• 12 Οκτωβρίου, 2024

Mε υπογραφή Πάσχου το τρίποντο του Αστέρα στην Ευξεινούπολη

Mε υπογραφή Πάσχου το τρίποντο του Αστέρα στην Ευξεινούπολη

Mέσα σε μία εβδομάδα, ο Αστέρας ήρθε για δεύτερη φορά στα μέρη μας και έφυγε ξανά νικητής. Με δύο γκολ του Πάσχου, η ομάδα του Ριζομύλου κέρδισε 1-2 στην Ευξεινούπολη παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ειδικά το πρώτο γκολ ήταν καταπληκτικό. Το σύνολο του Γιάννη Φασουράκη έχει τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές, ενώ αντιθέτως η Δήμητρα τρεις ήττες.

Στο 9ο λεπτό ο Μπαζής χτύπησε στο γόνατο κι όπως φάνηκε πρέπει να έχει σοβαρό τραυματισμό. Κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο κέντρο υγείας.

“Ζαλισμένοι” από την υπερβολική ζέστη οι ποδοσφαιριστές, δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις. Το 1-0 στο 19′ με ωραία γυριστή κεφαλιά του αρχηγού Μπιρμπίλη σε εκτέλεση κόρνερ του Νικολούλη και το 1-1 στο 40′ με ένα καταπληκτικό γκολ του Πάσχου, πλασέ ενώ η μπάλα ήταν στον αέρα με το εξωτερικό του ποδιού ευρισκόμενος δυο-τρία μέτρα εκτός μεγάλης περιοχής.

Ενδιάμεσα στα τέρματα, η Δήμητρα είχε μία πολύ καλή ευκαιρία όταν ο Κασσιάνος σέντραρε και ο Λιακόπουλος, ο νεαρός Τρικαλινός μέσος που έκανε σήμερα ντεμπούτο, πήρε αμαρκάριστος κεφαλιά, άουτ, από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση (στο 35′).

Στο 56′ ο Αστέρας θα μπορούσε να σκοράρει, ο Πάσχος πάσαρε στον Μακρονάσιο ο οποίος χωρίς πίεση σούταρε ψηλά άουτ. Μετά από λίγο, μακρινό φάουλ του Κατσιαβριά ήλεγχε ο Καρακασίδης κι απέκρουσε πέφτοντας στη δεξιά γωνία του.

Στη μια ώρα παιχνιδιού, σέντρα ακριβείας του Καραγιάννη, βρήκε σε θέση για γκολ τον Πάσχο που αντί να σουτάρει με τη μία, έκανε κοντρόλ και τον πρόλαβε ο Κασσιάνος. Κλασική ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τετ-α-τετ του Κοντοβά, το σουτ του οποίου απέκρουσε με το σώμα ο γκολκίπερ του Αστέρα. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ωραίο σουτ του Νικογιάννη πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών. Στο 72′ αυτές οι φάσεις και τρία λεπτά αργότερα, ο Κοντοβάς έκανε κεφαλιά-πάσα και ο Πλαβός μπροστά στην εστία, έκανε υπερέκταση του ποδιού αλλά για ελάχιστα εκατοστά δεν βρήκε την μπάλα.

Στο 82′ το 1-2 με κεφαλιά του Πάσχου και μέχρι τη λήξη, ο σκόρερ είχε άλλη μία πολύ καλή φάση.

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Χαλάτσης, Ζάγκας (66′ Νικογιάννης), Γκρέμι, Πλαβός, Κασσιάνος, Μπαζής (9′ Λιακόπουλος-66′ Γκαρνίδης), Νικολούλης, Μπούτλας (66′ Τετριμίδας), Κατσιαβριάς, Κοντοβάς, Μπιρμπίλης.
Αστέρας Ριζομύλου: Καρακασίδης, Φλώρος, Χότζα (68′ Σιαμέτης), Χατζηιωάννου, Διαμαντένιας, Σεφερκόλλι, Κουτσούκης (46′ Αλεξανδρίδης), Γερολυμάτος (46′ Καραγιάννης), Πάσχος, Μακρονάσιος (62′ Παπαστεργίου), Κονσταντίν (82′ Αλουσσάι).


Σχετικά Άρθρα

Η Περιφερειακή Αρχή του Δημ. Κουρέτα στηρίζει έμπρακτα το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

Η Περιφερειακή Αρχή του Δημ. Κουρέτα στηρίζει έμπρακτα το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

 «Η Περιφερειακή Αρχή του Δημήτρη Κουρέτα στηρίζει το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου έμπρακτα. Με χρηματοδότηση από…
Με ανατροπή στο σκορ ο Αίας πήρε το ντέρμπι κόντρα στον ΓΣΑ

Με ανατροπή στο σκορ ο Αίας πήρε το ντέρμπι κόντρα στον ΓΣΑ

Το αήττητο του ΓΣΑ στο φετινό πρωτάθλημα έσπασε στη Σούρπη. Μπορεί η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά…