• 5 Οκτωβρίου, 2024

Θρίαμβος για ΓΣΑ, καθαρή νίκη με παίκτη λιγότερο για μία ώρα!

Θρίαμβος για ΓΣΑ, καθαρή νίκη με παίκτη λιγότερο για μία ώρα!

Φοβερός ΓΣΑ, πήρε το ντέρμπι με τον Πύρασο, σκορ 2-0, και με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές φιγουράρει στην κορυφή, μοναδική ομάδα με το απόλυτο των βαθμών!

Η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά κέρδισε δίκαια, προηγήθηκε 2-0 στο 23′ και κράτησε σχετικά εύκολα το σκορ παρά το γεγονός ότι από το 33′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο! Ο Ντόντα σκόραρε το δεύτερο γκολ, αλλά ένα δεκάλεπτο αργότερα δέχτηκε κόκκινη κάρτα.

Ο Αλμυρός είχε ιδανική αφετηρία στο ματς καθώς στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ: από κάθετη του Γοδενόπουλου, η μπάλα πέρασε από τον αμυντικό, ο Κρανάς βρέθηκε μόνος σε θέση τετ-α-τετ και σκόραρε με ψηλοκρεμαστό πλασέ περνώντας την μπάλα πάνω από τον Ράπτη.

Στο 23′ το 2-0. Καλοεκτελεσμένο κόρνερ του Πάνου στην καρδιά της άμυνας, ο Ντόντα πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στη ρίζα της δοκού και στα δίχτυα. Δεύτερη σερί αγωνιστική που πανηγυρίζει γκολ ο κεντρικός αμυντικός του ΓΣΑ!

Δέκα λεπτά αργότερα όμως, αποβλήθηκε. Πάλι σε κόρνερ του Πάνου, ο Ντόντα απείλησε με πλασέ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση, ο Αλμυριώτης παίκτης είχε αψιμαχία με τον Μιχόπουλο και ο ρέφερι Δημητριάδης του έδειξε κόκκινη κάρτα για εκτός φάσης κλωτσιά στον αντίπαλό του. Κίτρινη επίσης στον αρχηγό του Πυράσου. Άναψαν τα αίματα καθώς επικράτησε ένταση και μικρή διακοπή.

Σημειώνουμε ότι στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή όταν φάουλ του Κρανά απέκρουσε ο Ράπτης στην αριστερή του γωνία (25′), ενώ ο Πύρασος δεν μπόρεσε να τελειώσει καμία δική του επίθεση.

Στο 54′ διπλή ευκαιρία για τους Αγχιαλίτες. Από λάθος στην άμυνα, ο Κοντογεωργάκης νίκησε από κοντά τον Τόγια και μετά η μπάλα στρώθηκε στο αριστερό του Γκαραβέλα, ο οποίος από ιδιαίτερα ευνοϊκό σημείο σούταρε πάνω από το οριζόντιο. Πιο μετά, ωραία ατομική του Καρατσόλη ολοκληρώθηκε με μακρινό σουτ που μπλόκαρε ο γκολκίπερ του ΓΣΑ, ίδια κατάληξη σε προσπάθεια του Παπακωνσταντίνου στο 75′.

Κεφαλιά του Κρανά πέρασε άουτ στο 79′, στη μικρή περιοχή υπό πίεση. Στο 90′ ο Τόγιας είχε διπλή ευκαιρία από κοντά, απέκρουσε ο Κοντογεωργάκης και στην εξέλιξη της φάσης σουτ του Τσιότρα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Τσάνιος, Πάνου, Αποστολίδης, Ντόντα, Πρίφτη, Γοδενόπουλος, Κλουκουτάρας (90’+2′ Φιλοσόγλου), Σιόβας (68′ Καραγεωργόπουλος), Τσιάτσιος (78′ Λάμπος), Κρανάς (90’+2′ Επίσκοπος).
Πύρασος: Ράπτης, Τόγιας, Γιαννακόπουλος, Μιχόπουλος (66′ Ζενούνης), Λαφάρας, Τσιότρας, Θεοδωρόπουλος (46′ Γκαραβέλας), Κατσιγιάννης (66′ Παπακωνσταντίνου), Βλάχος, Ροτζέριο (80′ Φούκης), Χειλάς (46′ Καρατσόλης).


Σχετικά Άρθρα

Πιο αποτελεσματικός ο Αστέρας, πέρασε από τον Πλάτανο

Πιο αποτελεσματικός ο Αστέρας, πέρασε από τον Πλάτανο

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα, πρώτη ήττα για τους Μυρμηδόνες. Σκορ 1-3 στο γήπεδο…
Πρεμιέρα με διπλό για τον Αχιλλέα

Πρεμιέρα με διπλό για τον Αχιλλέα

Με νίκη η πρεμιέρα του Αχιλλέα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Τοπικής καθώς επικράτησε της Σκιάθου…
Συνεχίζονται την Κυριακή οι εγγραφές στον Σύλλογο Ποντίων Ευξεινούπολης Αλμυρού

Συνεχίζονται την Κυριακή οι εγγραφές στον Σύλλογο Ποντίων Ευξεινούπολης Αλμυρού

Πολύ θετική ανταπόκριση έτυχε η ανακοίνωση της σύστασης Συλλόγου Ποντίων Ευξεινούπολης Αλμυρού «Κομνηνός» καθώς την πρώτη…