• 5 Οκτωβρίου, 2024

Ο Σαρακηνός επιβλήθηκε του Αίαντα Σούρπης

Ο Σαρακηνός επιβλήθηκε του Αίαντα Σούρπης

Επιστροφή στις νίκες για τον Σαρακηνό που επιβλήθηκε 4-1 του Αίαντα Σούρπης. Ο Παπαδημητρίου με κεφαλιά το 1-0 στο 25’ και ο Ντούρας ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, από παραπλήσιο σημείο που στο ίδιο γήπεδο είχε σκοράρει και πέρυσι κόντρα στον Ολυμπιακό! Το 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνου καθώς ο Δημητρίου απείλησε σε δύο περιπτώσεις, στη μία απέκρουσε ο Γράντας, στην άλλη η προσπάθειά του πέρασε λίγο άουτ.

Το 2-1 έγινε με ένα καταπληκτικό γκολ του Κουκουτή εκτός μεγάλης περιοχής, στο 55’ και το 3-1 με πέναλτι του Παπαδημητρίου στο 65’. Το σκορ έκλεισε με το κεφάλι ο Γκλαβίνης δώδεκα λεπτά πριν τη λήξη. Για πλασματικό σκορ έκανε λόγο ο προπονητής του Αίαντα Αλέκος Αραπίτσας που μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους.

Σαρακηνός: Γράντας, Δημητριάδης (63’ Σταματίου), Αγγελής (77’ Κύρκος), Κανταρτζής, Καρράς, Πετράκος, Τσιανάκας (71’ Γκλαβίνης), Ψιάνος (46’ Κουκουτής), Παπαδημητρίου, Οικονόμου, Τσελεπής (77’ Μυλωνάς).
Αίας: Αλπάκης, Φαράντος, Δ. Θυμιόπουλος (74’ Τσαούσης), Γκρίνιας (65’ Παπανικολόπουλος), Ξηροκώστας, Λάμπος, Κατσαβριάς, Ράπτης (74’ Ν. Θυμιόπουλος), Μάνος (65’ Τσάκλας), Δημητρίου, Ντούρας.


Σχετικά Άρθρα

Με το αριστερό ο ΓΣΑ, πάλευε μόνος του… ο Τάσσος

Με το αριστερό ο ΓΣΑ, πάλευε μόνος του… ο Τάσσος

Η επιστροφή του ΓΣΑ στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ συνοδεύτηκε με ήττα, 70-55 στη Λάρισα από τον…
Χαμένο πέναλτι η Δήμητρα, γκολ ο Τοξότης

Χαμένο πέναλτι η Δήμητρα, γκολ ο Τοξότης

Η Δήμητρα ηττήθηκε στον Βόλο από τον Τοξότη με σκορ 1-0. Το ματς θα μπορούσε να…
Πιο αποτελεσματικός ο Αστέρας, πέρασε από τον Πλάτανο

Πιο αποτελεσματικός ο Αστέρας, πέρασε από τον Πλάτανο

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα, πρώτη ήττα για τους Μυρμηδόνες. Σκορ 1-3 στο γήπεδο…