• 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες και τρία γκολ για τον εξαιρετικό Αίαντα!

Τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες και τρία γκολ για τον εξαιρετικό Αίαντα!

Με το δεξί μπήκε στη νέα σεζόν ο Αίας κερδίζοντας 3-1 την νεοφώτιστη Δάφνη με ανατροπή του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν πολλές ευκαιρίες είτε αστοχώντας στην τελική προσπάθεια, είτε βλέποντας τον αντίπαλο γκολκίπερ, Αβδελά -που είναι πολύ αξιόλογος, ένας από τους κορυφαίους στην Α’ Τοπική- να αποκρούει με διάφορους τρόπους, είτε έχοντας ατυχία με τα δοκάρια σε τρεις περιπτώσεις. Στο 7ο λεπτό και στο 30ό, προσπάθειες των Ράπτη και Ντούρα σταμάτησαν στο δοκάρι, όπως και η εκτέλεση πέναλτι του Δημητρίου στο 40ό -στο οριζόντιο-. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Ντούρας.

Η Δάφνη σκόραρε στο 35’ με τον Αποστολή Τερλεξή με σουτ σχεδόν από το κέντρο! Ο σκόρερ έγινε κάτοχος της μπάλας από διώξιμο του Γκόγκου και από πολύ μακριά, χωρίς να το σκεφτεί σούταρε και βρήκε στόχο σημειώνοντας καταπληκτικό γκολ. Στο πρώτο μέρος, ο Αίας είχε δύο ευκαιρίες με τον Ντούρα σε δύο φάσεις που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Δάφνης, μία καλή φάση με τον Κατσαβριά, σουτ του Φαράντου από το ύψος του πέναλτι που πέρασε λίγο άουτ, κοντινό σουτ του Κωστούλα που έβγαλε ο Αβδελάς.

Στην επανάληψη, η Δάφνη απείλησε στο 55’ για να σκοράρει με τον Κογιάννη, πλασέ που δεν βρήκε καλά την μπάλα και πήγε πάνω στα χέρια του τερματοφύλακα. Πριν την ισοφάριση όμως οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τον Ντούρα -νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Αβδελά-, τον Ράπτη -από κοντά δεν βρήκε την μπάλα για να την σπρώξει στα δίχτυα- και τον Ξηροκώστα -πάλι ο υψηλόσωμος γκολκίπερ της βολιώτικης ομάδας ήταν σε ετοιμότητα-.

Ο Αίας έφερε τούμπα το σκορ μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Πρώτα ισοφάρισε με πλασέ του Ράπτη στο 60’ και μετά πήρε προβάδισμα με γκολ του Ντούρα στο 65’ όταν ο νεαρός επιθετικός έβαλε σωστά το πόδι του στην πορεία της μπάλας σε παράλληλο γύρισμα του Θυμιόπουλου. Ακολούθησε μία ακόμη καλή φάση για γκολ με τον Ράπτη και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 73’ όταν σε φάουλ του Θυμιόπουλου, ο προωθημένος Ξηροκώστας βρήκε δίχτυα με προβολή.

Από την Δάφνη εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τη διοίκηση του Αίαντα για την άψογη φιλοξενία.

Αίας: Γκόγκος, Ράπτης, Τσαούσης (85’ Σπυριδάκης), Ξηροκώστας, Γκρίνιας, Κατσαβριάς (46’ Θυμιόπουλος), Λάμπος, Φαράντος, Κωστούλας (70’ Μάνος), Δημητρίου (75’ Παναγιώτου), Ντούρας.

Δάφνη: Αβδελάς, Μπόλας (60’ Παπούλιας), Ρουκάς, Βασιλείου (60’ Κοντογεωργίου), Κουτσώνας, Γ. Τσαρέλας, Φ. Τσαρέλας (75’ Αυλογιάρης), Καρεσίου, Τερλεξής (52’ Κογιάνης), Δεμίρης (75’ Στατήρας), Πριτσίνης.


Σχετικά Άρθρα

Δημιουργία Κέντρου Υγείας στην Αλόννησο προτείνει ο Δημ. Κουρέτας

Δημιουργία Κέντρου Υγείας στην Αλόννησο προτείνει ο Δημ. Κουρέτας

Ο δεκάλογος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για το νησί των Σποράδων Η Αλόννησος αποτέλεσε τον 2ο σταθμό…
Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Καλύτερη η Αγία Άννα, πέρασε με 0-2 από το γήπεδο της Ευξεινούπολης στην πρεμιέρα της Α’…
Ξεκίνησαν οι καταβολές της επαυξημένης προκαταβολής για το 86% της κρατικής αρωγής προς επιχειρήσεις και αγρότες της Θεσσαλίας

Ξεκίνησαν οι καταβολές της επαυξημένης προκαταβολής για το 86% της κρατικής αρωγής προς επιχειρήσεις και αγρότες…

Ξεκίνησε, από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η υλοποίηση της επαυξημένης προκαταβολής του 86%…