• 4 Σεπτεμβρίου, 2024

Κέρδισε η Αλληλεγγύη στην γιορτή του Αγίου Νικολάου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Ευχαριστήριο

Κέρδισε η Αλληλεγγύη στην γιορτή του Αγίου Νικολάου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Ευχαριστήριο

Μία υπέροχη μουσική βραδιά προσέφεραν καταξιωμένοι ντόπιοι καλλιτέχνες και η αθρόα προσέλευση του κόσμου επιβεβαίωσε την αρωγή των Αλμυριωτών για τον καλό σκοπό, την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. Όλα αυτά την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Φιλόπτωχο Ταμείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με τον φορέα Μαγνήτων Κιβωτός.

Δεκάδες επαγγελματίες προσέφεραν δωρεάν υπηρεσίες και προϊόντα στη μεγάλη εκδήλωση αλληλεγγύης που διοργάνωσε η ενορία του Αγίου Νικολάου για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου ώστε να συνεχιστεί η συντονισμένη κι αδιάκοπη προσπάθεια που γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια με σκοπό τη στήριξη και σίτιση δεκάδων οικογενειών.

Ο Γιώργος Πάγκαλος και η Aida, ο Φώτης Τάμπας και η Κωνσταντίνα Δημητρίου, ο Γιάννης Καμπουρίδης, ο Δημήτριος Συτζάκης προσέφεραν αφιλοκερδώς τον χρόνο και τη δεξιοτεχνία τους αναλαμβάνοντας τη διασκέδαση των παρευρισκομένων.

Ο πατέρας Ευστάθιος Βαρβαρέλης πήρε τον λόγο κι ευχαρίστησε τους επιτρόπους της ενορίας, τους εθελοντές για την πραγματοποίηση αυτής της μουσικής βραδιάς, καθώς επίσης κι όλους τους επιχειρηματίες που συνεισέφεραν προϊόντα και υπηρεσίες.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Μέσα στον απόηχο της όμορφης φιλανθρωπικής βραδιάς, μιας εκδήλωσης που η επιτυχία και η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας, να πούμε σε όλους σας ένα ειλικρινέστατο «ευχαριστούμε» και ένα ταπεινό συγνώμη!

Ζητούμε συγνώμη αν κάποιοι δεν βρήκαν κάποιο κάθισμα ή τραπέζι για να μπορέσουν να απολαύσουν τις αγγελικές φωνές των μουσικών και τα πεντανόστιμα (αλλά όπως αποδείχθηκε λίγα) σουβλάκια που προσφέρθηκαν δωρεάν από κρεοπωλεία της πόλης μας και που έψησαν με περίσσια μαεστρία οι ψήστες μας. Δεν περιμέναμε να εισπράξουμε τέτοια αποδοχή και ανταπόκριση όχι μόνο από πολίτες της πόλης μας αλλά και από ανθρώπους που μένουν Ν. Αγχίαλο, Βόλο, Βελεστίνο και γύρω περιοχές.

Σε αυτό συνέβαλαν όλοι οι χορηγοί της υπέροχης αυτής εκδήλωσης, ευχαριστούμε Τον Γιώργο Πάγκαλο με τη σύζυγό του Aida, τον Φώτη Τάμπα με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Δημητρίου, τους μουσικούς Γιάννη Καμπουρίδη και Δημήτριο Συτζάκη. Τον Κώστα Κολώνη για την ηχητική κάλυψη της βραδιάς.

Ιδιοκτήτες κρεοπωλείων που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους που προσέφεραν τα σουβλάκια, τα αρτοποιεία N. Γκάτση, Ν. Κωστόπουλου, Μαλλιαρού και Μπαζή για την προσφορά τους σε ψωμί, τα καταστήματα Gossip, Ritz, Stretto  και τις κάβες ποτών Ιωνόδη, Ράπτη, Σαμαρά που πρόσφεραν όλα τα αναψυκτικά, νερά, μπύρες. Τον Κώστα Μπομπότη για τον λαχταριστό χαλβά που μας χάρισε προς πώληση. Το τυπογραφείο “τυπωσέ το” για τον σχεδιασμό και εκτύπωση των αφισών. Τα τοπικά σάιτ almyros info, almyros news, almyros press, καθώς επίσης την εφημερίδα “Λαός της Μαγνησίας” και το σάιτ E-ALMYROS.GR που υπήρξαν χορηγοί επικοινωνίας μας.

Τα παιδιά του κατηχητικού και τους γονείς τους, που βοήθησαν στην προετοιμασία αλλά  και καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Τους ψήστες μας, τους επιτρόπους του Ιερού Ναού και πολλούς επαγγελματίες που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Από τα βαθύ της καρδιάς μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Ευχόμαστε μια τέτοια φιλανθρωπική εκδήλωση να γίνει θεσμός στην ενορία μας. Καλό και ευλογημένο φθινόπωρο με υγεία.

Τα μέλη του Φ.Τ. Αγίου Νικολάου Αλμυρού


Σχετικά Άρθρα

Λήξη συναγερμού για την φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους – Ευχαριστήριο Δημάρχου

Λήξη συναγερμού για την φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους – Ευχαριστήριο Δημάρχου

Υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σήμερα περίπου στις 16:30 στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ συνεχίζονται…
Καταγγελτική επιστολή Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ για την Δημοτική Αρχή Αλμυρού

Καταγγελτική επιστολή Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ για την Δημοτική Αρχή Αλμυρού

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση-καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας: Σε επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αμαξοστάσιο του…
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Προχωρούν οι διαδικασίες για ακόμη τρία νέα ΠΟΠ- ΠΓΕ προϊόντα

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Προχωρούν οι διαδικασίες για ακόμη τρία νέα ΠΟΠ- ΠΓΕ προϊόντα

Δημόσια διαβούλευση από την Περιφέρεια για  3 νέα ΠΟΠ- ΠΓΕ προϊόντα  Ρεβίθι Φαρσάλων, Βοσκοτύρι Λιβαδίου και…