• 20 Οκτωβρίου, 2024

Με το αριστερό στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα των Τιτάνων

Με το αριστερό στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα των Τιτάνων

Με το αριστερό μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ η ομάδα των Τιτάνων καθώς ηττήθηκε 73-59 στη Λάρισα από τον ΑΟ Σουφλαρίων.

Νωθρό ξεκίνημα  για τους «ερυθρόλευκους» που βρέθηκαν να χάνουν σε όλη τη διάρκεια κυνηγώντας μεγάλες διαφορές. Σχεδόν με διπλό επιμέρους σκορ στη β’ περίοδο, τα Σουφλάρια πήγαν με +17 στο ημίχρονο (37-20). Με συνεχόμενα καλάθια του Βαλεντινου Κέτουλα, οι Αλμυριώτες πλησίασαν στους πέντε πόντους στο 27ο λεπτό, όμως η αντεπίθεση δεν είχε συνέχεια αφού οι γηπεδούχοι έβαλαν δύο σερί τρίποντα κι ανέβασαν πάλι τη διαφορά. Στοίχισαν στους Τιτάνες οι πολλές άστοχε βολές, 14 στις 30 αλλά και αρκετά λάθη που έφεραν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό για τους Λαρισαίους.

Ο Γαλανάκης δεν ταξίδεψε στη Λάρισα για το ματς, ενώ ο Κουρκούμπας πρόλαβε να παίξει ένα λεπτό πριν αποχωρήσει τραυματίας.

Δεκάλεπτα: 16-9, 37-20, 55-38, 73-59. Για τους Τιτάνες: Κουρκούμπας, Συνάζος 18 (3), Κοντάκης 7 (1), Κατσικούδης, Χρυσόπουλος, Κουτσονοβάκης 9, Μπούντης 8, Β. Κέτουλας 16 (1), Πλ. Κέτουλας.


Σχετικά Άρθρα

Πύρασος β’-Πρωτεσίλαος, το φωτορεπορτάζ

Πύρασος β’-Πρωτεσίλαος, το φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Πύρασος Β’-Πρωτεσίλαος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου σήμερα για τη…
Ο Κατσιαβριάς άνοιξε τον δρόμο, ο Κοντοβάς σφράγισε τη νίκη!

Ο Κατσιαβριάς άνοιξε τον δρόμο, ο Κοντοβάς σφράγισε τη νίκη!

Η Δήμητρα ήθελε πολύ το τρίποντο στη σημερινή αναμέτρηση με την Δάφνη και την πήρε με…