• 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ουσιαστικός ο ΓΣΑ, χτύπησε στην κόντρα κι άρχισε με τριάδα τη νέα σεζόν! Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Ουσιαστικός ο ΓΣΑ, χτύπησε στην κόντρα κι άρχισε με τριάδα τη νέα σεζόν! Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Ιδανική πρεμιέρα για τον ΓΣΑ στο νέο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε 3-0 του Αστέρα, στο στάδιο του Αλμυρού που μάζεψε εκατοντάδες φιλάθλους!

Η ομάδα του Ριζομύλου είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αυτή του Αλμυρού την ουσία αφού σε αντεπιθέσεις σκόραρε δύο φορές και πήρε σαφές προβάδισμα νίκης. Λίγο πριν το φινάλε, το άλλο τέρμα.

Στο 14ο λεπτό, διπλή φάση για τους φιλοξενούμενους: από ωραία ενέργεια του Καραγιάννη, ο Μακρονάσιος βρέθηκε σε θέση για γκολ, σούταρε κι απέκρουσε ο Κοντογεωργάκης. Στο ριμπάουντ, νέο σουτ του Πάσχου χτύπησε πάνω στον Πάνου ο οποίος γυρνούσε το σώμα του και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο 19’ το 1-0. Από βαθιά μπαλιά του Ντόντα, ο Τσιάτσιος έφυγε από τα αριστερά, έκανε το παράλληλο γύρισμα-ασίστ και ο Κρανάς, στην πορεία της μπάλας, σκόραρε από τη μικρή περιοχή.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Κόνσταντιν νικήθηκε από τον Κοντογεωργάκη στη δεύτερη μεγάλη φάση που είχε ο Αστέρας, καθώς ο γκολκίπερ του ΓΣΑ απέκρουσε το σουτ με τα πόδια.

Στο 33’ το 2-0, την ασίστ ο Κλουκουτάρας και το γκολ με ωραίο τελείωμα μέσα από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια δεξιά ο Γοδενόπουλος.

Η επανάληψη δεν είχε το ίδιο ενδιαφέρον καθώς ο Αστέρας δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός και οι παίκτες του Αλμυρού ήλεγξαν το ματς. Στο 63’ από διώξιμο του  Κοντογεωργάκη και κεφαλιά του Πέτσα, ο Σιόβας βγήκε στην πλάτη των αμυντικών αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Καρασαλίδης. Στη φάση αυτή, ο τερματοφύλακας του Αστέρα, που αργότερα χτύπησε κι αντικαταστάθηκε, έκανε την απόκρουση έχοντας βγει αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή αφού ο επιθετικός των γηπεδούχων προτίμησε από πολύ μακριά να πλασάρει αντί να προσπαθήσει να τον ξεπεράσει.

Και φθάσαμε στο 85ο λεπτό όταν είχαμε το τελικό 3-0. Από κάθετη πάσα του Γοδενόπουλου, ο Κλουκουτάρας με ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ημικύκλιο σημείωσε εξαιρετικό γκολ.

Στις καθυστερήσεις ωραίο μακρινό σουτ του Χρόνη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν πολύς ο κόσμος στο στάδιο όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω στο φωτορεπορτάζ μας:

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Τσάνιος, Πάνου (86’ Λάμπος), Ντόντα, Αποστολίδης, Πρίφτι (86’ Φιλοσόγλου), Γοδενόπουλος, Πέτσας, Κρανάς (55’ Σιόβας), Κλουκουτάρας (86’ Χριστοφορίδης), Τσιάτσιος (72’ Καραγεωργόπουλος).

Αστέρας: Καρακασίδης (67’ Χάιτας), Φλώρος (67’ Σιαμέτης), Χότζα, Διαμαντένιας, Χατζηιωάννου, Σεφερκόλι (69’ Παπαστεργίου), Κόνσταντιν (54’ Γερολυμάτος), Κουτσούκης (54’ Χρόνης), Πάσχος, Μακρονάσιος, Καραγιάννης.

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Η μπασκετική σεζόν αρχίζει με το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο ΓΣΑ παίζει στη Λάρισα…
Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Μετά τον Τσάνιο, ο ΓΣΑ ανακοίνωσε τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της σεζόν 2024-25.  Πρόκειται για…