• 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο τέλος οι Μυρμηδόνες έχασαν το διπλό στην Αγριά

Στο τέλος οι Μυρμηδόνες έχασαν το διπλό στην Αγριά

Έξι γκολ στο γήπεδο της Αγριάς όπου οι Μυρμηδόνες έχασαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη. Προηγήθηκαν δύο φορές με δύο γκολ διαφορά αλλά στο τέλος ο Θησέας ισοφάρισε σε 3-3.

Στο ξεκίνημα, ενώ ο Θησέας ήλεγχε το ματς και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, υπέπεσε σε λάθη που εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Θοδωρή Σκούρα. Στο 9’ το 0-1 με πλασέ του Τσόγκα και στο 22’ το 0-2 με κεφαλιά του Χριστέλου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μακρή. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 1-2 καθώς οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Σιμιτζή. Με προβολή το γκολ ύστερα από ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα σε φάουλ του Σιώμου.

Στο 52ο λεπτό έγινε το 1-3 όταν ο Τσόγκας έκλεψε την μπάλα από αμυντικό μέσα στην περιοχή κι έδωσε ασίστ στον Τίτου ο οποίος από κοντά πανηγύρισε το γκολ. Ο Θησέας, που απείλησε με τους Κουλτούκη, Μακάκα, Ακριβόπουλο, έφθασε στην ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο με γκολ από δύο κεντρικούς αμυντικούς που είχαν περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο! Συγκεκριμένα, μείωσε σε 2-3 με σουτ του Ακριβόπουλου στο 80’ -η φάση άρχισε με εκτέλεση κόρνερ- και έκανε το 3-3 στο 89’ με κεφαλιά του Τρίμη σε δημιουργία, σέντρα, του Μέρο.

Οι εικόνες από το facebook των Μυρμηδόνων.

Θησέας: Μπουργάνης, Ζέρβας, Μέρο, Καραλόπουλος (55’ Ακριβόπουλος), Γούτσιος (77’ Ζάχος), Παπαδήμος (64’ Τρίμης), Μακάκας, Λαζεκίδης (46’ Κουλτούκης), Σιμιτσής, Γιαρλέλης, Σιώμος.
Μυρμηδόνες: Τούντορ, Μπούρχας (85’ Κ. Τιμπλαλέξης), Κοντοβάς, Σγούρδας, Βούλγαρης (65’ Ευθ. Τιμπλαλέξης), Χριστέλος, Τίτου, Κατσαβριάς (81’ Μάτζαρης), Τσόγκας (85’ Πρεμέτης), Μακρής, Καραδήμας.


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν…
Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες, με σκορ 2-0 απέναντι στην Ένωση Λεχωνίων Νηλέα και παραμονή για…