• 19 Δεκεμβρίου, 2016

Αλαλούμ με ασθενοφόρα σε οξύ έμφραγμα ασθενούς – έκδοση 17-12-2016

Αλαλούμ με ασθενοφόρα σε οξύ έμφραγμα ασθενούς – έκδοση 17-12-2016

Αναγνώστρια της εφημερίδας μας, επικοινώνησε μαζί μας, μετά από περιπέτεια που έζησε με τον πατέρα της, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου. Ο πατέρας της επικοινώνησε με τον προσωπικό ιατρό του, ο οποίος διέγνωσε συμπτώματα, εμφράγματος και τον παρέπεμψε επειγόντως στο Κέντρο Υγείας. «Γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει ασθενοφόρο μετά το μεσημέρι, πήραμε ταξί για το Κέντρο Υγείας», δηλώνει η αναγνώστριά μας στο «Λαό». Εκεί κρίθηκε απαραίτητο, να διακομισθεί στο Νοσοκομείο Βόλου ως βαρύ περιστατικό.

Συνεχίζει τη μαρτυρία της η κόρη: Δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο Βόλο. Φαίνεται πως το Κέντρο Υγείας κάλεσε στη Λάρισα… κάποιο ασθενοφόρο χάθηκε στην Ευξεινούπολη και τελικά μετά από μια ώρα επιστρατεύτηκε κάποιο ασθενοφόρο που ήταν παρκαρισμένο πίσω από το Κέντρο Υγείας, ΜΗ κατάλληλο για την περίπτωση  όπως μας είπαν και ο γιατρός που τον συνόδεψε μας ενημέρωσε πως αν πάθει κάτι στον δρόμο δεν έχει τα μέσα για να τον επαναφέρει! Στάθηκε τυχερός που έφτασε στο Βόλο και τώρα παρακολουθείται.

Είναι απερίγραπτα άσχημο να πεθαίνει κάποιος δικός σου και να μην μπορούν να γίνονται τα προφανή! Κάτι πρέπει να κάνουμε σαν κοινωνία στον Αλμυρό γι’ αυτό το σοβαρό πρόβλημα! Διαδήλωση, Απεργία, Υπογραφές, κάτι! Στην ανάγκη να μαζέψουμε όλοι λεφτά να αγοράσουμε δικό μας ασθενοφόρο! Η κατάσταση είναι αδιανόητη.

Να σημειώσω ότι το προσωπικό που είχε βάρδια ΑΥΤΗΝ  την ώρα στο κέντρο υγείας έκανε ό,τι μπορούσε για την κατάσταση! Και τους ευχαριστώ!»

Έμπιστες πηγές αναφέρουν ότι έγινε όντως αλαλούμ με τα ασθενοφόρα… καθώς επιστρατεύτηκαν τρία, αλλά τελικώς ο ασθενής διεκομίσθη με το νέο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας και με οδηγό που κάλεσαν από το σπίτι του, ο οποίος εξυπηρέτησε παρότι δεν εργαζόταν εκείνη την ώρα.

Τα σχόλια δικά σας.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …