• 20 Οκτωβρίου, 2024

Ο Κατσιαβριάς άνοιξε τον δρόμο, ο Κοντοβάς σφράγισε τη νίκη!

Ο Κατσιαβριάς άνοιξε τον δρόμο, ο Κοντοβάς σφράγισε τη νίκη!

Η Δήμητρα ήθελε πολύ το τρίποντο στη σημερινή αναμέτρηση με την Δάφνη και την πήρε με σκορ 3-1 χάρη σε γκολ των επιθετικών της. Ο Θανάσης Κατσιαβριάς άνοιξε το σκορ για την επιτυχία, ο Παναγιώτης Κοντοβάς πήρε τη σκυτάλη με δύο γκολ. Ειδικότερα το δεύτερο του 41χρονου φορ στο φινάλε ήταν …ποίημα, μονοκόμματο δυνατό σουτ που χτύπησε στο οριζόντιο και κατέληξε στα δίχτυα.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο προπονητής του Πυράσου μιας και η ομάδα του παίζει μετά στο πρωτάθλημα με την Δήμητρα, αλλά και ο Θάνος Θεοδώρου ο οποίος συζητάει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Δάφνης!

Ο Κοντοβάς είχε μια καλή στιγμή στο 12ο λεπτό, ο Κατσιαβριάς σουτ από το ημικύκλιο που κόντραρε και μπλόκαρε ο Αβδελάς. Κεφαλιά του Κοντοβά από καλή θέση έφυγε στα πλάγια στο ημίωρο της συνάντησης, ενώ στο 33’ ο Καρεσίου χτύπησε φάουλ από πλάγια αριστερά και η μπάλα τράνταξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διπλή ευκαιρία για την Δάφνη στο 38’: σουτ του Κουτσώνα σταμάτησε σε τάκλιν του Πλαβού και στην εξέλιξη, αμαρκάριστος από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση ο Τερλεξής σούταρε άουτ. Στο 44’ έγινε μια περίεργη φάση αφού ο Χαλάτσης ανέκοψε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα με υπερένταση, με το ένα χέρι ύστερα από βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα! Η απόκρουση στη φωτογραφία.

Στην επανάληψη, το 1-0 στο 48’: ο Μπιρμπίλης εκτέλεσε μακρινό φάουλ, ευθύβολα με δύναμη, ο Αβδελάς απέκρουσε χαμηλά στη γωνία (φωτογραφία) και στο ριμπάουντ, ο Κατσιαβριάς στην πορεία της μπάλας άνοιξε το σκορ.

Κατσιαβριάς και Κοντοβάς απείλησαν με το κεφάλι και στο 60’ το 2-0: σέντρα του Ζάγκα, ο Κοντοβάς πάτησε δυνατά, σηκώθηκε και με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ της Δάφνης.

Παρά το εις βάρος της 2-0, η Δάφνη δεν παράτησε το παιχνίδι, γιατί να το κάνει άλλωστε… Στο 75’ είχε μεγάλη φάση όταν σε γύρισμα του Δεμίρη, ο Τερλεξής νικήθηκε από τον Χαλάτση. Ωστόσο οι Βολιώτες μείωσαν στο 82’: από κάθετη πάσα, ο Πριτσίνης απέφυγε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και σε κενή εστία, έγραψε το 2-1 από κοντά.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με ένα υπέροχο τέρμα: ο Κατσιαβριάς σέντρα ακριβείας, ο Κοντοβάς γκολάρα με μονοκόμματο σουτ ευρισκόμενος λίγο μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Δήμητρα: Χαλάτσης, Ζάγκας (80′ Γκαρνίδης), Κασιάνος, Πλαβός (80′ Παυλίδης), Κοφινάς, Τετριμίδας (60′ Κουφογάζος), Νικολούλης (90′ Γκρέμι), Μπούτλας, Μπιρμπίλης (80′ Λιακόπουλος), Κατσιαβριάς, Κοντοβάς.
Δάφνη: Αβδελάς, Φ. Τσαρέλας, Βασιλείου, Παπούλιας, Ρουκάς, Γ. Τσαρέλας, Δεμίρης, Κουτσώνας, Πριτσίνης, Καρεσίου, Τερλεξής.


Σχετικά Άρθρα

Δήμητρα-Δάφνη, το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Δήμητρα-Δάφνη, το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Δήμητρα-Δάφνη 3-1, το φωτορεπορτάζ του αγώνα.
Δήμητρα-Αστέρας, φωτορεπορτάζ από το γήπεδο της Ευξεινούπολης

Δήμητρα-Αστέρας, φωτορεπορτάζ από το γήπεδο της Ευξεινούπολης

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα Δήμητρα-Αστέρας 1-2 στο γήπεδο της Ευξεινούπολης.
Νικητήριο γκολ στο 90′, τρίποντο με ανατροπή για την Δήμητρα

Νικητήριο γκολ στο 90′, τρίποντο με ανατροπή για την Δήμητρα

Η Δήμητρα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Α’ Τοπική με ανατροπή στο σκορ και το…