• 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκολ με κόρνερ ο Νάστας, “καθάρισε” μετά ο Βλάχος στο 3-0 του Πυράσου επί του Αίαντα

Γκολ με κόρνερ ο Νάστας, “καθάρισε” μετά ο Βλάχος στο 3-0 του Πυράσου επί του Αίαντα

Ο Πύρασος ήθελε πολύ τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα μετά την ατυχή πρεμιέρα και την πήρε με σκορ 3-0. Προηγήθηκε νωρίς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νάστα και στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» ο Ηλίας Βλάχος με δύο γκολ.

Αρκετές φάσεις για τους γηπεδούχους, αξιόμαχοι οι «κιτρινόμαυροι» της Σούρπης ειδικότερα μέχρι να γίνει το 2-0.

Στο 8ο λεπτό, ο Βλάχος πήρε την μπάλα από πλάγια αριστερά περνώντας δύο αντιπάλους, προχώρησε και σούταρε αλλά ο Γκόγκος στην κλειστή γωνία απέκρουσε. Δύο λεπτά αργότερα είχαμε το 1-0 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νάστα. Η μπάλα πήρε φάλτσο και πέρασε από το πρώτο δοκάρι εκεί όπου δεν υπήρχε παίκτης αιφνιδιάζοντας τον γκολκίπερ του Αίαντα. Ο Χειλάς έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, στο 29’ σουτ άουτ από πλάγια δεξιά και στο 35’ επίσης σουτ άστοχο από ευνοϊκό σημείο. Ο Αίας είχε κερδισμένο φάουλ στο 41ο λεπτό. Από τα δεξιά το εκτέλεσε ο Θυμιόπουλος με το αριστερό πόδι, η μπάλα είχε κατεύθυνση προς την εστία όταν ο Ροτζέριο με το κεφάλι παραχώρησε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό, από πλάγιο του Λάμπου και ανάποδη κεφαλιά αμυντικού, ο Ράπτης είχε προσπάθεια από καλή θέση, ψηλά πάνω από το οριζόντιο στην καλύτερη φάση του Αίαντα στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, οι Σουρπιώτες μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν. Στο 47’ σουτ του Ντούρα πέρασε λίγο άουτ, στο 48’ σουτ του Φαράντου επίσης λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, στην περίπτωση αυτή η μπάλα κάπου κόντραρε και δόθηκε κόρνερ.

Κι ενώ ο Αίας προσπαθούσε για την ισοφάριση, δέχθηκε το δεύτερο τέρμα. Στο 52’, ο Τόγιας εκτέλεσε πλάγιο άουτ, ο Ροτζέριο έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο επερχόμενος στην πορεία της μπάλας από το ύψος της μικρής περιοχής Βλάχος σκόραρε.

Ακολούθησαν κλασικές ευκαιρίες για τους Αγχιαλίτες: στο 59’ σε σέντρα του Τόγια, κεφαλιά καρφωτή του Βλάχου εξουδετέρωσε εντυπωσιακά με το ένα πόδι ο Γκόγκος, στο 62’ σουτ του Βλάχου από το ύψος του πέναλτι έφυγε πάνω από το οριζόντιο, στο 63’ ο Κατσιγιάννης σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, πλάσαρε από μακριά και ο Γκόγκος έδιωξε σε κόρνερ. Ακόμη μία μεγάλη φάση στο 81’ όταν πλασέ στην κίνηση του Φούκη από τη μικρή περιοχή, δεν είχε στόχο.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε 5 λεπτά πριν τη λήξη: ο Γκαραβέλας τη σέντρα από αριστερά και ο Βλάχος με πλασέ, έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο έδαφος και να καταλήξει στα δίχτυα. Πέντε γκολ στα δύο πρώτα ματς για τον Πύρασο, τα τρία από τον υψηλόσωμο αξιόπιστο επιθετικό του.

Ωραία εικόνα στην έναρξη της αναμέτρησης όταν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας από το χέρι τα παιδιά της ακαδημίας του Πυράσου, αρκετός κόσμος στο γήπεδο Ν. Αγχιάλου και …τρεις μπάλες χαμένες που ταξίδεψαν στον Παγασητικό.

Πύρασος: Ράπτης, Τόγιας, Μιχόπουλος, Λαφάρας, Γιαννακόπουλος, Τσιότρας, Θεοδωρόπουλος, Ροτζέριο (82’ Αγιασιώτης), Χειλάς (80’ Φούκης), Βλάχος, Νάστας (35’ Κατσιγιάννης-80’ Γκαραβέλας).

Αίας: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος (65’ Μάνος), Γκρίνιας, Ξηροκώστας, Τσαούσης (84’ Υζάι), Λάμπος, Κατσαβριάς (65’ Βούλγαρης), Ράπτης (87’ Παναγιώτου), Φαράντος, Ντούρας, Θυμιόπουλος (46’ Κωστούλας).

και το φωτορεπορτάζ μας:


Σχετικά Άρθρα

Ο νέος ΓΣΑ είναι εδώ, παίζει καλά και κερδίζει!

Ο νέος ΓΣΑ είναι εδώ, παίζει καλά και κερδίζει!

Στο Βασδέκειο, ο ΓΣΑ ήταν καταιγιστικός και με σκορ 5-1 έφθασε στη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες…
Ωραίοι Μυρμηδόνες, πήραν το πρώτο τρίποντο της σεζόν! Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Ωραίοι Μυρμηδόνες, πήραν το πρώτο τρίποντο της σεζόν! Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Δίκαιη επικράτηση για τους Μυρμηδόνες στον αγώνα απέναντι στον Τοξότη με σκορ 2-0 σήμερα στο γήπεδο…
Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Καλύτερη η Αγία Άννα, πέρασε με 0-2 από το γήπεδο της Ευξεινούπολης στην πρεμιέρα της Α’…