• 19 Οκτωβρίου, 2024

Απίθανη ανατροπή για ΓΣΑ, έχανε με 25 πόντους αλλά κέρδισε στα Τρίκαλα!

Απίθανη ανατροπή για ΓΣΑ, έχανε με 25 πόντους αλλά κέρδισε στα Τρίκαλα!

Απίθανη ανατροπή για τον ΓΣΑ και ροζ φύλλο στα Τρίκαλα! Η ομάδα του Γιάννη Στεργιόπουλου βρέθηκε να χάνει μέχρι και με 25 πόντους από τους Δαναούς αλλά με αντεπίθεση διαρκείας, στο φινάλε ήταν αυτή που χαμογέλασε! Φοβερός ξανά ο Παπούλιας με 32 πόντους, τον ακολούθησε ο Τάσσος με 22.

Στο πρώτο ημίχρονο όλα πήγαιναν στραβά για τους «κυανόλευκους». Ενώ επιθετικά ήταν καλοί, στην άμυνα δέχθηκαν πίεση και είδαν τους Τρικαλινούς να βρίσκουν εύκολο σκοράρισμα. 34 πόντους στην α’ περίοδο και 23 στη β’ δέχθηκε ο ΓΣΑ που πήγε στα αποδυτήρια με 19 πόντους διαφορά εις βάρος του.

Οι γηπεδούχοι ευστόχησαν σε τέσσερα τρίποντα στο α’ δεκάλεπτο και σε άλλα τόσα στο β’ (συνολικά 8 στο ημίχρονο, 13 σ’ όλο το ματς), ενώ ο ΓΣΑ πήρε σκορ από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, συνολικά 7 στην εναρκτήρια περίοδο και άλλες 9 στη δεύτερη!

Τίποτα δεν προδίκαζε την εξέλιξη που θα είχε το ματς στη συνέχεια. Όμως, οι παίκτες του Στεργιόπουλου δεν παράτησαν τον αγώνα, βρήκαν τα αποθέματα να επιστρέψουν. Ο Φώτης Τάσσος έδωσε το έναυσμα για το καμ-μπακ με γκολ-φάουλ, ο Παπούλιας σημείωσε τρίποντο και οι δυο τους πήραν πολλές επιθέσεις. Μέχρι τη λήξη του δεκαλέπτου, ο ψηλός έβαλε άλλους 7 πόντους και ο Βολιώτης γκαρντ άλλους 8. Έτσι, με επιμέρους 12-29, ο ΓΣΑ όχι μόνο πλησίασε στο σκορ, αλλά προσπέρασε για πρώτη φορά στο 28ο λεπτό.

Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, οι Δαναοί βρήκαν …το χέρι τους έξω από τα 6,75, πρώτα ο Τζιάννης σε ένα σουτ και έπειτα ο Τριανταφύλλου σε δύο. Όμως, ο Παπούλιας με δύο δίποντα και ο Τάσσος με άλλα δύο, κράτησαν τον Αλμυρό και σε ένα κρίσιμο σημείο ο Νίκος Κανατούλας είχε τρίποντο.

Ο Χατζόπουλος σκόραρε ένα καλάθι, ο Τάσσος έκανε το σκορ 79-82 και με 18’’ να απομένουν, οι Τρικαλινοί έκαναν επίθεση. Ο Ζιάκας κέρδισε φάουλ σε προσπάθεια για σουτ τριών πόντων. Έβαλε τις δύο πρώτες βολές, μείωσε 81-82, έχασε ωστόσο την τρίτη. Χάθηκε το αμυντικό ριμπάουντ και ο Τριανταφύλλου έριξε τρίποντο που ήταν άστοχο. Στα τελευταία δεύτερα, ο Παπούλιας με 1/2βολές έγραψε τον επίλογο και με αυτόν τον τρόπο, ολοκληρώθηκε η μεγάλη ανατροπή του Αλμυρού!

Με δύο ροζ φύλλα σε τρεις αγωνιστικές, η κυανόλευκη ομάδα είναι πολύ καλά στη βαθμολογία και την επόμενη εβδομάδα παίζει εντός έδρας με τον Ίωνα, αρχίζοντας μια σειρά τριών μαγνησιώτικων ντέρμπι.

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν υστέρησε κανείς στο δεύτερο ημίχρονο όταν κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει και μπορέσαμε να επιστρέψουμε στο ματς από μεγάλη διαφορά και στο τέλος να κερδίσουμε» δήλωσε ο προπονητής του ΓΣΑ.

Δεκάλεπτα: 34-18, 57-38, 69-67, 81-83.

Δαναοί (Φόρος): Κορωναίος 9, Τσιτσάνης 9 (1), Χρηστάκος 2, Φραγκιδάκης 4 (1), Ζιάκας 8, Τόλλιος 9 (3), Τριανταφύλλου 22 (6), Τζιάννης 5 (1), Μιχόπουλος 9 (1), Χρυσός 3.

ΓΣΑ (Στεργιόπουλος): Μυλωνάς 9 (1), Μαμούρας, Παπούλιας 32 (2), Τόρης, Κανατούλας 9 (1), Χατζόπουλος 4, Βαλαμούτης 4, Παρισάκης 3, Τάσσος 22, Χατζής.


Σχετικά Άρθρα

Μαχητικός ΓΣΑ, πλήρωσε το κακό ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου

Μαχητικός ΓΣΑ, πλήρωσε το κακό ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου

Ο ΓΣΑ αιφνιδίασε και προηγήθηκε στο γήπεδο του Σαρακηνού, όμως οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ανατροπή μέσα…
Ένα γκολ έφθανε για τον Αχιλλέα

Ένα γκολ έφθανε για τον Αχιλλέα

Ο Αχιλλέας υπερασπίστηκε την έδρα του και κέρδισε 1-0 τον Ελευθεριακό. Μετά το διπλό στη Σκιάθο…
Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο του Πλατάνου

Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο του Πλατάνου

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα Μυρμηδόνες-Πύρασος στο γήπεδο Πλατάνου.