• 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Νικητήριο γκολ στο 90′, τρίποντο με ανατροπή για την Δήμητρα

Νικητήριο γκολ στο 90′, τρίποντο με ανατροπή για την Δήμητρα

Η Δήμητρα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Α’ Τοπική με ανατροπή στο σκορ και το νικητήριο γκολ να σημειώνεται στο 90ό λεπτό, 2-1 κόντρα στον Θησέα. Το ματς στιγματίστηκε από τη φάση του 77ου όταν ο ρέφερι Ευστρατιάδης έδειξε αρχικά κόκκινη κάρτα στον Κατσιαβριά, επικράτησε ένταση, διακοπή για ένα δεκάλεπτο και όταν η διαιτητική τριάδα βγήκε από τα αποδυτήρια, πήρε πίσω την κόκκινη και οι ομάδες συνέχισαν κανονικά με έντεκα παίκτες.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Θησέα που είχε υπέρ του τον δυνατό αέρα. Οι Αγριώτες άνοιξαν το σκορ στο 25’ με πέναλτι του Σιώμου, που κέρδισε ο Κουλτούκης, είχαν δυο-τρεις καλές στιγμές στα αντίπαλα καρέ, με κορυφαία μία κεφαλιά του Γιαρλέλη άουτ από ευνοϊκό σημείο στο 45’. Στο 57’ ο Θησέας απείλησε με σουτ λίγο άουτ του Κουλτούκη.

Η Δήμητρα σταδιακά πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, είχε δύο σουτ του Μπιρμπίλη –το ένα άουτ, το άλλο απέκρουσε ο Μπουργάνης- και έφθασε στην ισοφάριση επίσης από την άσπρη βούλα. Ο Μπαζής πήρε την εσχάτη των ποινών από μαρκάρισμα αμυνομένου και ο Κατσιαβριάς μετέτρεψε το πέναλτι σε γκολ. Στο 67’ το 1-1. Μετά από δέκα λεπτά η φάση που παραλίγο να τινάξει στον αέρα το ματς. Ο Καραλόπουλος βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής συνεννοήθηκε με τον βοηθό του και έδειξε κόκκινη κάρτα στον Κατσιαβριά. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, η διαιτητική τριάδα αποσύρθηκε στα αποδυτήρια για 10-12 λεπτά και όταν επέστρεψε για να συνεχιστεί το ματς, ο διαιτητής έδειξε τελικά από μία κίτρινη σε Καραλόπουλο-Κατσιαβριά.

Και φθάσαμε στο 90’: από γέμισμα του Χαλάτση, ο Μπαζής κατέβασε την μπάλα με το στήθος και την “έσπασε” στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου βρισκότανε ο Παναγιώτης Κοντοβάς ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Σημειώνουμε ότι η τελευταία νίκη της ομάδας της Ευξεινούπολης στην Α’ Τοπική ήταν στις 8 Μαρτίου 2020, τότε με σκορ 3-1 επί της Δάφνης εντός έδρας. Το τελευταίο τέρμα το είχε σημειώσει ο Κοντοβάς, όπως δηλαδή και σήμερα. Μεσολάβησαν δύο χρόνια στη Γ’ Εθνική, μία συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού χωρίς νίκη, η περσινή πορεία αναγέννησης του συλλόγου σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο και στις 29 Σεπτεμβρίου 2024, τεσσεράμισι χρόνια μετά, η Δήμητρα πανηγύρισε ξανά τρίποντο στην Α’.

Δήμητρα: Χαλάτσης, Ζάγκας (46’ Γκρέμι), Κασιάνος, Κοφινάς (65’ Παυλίδης), Πλαβός, Μπιρμπίλης, Μπαζής, Μπούτλας (46’ Γκαρνίδης), Κατσιαβριάς, Κοντοβάς, Νικολούλης (57’ Κουφογάζος).
Θησέας: Μπουργάνης, Γούτσιος, Ζέρβας, Ακριβόπουλος, Καραλόπουλος, Παπαδήμος (90’ Τρίμης), Μέρο (68’ Ζάχος), Σιώμος, Μακάκας, Γιαρλέλης (74’ Λαζεκίδης), Κουλτούκης (74’ Σιμιτσής).


Σχετικά Άρθρα

Στο τέλος οι Μυρμηδόνες έχασαν το διπλό στην Αγριά

Στο τέλος οι Μυρμηδόνες έχασαν το διπλό στην Αγριά

Έξι γκολ στο γήπεδο της Αγριάς όπου οι Μυρμηδόνες έχασαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μια μεγάλη…
Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Καλύτερη η Αγία Άννα, πέρασε με 0-2 από το γήπεδο της Ευξεινούπολης στην πρεμιέρα της Α’…
Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…