• 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ωραίοι Μυρμηδόνες, πήραν το πρώτο τρίποντο της σεζόν! Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Ωραίοι Μυρμηδόνες, πήραν το πρώτο τρίποντο της σεζόν! Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Δίκαιη επικράτηση για τους Μυρμηδόνες στον αγώνα απέναντι στον Τοξότη με σκορ 2-0 σήμερα στο γήπεδο του Πλατάνου. Πέντε γκολ, τέσσερις βαθμοί, πρώτο τρίποντο σε δύο αγωνιστικές για την ομάδα του Θοδωρή Σκούρα που έδωσε συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας. O Tίτου άνοιξε τον δρόμο για την επιτυχία, γκολ επιπέδου Σούπερ Λιγκ από τον Μακρή!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κόντρα στον Τοξότη που παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή του. Στο 16’ πλασέ του Βούλγαρη πέρασε άουτ, στο 28’ μεγάλη ευκαιρία όταν προσπάθεια του Καραδήμα έδιωξε πάνω στη γραμμή του τέρματος ο Γιοβάνης. Ακολούθησαν τρία σουτ από τους Βούλγαρη, Μακρή, Τσόγκα: το πρώτο μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας, το δεύτερο ήταν άστοχο, το τρίτο από μακριά ανάγκασε τον Μπράνο σε ωραία επέμβαση με το ένα χέρι. Στην εξέλιξη της φάσης στην τελική του Τσόγκα, ο Μακρής εξ επαφής νικήθηκε από τον γκολκίπερ της βολιώτικης ομάδας σε κλασική φάση για γκολ.

Ο Τοξότης απείλησε με κεφαλιά άουτ του Ιορδανίδη μέσα στη μικρή περιοχή και φθάσαμε στο 45’ όταν έγινε το 1-0 με συνεργασία τριών παικτών: ο Κατσαβριάς εκτέλεσε πλάγιο άουτ από τη μεσαία γραμμή, ρίχνοντας την μπάλα μπροστά και πλάγια δεξιά, ο Τσόγκας την κατέβασε και ελίχθηκε πασάροντας εκεί όπου βρισκόταν ο Τίτου, ο οποίος σκόραρε με πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και πάλι οι νεοφώτιστοι είχαν αρκετές φάσεις. Στο 56’ ο Τσόγκας σούταρε από πλάγια θέση και ο Μπράνος απέκρουσε με τα πόδια, στο 67’ από γέμισμα του Τούντορ, η μπάλα πέρασε πάνω από τον αμυντικό, επωφελήθηκε ο Μακρής ο οποίος είχε σουτ στο δεξί κάθετο δοκάρι από δύσκολη θέση και στο επόμενο λεπτό, ο Τοξότης είχε τελική με τον Οικονομίδη, κεφαλιά από ευνοϊκό σημείο χωρίς πίεση αλλά αρκετά μέτρα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 70ό λεπτό το 2-0 με ένα φανταστικό γκολ του Γιώργου Μακρή, σουτ περίπου 10 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή που πήγε στο «παραθυράκι», άπιαστο, φοβερό τέρμα από τον ταλαντούχο επιτελικό μέσο των Μυρμηδόνων.

Ο Τσόγκας είχε άλλη μία τελική που θα μπορούσε να σκοράρει λίγο αργότερα.

Μυρμηδόνες: Τούντορ, Μπούρχας, Κοντοβάς, Κατσαβριάς, Βούλγαρης (80’ Αναστασίου), Χριστέλος, Τίτου (90’ Ρεφουγιάτι), Σγούρδας, Τσόγκας (88’ Τσεκρέζης), Μακρής (Τιμπλαλέξης), Καραδήμας.

Τοξότης: Μπράνος, Γιοβάνης, Σαλιάσι (46’ Κόκκας), Σταμπουλής (75’ Ντρόγκα), Μαγιόγλου, Σκλαπάνης, Ιορδανίδης (58’ Οικονομίδης), Γιωτόπουλος (58’ Μπαρμπούτας), Αλαμάνης, Βαλωτής, Χότζα (46’ Γερακίνης).

Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ του “Λαού”:


Σχετικά Άρθρα

Ο νέος ΓΣΑ είναι εδώ, παίζει καλά και κερδίζει!

Ο νέος ΓΣΑ είναι εδώ, παίζει καλά και κερδίζει!

Στο Βασδέκειο, ο ΓΣΑ ήταν καταιγιστικός και με σκορ 5-1 έφθασε στη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες…
Στο τέλος οι Μυρμηδόνες έχασαν το διπλό στην Αγριά

Στο τέλος οι Μυρμηδόνες έχασαν το διπλό στην Αγριά

Έξι γκολ στο γήπεδο της Αγριάς όπου οι Μυρμηδόνες έχασαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μια μεγάλη…
Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Καλύτερη η Αγία Άννα, πέρασε με 0-2 από το γήπεδο της Ευξεινούπολης στην πρεμιέρα της Α’…