• 14 Νοεμβρίου, 2016

Γ.Σ. Αλμυρού – Νέοι Αθλητές Νίκης 71-66

Γ.Σ. Αλμυρού – Νέοι Αθλητές Νίκης 71-66

Νίκη, Ολυμπιακός και Γ.Σ. Βόλου έκαναν το τρία στα τρία στον πρώτο όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ και οδηγούν την κούρσα, πετυχαίνοντας και οι τρεις νίκες με σημαντικές διαφορές.

Ειδικά ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Β. Παρασκευόπουλος με 27 πόντους του Ίωνα (59-86), ενώ με 18 πόντους επιβλήθηκε η Νίκη της Νίκαιας (70-52).

Την πρώτη του νίκη σημείωσε ο Γ.Σ. Αλμυρού κόντρα στους Νέους Αθλητές με 71-66 σε γκραν γκινιόλ παιχνίδι, ενώ μεγάλο διπλό επί του Γ.Σ. Διλόφου κατάφερε να πετύχει η ΑΕΒ Διμηνίου με 73-80.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ίωνας – Ολυμπιακός Β. 59-86

Ανάληψη – ΓΣ Βόλου 64-80

Γ.Σ. Αλμυρού – Ν.Α. Νίκης 71-66

Νίκη Β. – Γ.Σ. Νίκαιας 70-52

Γ.Σ. Διλόφου – ΑΕΒΔ 73-80

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3η αγωνιστική

Νίκη Β. 6

Ολυμπιακός Β. 6

ΓΣ Βόλου 6

ΑΕΒΔ 5

Γ.Σ. Αλμυρού 4

Γ.Σ. Νίκαιας 4

Ανάληψη 4

Ίωνας 4

Γ.Σ. Διλόφου 3

Ν.Α. Νίκης 3

 

Η επόμενη 4η αγωνιστική

Ίωνας ­ – Ανάληψη

Ολυμπιακός Βόλου ­ – Νίκη Βόλου

ΓΣ Νίκαιας – ­ ΓΣ Αλμυρού

Νέοι Αθλητές Νίκης – ­ Δίλοφος

Α.Ε.Β.Δ. ­ – ΓΣ Βόλου

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΤΟΥΔΗ

Με προσωπική του ανάρτηση στο facebook, αμέσως μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τους Νέους Αθλητές Νίκης, ο προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, αναφέρει τα εξής:

«Σημαντική νίκη απέναντι στους Ν. Αθλητές πέτυχε το Σάββατο, 12-11-2016, η ομάδα μας στα πλαίσια της προσπάθειας για την επίτευξη του πρωταρχικού στόχου μας, της παραμονής μας δηλαδή στην Κατηγορία Α1 ΕΣΚΑΘ.

Τα πολύ σημαντικά αγωνιστικά-και όχι μόνο- προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι αυτά που την καθιστούν μεγάλη. Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε με έναν μόνο καθαρά ψηλό παίκτη ρακέτας, καθώς ο Β. Θέος, λόγω προβλήματος στη μέση του, θα είναι αγωνιστικά διαθέσιμος μετά τα Χριστούγεννα. Ο Η. Βαλαμούτης προέρχεται από τραυματισμό και καταβάλλει υπερπροσπάθεια αφού επιβαρύνεται με πολλά λεπτά συμμετοχής, ενώ, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τον ελαφρύ -ευτυχώς- τραυματισμό του μικρού Ε. Κοντοστάθη. Προβλήματα επίσης υπάρχουν στο δημιουργικό και οργανωτικό κομμάτι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, επί των οποίων ωστόσο προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, αφού είναι συγκεκριμένα και γνωστά τα δεδομένα από την αρχή της χρονιάς. Οι παίκτες μου ακολούθησαν το πλάνο και πίστεψαν στη νίκη αυτή, και παρά τις αντιξοότητες, καταφέραμε να φτάσουμε στην επίτευξή της.

Επικρατεί η πεποίθηση, η οποία πηγάζει από την επιθυμία διατήρησης των κεκτημένων, ότι η αγωνιστική αφετηρία του Τμήματος είναι η ίδια με αυτή των προηγούμενων ετών. Αυτό σαν παραδοχή, απέχει πολύ από την πραγματικότητα, καθώς, είναι άλλο πράγμα η θεωρητική προσδοκία επίτευξης όσο το δυνατόν καλύτερων αποτελεσμάτων, και άλλο η έμπρακτη υποστήριξη ώστε να επιτευχθούν αυτά.

Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου αλλά και σε όλους αυτούς που ανιδιοτελώς χειροκροτούν και στηρίζουν, ανεξαρτήτως προσώπων και αποτελεσμάτων, το έμβλημα της φανέλας του Γ.Σ.Α..

Ο Προπονητής

Γκουγκουτούδης Παναγιώτης».


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …