• 28 Φεβρουαρίου, 2017

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 25-2-2017

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 25-2-2017

Νέοι Αντιδήμαρχοι
Περιμένουμε το νέο σχηματισμό της Δημοτικής Αρχής, με την ανακοίνωση των Αντιδημάρχων και Αρχαιρεσιών που θα γίνουν την επόμενη Κυριακή.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Εσερίδης, φαίνεται πως ανακοίνωσε την Πέμπτη στην ομάδα του τις αποφάσεις του, ενώ δεν διέρρευσε μέχρι στιγμής κάποιο όνομα για τις θέσεις Αντιδημάρχων
.
Υπάρχουν αναξιοποίητα δυνατά χαρτιά τα οποία φανταζόμαστε ότι ο Δήμαρχος θα χρησιμοποιήσει σίγουρα, ενώ αναμένουμε ίσως  δύο, παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων.

Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε μια λειτουργική και δυνατή ομάδα, η οποία θα μπορέσει να δουλέψει για την επίτευξη των προεκλογικών στόχων της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Δασικοί χάρτες
Πολλά τα σχόλια, μετά ημερίδας για τους δασικούς χάρτες και για τις θέσεις που εξέφρασαν ομιλητές και παριστάμενοι. Το γεγονός ότι ακούστηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις, γύρω από όλα τα θέματα που προκύπτουν, καθιστά την ημερίδα ως πετυχημένη.

Μαθαίνουμε από έγκυρες πηγές ότι η Δημοτική Αρχή ετοιμάζει προτάσεις και παρεμβάσεις. Οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα σε όσους εργάστηκαν.

Την έκανε λαχείο
Έναν αριθμό μετά το νικητήριο του Λαϊκού Καχείου, αγόρασε ο φίλος Νίκος Τσιγάνης και απορώ πως δεν «την έκανε ακόμα λαχείο»… Θα είχα τρελαθεί κυρία μου… Δεν μπορούσε ο λαχειοπώλης να έρθει λίγα λεπτά νωρίτερα; Να έπεφτε στη γειτονιά; Θα φτιάχναμε και την πάροδο με δικά μας έξοδα, γιατί μας τρώει η σκόνη…
Τα κουτσομπολιά θέλουν να κέρδισε Βρυνιώτης. Μακάρι! Να κάνουμε την Όθρυ… Μονακό να σκάσει ο Μπέος.

Έναν νομικό
Έναν νομικό θέλω να μου πει, αν κάποιος σε παρεμποδίζει να ασκήσεις το έννομο επάγγελμά σου, πόσα θα σε πληρώσει σε πιθανή μήνυση; Πίκρα μας χαρίζει μερικές φορές το επάγγελμά μας, γιατί κάποιοι με πολύυυυ φαντασία, κάνουν την τρίχα τριχιά και την εγωπάθεια Προεδριλίκι.

Σελίδα 15
Στη σελίδα 15 έχει ένα σύντομο και πολύ ωραίο άρθρο η Λουΐζα Μαρία Μποτού. Διαβάστε το!

Πριν κοινωνήσουμε στην προσφυγογειτονιά της Νέας Ιωνίας, φιλούσαμε το χέρι κυρίως των μεγαλυτέρων και ζητούσαμε, «σγχώρεση» και ας είχαμε εξομολογηθεί πριν στον παππά. Κάποιες τσούχτρες, απαντούσαν… «άιντε, να στη δώκω», αλλά οι περισσότεροι μας επαινούσαν και μας ζητούσαν και εκείνοι, ανεξαρτήτως διαφοράς ηλικίας.


Σχετικά Άρθρα

Σε λειτουργία η Σχολή Βυζ. Μουσικής στην Ν. Αγχίαλο – Αγιασμός στην Σχολή Αλμυρού

Σε λειτουργία η Σχολή Βυζ. Μουσικής στην Ν. Αγχίαλο – Αγιασμός στην Σχολή Αλμυρού

Ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο Παράρτημα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στην…
Η ιστορική ευκαιρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Γράφει ο Δημήτρης Τσιμπανάκος

Η ιστορική ευκαιρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Γράφει ο Δημήτρης Τσιμπανάκος

Ακολουθεί άρθρο του Δημήτρη Τσιμπανάκου, ο οποίος είναι μέλος της Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ και υποωήφιος Βουλευτής στις…
60 εκθέτες από την Θεσσαλία παρουσιάζουν τις επιχειρηματικές τους δράσεις

60 εκθέτες από την Θεσσαλία παρουσιάζουν τις επιχειρηματικές τους δράσεις

Η μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή στην εκθεσιακή δραστηριότητα που σηματοδοτεί και την επανέναρξη της τοπικής…