• 5 Οκτωβρίου, 2024

Χαμένο πέναλτι η Δήμητρα, γκολ ο Τοξότης

Χαμένο πέναλτι η Δήμητρα, γκολ ο Τοξότης

Η Δήμητρα ηττήθηκε στον Βόλο από τον Τοξότη με σκορ 1-0. Το ματς θα μπορούσε να είχε διαφορετική έκβαση εάν η ομάδα της Ευξεινούπολης δεν έχανε πέναλτι στα μισά του πρώτου ημιχρόνου. Είναι αξιοπερίεργο ότι σε τρεις αγωνιστικές, η Δήμητρα έχει τρία κερδισμένα πέναλτι που τα εκτέλεσε όλα ο Θανάσης Κατσιαβριάς: το έχασε με την Αγία Άννα, το έβαλε με τον Θησέα, το έχασε και σήμερα…

Στην αναμέτρηση στο βοηθητικό ΕΑΚ, ο Μπράνος ήταν που έκανε την απόκρουση στο πέναλτι και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του στο 20ό λεπτό. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Βαλωτή κι Αλαμάνη, σουτ άουτ και σουτ που έπιασε ο Χαλάτσης, ενώ στο 28’ ο Κατσιαβριάς είχε σουτ από ευνοϊκό σημείο ψηλά έξω.

Το γκολ που έμελλε να κρίνει το ματς σημειώθηκε στο 59’ όταν ο Αλαμάνης πήρε την μπάλα στο κέντρο, έκανε κούρσα 40 μέτρων πάνω στη γραμμή και το γύρισμα, εκεί όπου ο Βαλωτής με σουτ στην κίνηση σκόραρε. Ο σκόρερ είχε μια καλή στιγμή αργότερα, για την Δήμητρα προσπάθεια του Νικολούλη λίγο άουτ (70’), σουτ του Κοντοβά κόντραρε κι έφυγε κόρνερ (90’).

Τοξότης: Μπράνος, Γιοβάνης, Λάμπρου (67’ Ντρόνγκα), Κόκκας, Σταμπουλής, Σκλαπάνης, Αλαμάνης (87’ Μαγιόγλου), Γιωτόπουλος (52’ Γερακίνης), Βαλωτής, Μπαρμπούτας (52’ Παναγιώτου), Κωνσταντάκος.
Δήμητρα: Χαλάτσης, Γκρέμι, Πλαβός, Γκαρνίδης (83’ Νικογιάνης), Ζάγκας (70’ Κοφινάς), Κασιάνος, Μπαζής (70’ Τετριμίδας), Μπούτλας (60’ Νικολούλης), Μπιρμπίλης (46’ Κουφογάζος), Κατσιαβριάς, Κοντοβάς.


Σχετικά Άρθρα

Ο Σαρακηνός επιβλήθηκε του Αίαντα Σούρπης

Ο Σαρακηνός επιβλήθηκε του Αίαντα Σούρπης

Επιστροφή στις νίκες για τον Σαρακηνό που επιβλήθηκε 4-1 του Αίαντα Σούρπης. Ο Παπαδημητρίου με κεφαλιά…
Πιο αποτελεσματικός ο Αστέρας, πέρασε από τον Πλάτανο

Πιο αποτελεσματικός ο Αστέρας, πέρασε από τον Πλάτανο

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα, πρώτη ήττα για τους Μυρμηδόνες. Σκορ 1-3 στο γήπεδο…
Θρίαμβος για ΓΣΑ, καθαρή νίκη με παίκτη λιγότερο για μία ώρα!

Θρίαμβος για ΓΣΑ, καθαρή νίκη με παίκτη λιγότερο για μία ώρα!

Φοβερός ΓΣΑ, πήρε το ντέρμπι με τον Πύρασο, σκορ 2-0, και με τρεις νίκες σε ισάριθμες…