Αλμυρού, ως συντονιστικό σχολείο προγράμματος Erasmus+ΚΑ2 που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συμμετείχε…
Αποτελέσματα rapid Πέμπτης – Πρόγραμμα Παρασκευής

Αποτελέσματα rapid Πέμπτης – Πρόγραμμα Παρασκευής

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ Covid-19 ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ( RAPID TEST)…