• 19 Οκτωβρίου, 2024

Μαχητικός ΓΣΑ, πλήρωσε το κακό ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου

Μαχητικός ΓΣΑ, πλήρωσε το κακό ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου

Ο ΓΣΑ αιφνιδίασε και προηγήθηκε στο γήπεδο του Σαρακηνού, όμως οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ανατροπή μέσα σε ένα δίλεπτο στο ξεκίνημα της επανάληψης και έδωσαν διαστάσεις στη νίκη τους με τελικό σκορ 5-1.

Όπως το συνηθίζει ο Αλμυρός, έτσι και σήμερα στην πρώτη φάση βρήκε γκολ! Στο 6ο λεπτό, εκτέλεση κόρνερ έδιωξαν οι αμυνόμενοι, η μπάλα έφθασε στον Πρίφτη που ήταν εκτός μεγάλης περιοχής, στο ημικύκλιο και λίγο αριστερά. Έκανε κοντρόλ, έφερε την μπάλα από το δεξί στο αριστερό πόδι κι έπιασε σουτ που πήγε στο «παραθυράκι» της εστίας. Ο νεαρός παίκτης σημείωσε υπέροχο τέρμα για το 0-1.

Στο 12’ ο ΓΣΑ βγήκε με πολύ καλές προϋποθέσεις στην επίθεση, όμως ο σκόρερ δεν είχε καλή επιλογή. Από ασταθές διώξιμο του τερματοφύλακα του Σαρακηνού, έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε άστοχα από μακριά ενώ δίπλα του ο Πέτσας σε καλύτερη θέση, περίμενε αμαρκάριστος.

Το 1-1 στο 15’ με πλασέ στην κίνηση του Μυλωνά, ενώ ο Παπαδημητρίου είχε δοκάρι λίγο πριν βγει το ημίχρονο. Οι του Αλμυρού διαμαρτυρήθηκαν για μια φάση όσο το ματς ήταν στο 1-1 καθώς από γύρισμα αντιπάλου, ο Σιόβας έβγαινε τετ-α-τετ από πλάγια όμως υποδείχθηκε οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» τη νίκη μέσα σε δύο λεπτά. Σε μια στιγμή που οι «κυανόλευκοι» βγήκαν μπροστά, ο Παπαδημητρίου πέρασε τον Αποστολίδη στο ένας εναντίον ενός, σούταρε κι απέκρουσε ο Κοντογεωργάκης. Η μπάλα χτύπησε στο πόδι του αμυντικού και στρώθηκε στον αρχισκόρερ της κατηγορίας που έγραψε από κοντά το 2-1 στο 48′.

Το τρίτο γκολ του Σαρακηνού στο 50ό λεπτο, φάουλ του Οικονόμου και γκολ με σουτ από τον Τσιανάκα. Διαμαρτυρίες σε αυτή τη φάση από πλευράς ΓΣΑ αφού όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποί του, είχαν σταματήσει να παίζουν διότι ο ρέφερι σφύριξε για την εκτέλεση του φάουλ ενώ η μπάλα ήταν ήδη στον αέρα.

Από εκεί και πέρα, ο Ψιάνος στο 65’ και ο Παπαδημητρίου στο 78’, από ατομική ενέργεια και πάσα του Κανταρτζή, τα άλλα δύο γκολ για τους «ροσονέρι» που είναι στη 2η θέση, πίσω από τον Ρήγα που σήμερα πέρασε με 1-3 από το βοηθητικό του ΕΑΚ επί του Τοξότη.

Σημειώνουμε ότι ο Σαρακηνός στο γήπεδό του έχει πετύχει 4 γκολ στον Πύρασο, 4 στον Αίαντα και 5 στον ΓΣΑ, ενώ ο Παπαδημητρίου έφθασε τα 8 με τα δύο σημερινά.

Σαρακηνός: Φαγιέ, Δημητριάδης (62’ Χατζηεφραιμίδης), Κουκουτής, Κανταρτζής, Πετράκος (36’ Σταματίου), Τσιανάκας, Οικονόμου (62’ Κατής), Σ. Ψιάνος (76’ Δ. Ψιάνος), Τσελεπής, Παπαδημητρίου, Μυλωνάς (62’ Γκλαβίνης).
ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Πάνου (75’ Επίσκοπος), Αποστολίδης, Γοδενόπουλος, Τσάνιος, Πρίφτη (75’ Σιούτης), Φιλοσόγλου (60’ Καραγεωργόπουλος), Κρανάς (75’ Ρίζος), Πέτσας (69’ Σιούτης) Τσιάτσιος, Σιόβας.


Σχετικά Άρθρα

Νοκ-άουτ και η Λιβαδειά στον Αλμυρό!

Νοκ-άουτ και η Λιβαδειά στον Αλμυρό!

Ο ΓΣΑ βγάζει νοκ-άουτ τη μία ομάδα μετά την άλλη στο Κύπελλο Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ. Στη…
Απίθανη ανατροπή για ΓΣΑ, έχανε με 25 πόντους αλλά κέρδισε στα Τρίκαλα!

Απίθανη ανατροπή για ΓΣΑ, έχανε με 25 πόντους αλλά κέρδισε στα Τρίκαλα!

Απίθανη ανατροπή για τον ΓΣΑ και ροζ φύλλο στα Τρίκαλα! Η ομάδα του Γιάννη Στεργιόπουλου βρέθηκε…
Ένα γκολ έφθανε για τον Αχιλλέα

Ένα γκολ έφθανε για τον Αχιλλέα

Ο Αχιλλέας υπερασπίστηκε την έδρα του και κέρδισε 1-0 τον Ελευθεριακό. Μετά το διπλό στη Σκιάθο…