• 6 Νοεμβρίου, 2016

ΓΣΑ – Αίαντας 5-0, Απόλλων Καν. – Πρωτεσίλαος 0-2

ΓΣΑ – Αίαντας 5-0, Απόλλων Καν. – Πρωτεσίλαος 0-2

Στον Αίαντα ξέσπασε ο πρωτοπόρος Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού και με το εμφαντικό 5-0 μετέτρεψε το ντέρμπι του Αλμυρού σε τυπική διαδικασία, διατηρώντας την «πρωτιά» στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΘ.

Ο Πρωτεσίλαος, την ίδια ώρα, στα Κανάλια κέρδιζε καθαρά τον Απόλλωνα 0-2.

Για το ΓΣ Αλμυρού το 1-0 έγινε στο πρώτο ημίχρονο (26΄) με σουτ του Κωτσιαρίδη που πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 61′, όταν διαμόρφωσε το 3-0. Ενδιάμεσα με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Κοντοβάς, είχε διαμορφωθεί το 2-0 στο 54′. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε με τα τέρματα που σημείωσαν οι Βούλγαρης (70′) και ο Κρανάς που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Λαγού.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Νασιακόπουλος (28′ λ.τρ. Φαράντος), Μακανίκας, Τσιάτσιος, Κυριάκος, Θωμαΐδης, Κρανάς, Κωτσιαρίδης, Αραμπατζής, Ν. Βούλγαρης (55′ Τσόγκας), Κοντοβάς (65′ Π. Βούλγαρης).

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Π. Δημητρίου, Γρούνας (80′ Κραβαρίτης), Καλοδήμος (46′ Χειλάς), Χριστέλος (70′ λ.τρ. Κουτσούμπας), Μπιρτσάι, Γ. Δημητρίου, Αθ. Αθ. Κωστούλας, Αθ. Κ. Κωστούλας, Κατσαβριάς.

 

Ο Πρωτεσίλαος, αν και αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα αγωνιστικά, πηγαίνοντας να παίξει με 11 παίκτες στα Κανάλια, μπόρεσε και έφυγε νικητής, κερδίζοντας με 0-2 τον ουραγό Απόλλωνα. Η ομάδα του Πτελεού αναρριχήθηκε στην 3η θέση, ενώ ο Απόλλων παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων του Πρωτεσίλαου ήταν ο Μαριλέν. Ο επιθετικός της ομάδας του Πτελεού άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 80′, όταν μετά από μεταβίβαση του Σούσκο, ο Μαρικλέν αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Απόλλωνα.

Ο Απόλλων στάθηκε άτυχος σε δύο περιπτώσεις, καθώς είχε δύο δοκάρια σε σουτ του Τσιουρή στο 25′ και σε κεφαλιά του Γιαννακούρα στο 70′.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Β. Χασιώτης, Μαλλιαρός, Κ. Κόρκος, Μιχόπουλος, Θ. Κόρκος, Σούσκο, Σ. Χασιώτης, Αραπίτσας, Μαρικλέν, Λάμπος.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α.Ε. Διμηνίου – Παγασητικός 2-2

Ηρακλής Β. – Πύρασος 1-0

Θησέας – Σαρακηνός 1-1

Σκιάθος – Αγία Παρασκευή 3-0

Διαγόρας – Ακρόπολη 4-0

Γ.Σ. Αλμυρού – Αίας 5-0

Απόλλων Καν. – Πρωτεσίλαος 0-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Γ.Σ. Αλμυρού 18

Διαγόρας 17

Ηρακλής 16

Πρωτεσίλαος 14

Πύρασος 14

Σαρακηνός 13

Αρης Μελισ. 12

Ακρόπολη 11

Α.Ε. Διμηνίου 10

Αγ. Παρασκευή 9

Αίας Σούρπης 8

Παγασητικός 6

Θησέας 5

Σκιάθος 5

Απολλων Καν. 0

Σκόπελος         0


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …