• 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Καλύτερη η Αγία Άννα, πέρασε με 0-2 από το γήπεδο της Ευξεινούπολης στην πρεμιέρα της Α’ Τοπικής. Η βολιώτικη ομάδα πήρε νωρίς προβάδισμα και σφράγισε τη νίκη στα τελευταία λεπτά. Το ματς θα μπορούσε να είχε διαφορετική διακύμανση εάν η Δήμητρα ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε στα μισά του πρώτου μέρους ή εάν η Αγία Άννα είχε εκμεταλλευτεί νωρίτερα κάποια από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Μόλις στο 30ό δευτερόλεπτο, σουτ του Κορέτα από πλεονεκτική θέση έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, στο 7ο λεπτό διπλή φάση όταν σε σέντρα του Μακρή, ο Ντινιωτάκης πήρε κεφαλιά από πλάγια θέση, απέκρουσε δύσκολα ο Χαλάτσης πέφτοντας και στο ριμπάουντ ο γκολκίπερ της Δήμητρας είχε νέα επέμβαση σε κοντινό σουτ του Κυρίτση.

Το 0-1 έγινε στο 14’ όταν σε κάθετη μεταβίβαση του Κυρίτση, ο Ντινιωτάκης έκανε μία ντρίμπλα, έφερε την μπάλα στο δεξί του πόδι και σκόραρε με πλασέ σε τετ-α-τετ. Στην παρακάτω φωτογραφια η κίνηση του επιθετικού λίγο πριν σουτάρει για το γκολ.

Η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν στο 25’ καθώς κέρδισαν πέναλτι όταν ο Κοντοβάς από τα δεξιά έβγαλε σέντρα και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ιακωβίδη. Ο Κατσιαβριάς ανέλαβε την εκτέλεση που όμως δεν ήταν καλή και έτσι πέφτοντας στη σωστή γωνία ο Αϊντίνι απέκρουσε.

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, οι Βολιώτες είχαν κι άλλες φάσεις για γκολ. Στο 28’, σε σέντρα του Μακρή, μονοκόμματου σουτ στην κίνηση του Κορέτα έφυγε ψηλά άουτ, στο 32’ δυνατό σουτ του Ντινιωτάκη από πλάγια αριστερά εξουδετέρωσε με το ένα χέρι ο Χαλάτσης, στο 38’ ο Κορέτα μόνος στο ύψος του πέναλτι, καθυστέρησε λίγο κι όταν σούταρε, είχε προλάβει να βάλει την κόντρα ο Γκρέμι.

Το β’ ημίχρονο άρχισε με μια διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Αϊντίνι έχασε την μπάλα και ο Μπιρμπίλης θέλησε να σκοράρει με γυριστό σουτ, όμως ο Χολέβας πρόλαβε να διώξει με το κεφάλι λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος, στην συνέχεια της φάσης ο Γεωργιτζίκης μάρκαρε σωστά τον Κατσιαβριά αποσοβώντας τον κίνδυνο για την εστία της ομάδας του.

Στο 59’ ο Ιακωβίδης σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων κατόπιν εκτέλεσης φάουλ του Κόλα, δύο λεπτά αργότερα κεφαλιά του Ντινιωτάκη προ του Χαλάτση πέρασε άουτ, στο 82’ φάση με τον Χολέβα για την Αγία Άννα και φθάσαμε στο 86’ όταν έγινε το 0-2. Ο Καλτσουνάς πέρασε από αριστερά τον αντίπαλό του, έβγαλε παράλληλη συρτή σέντρα και ο Κορέτα πέτυχε το γκολ βάζοντας το πόδι του στην πορεία της μπάλας από το ύψος της μικρής περιοχής.

Δήμητρα: Χαλάτσης, Ζάγκας, Γκρέμι, Πλαβός, Μπιρμπίλης, Τετριμίδας (23’ Γκαρνίδης), Μπούτλας (81’ Κουφογάζος), Μπαζής, Νικογιάννης (60’ Νικολούλης), Κατσιαβριάς, Κοντοβάς.

Αγία Άννα: Αϊντίνι, Γεωργιτζίκης, Καλτσουνάς, Χολέβας, Ιακωβίδης, Κουφογεώργος (62’ Βέργος), Μακρής, Κόλα, Κορέτα, Αθ. Κυρίτσης (87’ Αλεξανδρίδης), Ντινιωτάκης (90’ Κουρέντης).

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…
Πανήγυρη από την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη

Πανήγυρη από την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη

Κώστας Ιγγλέζος, Ράνια Παπάζογλου, Θωμάς Βούζας και Κώστας Τσαμαντάνης αποτελούν εγγύηση διασκέδασης… στο πανηγύρι που διοργανώνει…