• 5 Οκτωβρίου, 2024

Πιο αποτελεσματικός ο Αστέρας, πέρασε από τον Πλάτανο

Πιο αποτελεσματικός ο Αστέρας, πέρασε από τον Πλάτανο

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα, πρώτη ήττα για τους Μυρμηδόνες. Σκορ 1-3 στο γήπεδο του Πλατάνου.

Στο 1ο λεπτό, προσπάθεια του Τσόγκα χτύπησε και στα δύο κάθετα δοκάρια, στο 20ό ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Καραδήμα. Για τον Αστέρα, αμυντικός πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Κωνσταντίν, σουτ του Καραγιάννη απέκρουσε ο Τούντορ και σουτ του Χρόνη από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ. Μέσα σε ένα δίλεπτο είχαμε από ένα γκολ για κάθε ομάδα.

Το 0-1 στο 39’ όταν ο Χρόνης έβγαλε κάθετη μεταβίβαση-ασίστ και ο Καραγιάννης σκόραρε, το 1-1 στο 41’ όταν σε κόρνερ του Τίτου, ο Βούλγαρης με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, οι Μυρμηδόνες απείλησαν με τον Τσόγκα, εξουδετέρωσε ο Χάιτας το σουτ του, πλασέ του Κατσαβριά λίγο άουτ. Πιο αποτελεσματικός ο Αστέρας, έκανε στο 75’ το 1-2 με γκολ του Πάσχου, πέρασε έναν αμυντικό όταν δέχθηκε την πάσα του Καραγιάννη και πλάσαρε εύστοχα από ευνοϊκό σημείο. Πέντε λεπτά αργότερα οι Ριζομυλιώτες είχαν χαμένο πέναλτι ή μάλλον καλύτερα ο Τούντορ έπιασε την εκτέλεση του Σεφερκόλλι πέφτοντας στην αριστερή του γωνία και το τελικό σκορ 1-3 διαμορφώθηκε στο 90’ με τον Γερολυμάτο σε κενή εστία ύστερα από γύριασμα-πάρε βάλε του Πάσχου.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Μπούρχας με απευθείας κόκκινη στο 90’.

Μυρμηδόνες: Τούντορ, Μπούρχας, Κοντοβάς, Κατσαβριάς, Καραδήμας, Χριστέλος, Τίτου, Σγούρδας (88’ Ευθ. Τιμπλαλέξης), Τσόγκας (71’ Ρεφουγιάτι), Μακρής, Βούλγαρης (88’ Κ. Τιμπλαλέξης).

Αστέρας: Χάιτας, Φλώρος, Χότζα, Διαμαντένιας, Χατζηιωάννου, Σεφερκόλλι, Κώνσταντιν (59’ Γερολυμάτος), Μακρονάσιος (78’ Σιαμέτης), Χρόνης (73’ Κουτσούκης), Παπαστεργίου (46’ Πάσχος), Καραγιάννης.


Σχετικά Άρθρα

Χαμένο πέναλτι η Δήμητρα, γκολ ο Τοξότης

Χαμένο πέναλτι η Δήμητρα, γκολ ο Τοξότης

Η Δήμητρα ηττήθηκε στον Βόλο από τον Τοξότη με σκορ 1-0. Το ματς θα μπορούσε να…
Θρίαμβος για ΓΣΑ, καθαρή νίκη με παίκτη λιγότερο για μία ώρα!

Θρίαμβος για ΓΣΑ, καθαρή νίκη με παίκτη λιγότερο για μία ώρα!

Φοβερός ΓΣΑ, πήρε το ντέρμπι με τον Πύρασο, σκορ 2-0, και με τρεις νίκες σε ισάριθμες…
Πρεμιέρα με διπλό για τον Αχιλλέα

Πρεμιέρα με διπλό για τον Αχιλλέα

Με νίκη η πρεμιέρα του Αχιλλέα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Τοπικής καθώς επικράτησε της Σκιάθου…