• 25 Φεβρουαρίου, 2017

Η «κούπα» στον Αλμυρό – Επεισοδιακός τελικός που κρίθηκε 3-2 στα πέναλτι

Η «κούπα» στον Αλμυρό – Επεισοδιακός τελικός που κρίθηκε 3-2 στα πέναλτι

κυπελλο3Με ψιλόβροχο, που αργότερα δυνάμωσε και με την παρουσία αρκετών φιλάθλων διεξάχθηκε στο ΕΑΚ του Βόλου ο 46ος τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, ανάμεσα στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού και στο Σαρακηνό, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου του 20127.

Ο τελικός ήταν άτεχνος, με λίγες φάσεις και χρειάστηκε ημίωρη παράταση και τη διαδικασία των πέναλτι για να έχουμε κυπελλούχο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν έχει σπουδαίες φάσεις, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να αλληλοεξουδετερώσει η μία την άλλη.

Στο 8′ ο Νασιακόπουλος με κάθετη πάσα βρήκε τον Κοτσιαρίδη μέσα στην περιοχή, αυτός πήγε να βγάλει την παράλληλη σέντρα, με τον Γιαουπλάρι να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 13′ επίσης μια καλή ευκαιρία για τον Σαρακηνό. Ο Ντούρο από τα αριστερά επιχείρησε την σέντρα, στο πρώτο δοκάρι πήδηξε ο Μπέικος, έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαλάτση

Στο 19′ κίτρινη κάρτα στον Ακασού για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Ιωάννου

Στο 41′, μετά από αρκετή ώρα, μια τελική προσπάθεια. Ο Κοντοβάς γύρισε τη μπάλα στον Ακασού μέσα στην περιοχή, αυτός σούταρε με τη μία, ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Γράντα.

Με δυνατή ευκαιρία για τον ΓΣΑ (που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο) άρχισε το Β’ ημίχρονο. Στο 49’ ο Νασιακόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Κοντοβάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γράντα, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή των Βολιωτών, ο Κοντοβάς σουτάρησε εκ νέου, με τη μπάλα να βρίσκει σε πόδι αμυνόμενου και να καταλήγει κόρνερ.

Κίτρινες κάρτες για αψιμαχίες σε Σούδη και Κρανά στο 70’, που ο Αλμυρός εκτέλεσε φάουλ με τον Αραμπατζή από καλή θέση. Στο 80’ κίτρινη και στον Βούλγαρη.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με ωραίο σουτ του Βαλωτή στις καθυστερήσεις, με τον Χαλάτση να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμυρό στο 92′, όταν σε κεφαλιά του Αραμπατζή, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γράντα.

Στο 109’  ακυρώθηκε γκολ του Αλμυρού ως οφσάιντ.

Ο τελικός αμαυρώθηκε με τη διακοπή στο παιχνίδι στο 118’, λόγω επεισοδίων στον αγωνιστικό χώρο, μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και αναπληρωματικών ή παραγόντων από τους πάγκους.

Λόγω των επεισοδίων αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα από τον Σαρακηνό ο Σούδης και από τον Αλμυρό ο Κυριάκος.

 

Για τους Αλμυριώτες:

Αποκρούστηκε το πρώτο πέναλτι του Κοντοβά.

Ο Χαλάτσης απέκρουσε το πέναλτι του Σοάρες.

Το πέναλτι του Ακασού απέκρουσε ο Γράντας.

Ο Κοτσιαρίδης μείωσε σε 1-2.

Ο Χαλάτσης απέκρουσε το πέναλτι του Γιουπλάρι.

Το 2-2 ο Αραμπατζής.

Ο Χαλάτσης απέκρουσε το πέναλτι του Νιαώτη.

Ο Κοτσιαρίδης ευστόχησε και έδωσε το κύπελλο στον Αλμυρό.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ (Θ. Θεοδώρου): Χαλάτσης, Καψιώτης, Ακασού, Πλαβός, Κυριάκος, Κοτσιαρίδης, Κρανάς (118’ Φαράντος), Νασιακόπουλος (72’ Παυλίδης), Αραμπατζής, Θωμαΐδης (54’ Βούλγαρης), Κοντοβάς.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ντούρο, Σοάρες, Γιαουπλάρι, Ιωάννου, Σούδης, Δημητριάδης (77’ Σαμαράς), Κοντοβάς, Μπέικος (67’ Τσεκούρας), Κωνσταντάκος (82’ Βαλωτής), Νιαώτης.

Διαιτητής: Σκουλάς Βοηθοί: Γόργορης, Σακκάς και 4ος διαιτητής ο Θεοχάρης.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …