• 26 Αυγούστου, 2024

Επιστολή αναγνώστη για την παιδική χαρά στην Αμαλιάπολη

Επιστολή αναγνώστη για την παιδική χαρά στην Αμαλιάπολη

Η παιδική χαρά στην Αμαλιάπολη καταστράφηκε ολοσχερώς κατά την επέλαση του Daniel τον Σεπτέμβριο του 2023. Έκτοτε η Δημοτική Αρχή προχώρησε σε μέρος της αποκατάστασής της και είναι ανοικτή για το κοινό.

Στην αρχή της εβδομάδας, άγνωστοι προχώρησαν σε βανδαλισμούς στην παιδική χαρά, απομακρύνοντας κάγκελα και δημιουργώντας φθορές.

Εν τω μεταξύ, από τις ζημιές αποκαλύφθηκαν καρφιά που στήριζαν μέρος της περίφραξης. Εκεί χτύπησε παιδί αναγνώστη μας και ζήτησε από την εφημερίδα μας να φιλοξενήσουμε δηλώσεις και την διαμαρτυρία του για την κατάσταση στην παιδική χαρά.

«Η παιδική χαρά της Αμαλιάπολης είναι δίπλα από τα σχολεία και μπροστά στην όμορφη παραλία μας. Σ’ αυτή παίζουν τα παιδιά μας και των επισκεπτών της περιοχής. Είναι ντροπή η σημερινή κατάστασή της, ακόμη και πριν τους βανδαλισμούς, γιατί εκθέτουμε τα παιδιά μας σε κίνδυνο, ενώ είναι πολύ κακή η εικόνα της για τους τουρίστες. Το παιδί μου ευτυχώς χτύπησε ελαφριά. Πρέπει όμως να καταγράψετε ότι ούτε το δάπεδο είναι σωστό, ότι παντού υπάρχουν σκουριασμένα καρφιά και εκτεθειμένα και ότι οι κορδέλες που τοποθέτησαν μετά τους βανδαλισμούς, βεβαίως και δεν εμποδίζουν τα παιδιά μας. Παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες που σας προσκομίζω που φαίνονται όσα σας καταγγέλλω. Χρειάζεται γενική αντικατάσταση της παιδικής χαράς και όχι μόνο επισκευή. Οι παιδικές χαρές πρέπει να είναι ένας χώρος που τα παιδιά πρέπει να αισθάνονται ελεύθερα και οι γονείς να έχουν την επίβλεψη, αλλά να ξέρουν ότι είναι όλα φροντισμένα και βάσει των προτύπων που είναι υποχρεωμένοι οι υπεύθυνοι να ακολουθούν. Ευχαριστώ για τον χώρο που μας δώσατε στην εφημερίδα σας να προβάλλουμε το πρόβλημά μας.»

Μετά από επικοινωνία του γονέα και με φροντίδα και του προέδρου του χωριού, έγιναν κάποιες πρώτες πρόχειρες επιδιορθώσεις.


Σχετικά Άρθρα

Πανήγυρης Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αμαλιαπόλεως

Πανήγυρης Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αμαλιαπόλεως

Σας προσκαλούμε όλους στην πανήγυρή μας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αμαλιαπόλεως. Το πρόγραμμα της πανήγυρης έχει ως…
Πυρετός εργασιών στην Αμαλιάπολη για αποκαταστάσεις ζημιών σε υποδομές

Πυρετός εργασιών στην Αμαλιάπολη για αποκαταστάσεις ζημιών σε υποδομές

Στην Αμαλιάπολη, το τελευταίο τρίμηνο έγιναν και συνεχίζονται εργασίες αποκατάστασης των υποδομών που είχαν υποστεί σημαντικές…
Ένταξη του έργου του Κέντρου Ενημέρωσης για τις Ενάλιες Αρχαιότητες στην Αμαλιάπολη

Ένταξη του έργου του Κέντρου Ενημέρωσης για τις Ενάλιες Αρχαιότητες στην Αμαλιάπολη

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Αρχής για Αλμυρού για την ένταξη του Κέντρου Ενημέρωσης για τις…