• 19 Οκτωβρίου, 2024

Δυνατή Ακρόπολη στο Σέσκλο, λύγισε την αντίσταση του Αίαντα

Δυνατή Ακρόπολη στο Σέσκλο, λύγισε την αντίσταση του Αίαντα

Μέσα τα πάει καλά ο Αίας, έξω όχι ακόμη, αντιθέτως, η Ακρόπολη ποντάρει στην έδρα της. Η ομάδα του Δημήτρη Ζιώγα επικράτησε 1-0 αυτής του Αλέξανδρου Αραπίτσα στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

Το ματς έγινε από νωρίς ειδικών συνθηκών για τον Αίαντα καθώς στο 18ο λεπτό ο Ξηροκώστας αντίκρυσε κόκκινη κάρτα ως τελευταίος παίκτης που ανέτρεψε αντίπαλο. Το 1-0 στο 23’ σε δημιουργία Χρήστου Δαμάσκου και γκολ Νίκου Παγώνη. Στο 70ό λεπτό αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο καθώς ο Χρ. Δαμάσκος πήρε απευθείας κόκκινη για απώθηση παίκτη του Αίαντα.

Ο Δημήτρης Ζιώγας ανέφερε ότι η ομάδα του είχε καλή απόδοση απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, ενώ εκτός από το τέρμα απείλησε στο α’ μέρος με Παγώνη, Πούλιο και στην επανάληψη με Τάσο Κολυμήτρα, Δανιλόπουλο. Από την άλλη ο Αλέκος Αραπίτσας είπε πως στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Φαράντος αστόχησε από το ύψος του πέναλτι σουτάροντας ψηλά άουτ σε πολύ καλή ευκαιρία, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο, ο Ράπτης σε δύο περιπτώσεις τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Η Ακρόπολη έχει μία ισοπαλία και δύο νίκες στο γήπεδό της φθάνοντας τους 7 βαθμούς και δείχνει ότι είναι σε θέση να καταφέρει τη γρήγορη παραμονή και να μην μπλέξει σε περιπέτειες όπως πέρυσι, ενώ ο Αίας γνώρισε τρίτη ήττα μακριά από τη Σούρπη.

Το πρωτάθλημα έχει διακοπή τώρα για να γίνουν τα ματς Κυπέλλου και όταν θα έχουμε ξανά δράση στην Α’ Τοπική, αρχές Νοεμβρίου, η μεν Ακρόπολη έρχεται να παίξει στον Αλμυρό, ο δε Αίας θα φιλοξενήσει τους Μυρμηδόνες.

Ακρόπολη: Βίτσος, Βαρελόπουλος, Χριστοδούλου, Μπέκος, Αχ. Δαμάσκος, Αν. Κολυμήτρας, Πατσής, Δημακόπουλος (46’ Κ. Κολυμήτρας), Χρ. Δαμάσκος, Παγώνης (74’ Δανιλόπουλος), Πούλιος (75’ Τσούτσας).
Αίας: Αλμπάκης, Παπανικολόπουλος, Δ. Θυμιόπουλος (70’ Κωστούλας), Γκρίνιας, Ξηροκώστας, Κατσαβριάς, Ράπτης (80’ Ν. Θυμιόπουλος), Ντούρας, Δημητρίου, Φαράντος, Μάνος (19’ Τσαούσης).


Σχετικά Άρθρα

Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο του Πλατάνου

Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο του Πλατάνου

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα Μυρμηδόνες-Πύρασος στο γήπεδο Πλατάνου.
Άνετο πέρασμα για Πύρασο από τον Πλάτανο

Άνετο πέρασμα για Πύρασο από τον Πλάτανο

Σε ματς με αντίπαλο τον Πύρασο, οι παίκτες των Μυρμηδόνων υπέπεσαν σε αρκετά προσωπικά λάθη και…
Μεϊκόπουλος: «Εκβιαστικά» παιχνίδια ΕΛΓΑ με αποζημιώσεις και υπεύθυνες δηλώσεις»

Μεϊκόπουλος: «Εκβιαστικά» παιχνίδια ΕΛΓΑ με αποζημιώσεις και υπεύθυνες δηλώσεις»

Από τον Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κο Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο λάβαμε και δημοσιεύουμε: «Δεν διεκδικώ περαιτέρω αποζημίωση…