• 26 Σεπτεμβρίου, 2016

Περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι «Προσήλια”; Πολλοί οι πιθανοί αγοραστές των …βοσκοτόπων – έκδοση 24-9-2016

Περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι «Προσήλια”;  Πολλοί οι πιθανοί αγοραστές των …βοσκοτόπων – έκδοση 24-9-2016

Από ανεπιβεβαίωτες πηγές δημοσιεύουμε τις φήμες που συζητιούνται στην πόλη μας τις τελευταίες δύο εβδομάδες για την πιθανή διεκδίκηση Αλμυριωτών, για άδεια περιφερειακού καναλιού.

Λίγες μέρες πριν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς είχε ανακοινώσει σε συνέντευξή του στο «Κόκκινο» ότι θα δοθούν και άδειες θεματικών καναλιών. Μετά τις αποκαλύψεις για τη διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών και για τα ποσό που αγοράστηκε η πρώτη άδεια των πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικών καναλιών, αναθάρρησαν τα επενδυτικά σχέδια κάποιων Σαρακατσαναίων των media και διερευνούν τη πιθανότητα διεκδίκησης άδειας περιφερειακού θεματικού καναλιού με την ονομασία «Προσήλια – Όθρυς».

Φαίνεται πως στην αίτηση προς τον κύριο Παππά για διευκρινίσεις αναφέρονται:

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα για τις εξελίξεις στο θέμα των αδειών των περιφερειακών καναλιών και να λάβετε σοβαρά την υποψηφιότητά μας, καθώς ο συνεταιρισμός μας διαθέτει πολλά στρέμματα βοσκοτόπια, βουναλάκια και ραχούλες, στα οποία γειτονεύουν οι …καλογρίτσες του μοναστηριού της  Όθρυος. Επίσης υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι αγοραστές, με αποτέλεσμα να υπάρχει η δυνατότητα να πωληθούν τα βοσκοτόπια πάνω από 26 φορές της κανονικής τους αντικειμενικής αξίας.

Οι πρώτες κεντρικές εκπομπές του νέου καναλιού «Προσήλια – Όθρυς» ακούγεται  πως θα είναι: «πολιτικοί στη στρούγγα», «μάθε παιδί μου άρμεγμα (οικονομικό)» και «τα νέα της ελληνικής στάνης, με το στανιό», ενώ το σλόγκαν του καναλιού θα είναι «βλέπετε προσήλια… για να μην είσαστε πίσω απ’ τον ήλιο».

Τρολλάρουμε (=πειράζουμε στην ιντερνετική φρασεολογία) την επικαιρότητα και αγαπάμε Προσήλια!

 

b6cedn2ceaa1gys

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…