• 2 Αυγούστου, 2024

Με Γιάννη Στεργιόπουλο ο ΓΣΑ στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Με Γιάννη Στεργιόπουλο ο ΓΣΑ στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Ο «δάσκαλος» της προπονητικής με τη μεγάλη εμπειρία επιστρέφει στον σύλλογο ύστερα από πέντε χρόνια

Με τον Γιάννη Στεργιόπουλο στον πάγκο του θα συμμετάσχει ο ΓΣΑ στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, όχι μόνο παλιός γνώριμος του συλλόγου με επιτυχημένη παρουσία στον Αλμυρό αλλά ένας άριστος γνώστης του τοπικού μπάσκετ με πολλά γαλόνια στην προπονητική του καριέρα. Επίσης έγινε γνωστό ότι ο Ηλίας Βαλαμούτης, αρχηγός, θα συνεχίσει με την κυανόλευκη φανέλα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: Ύστερα από ένα διάστημα κατά το οποίο έγιναν πολλές συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, η Διοικούσα Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού που ανέλαβε να «τρέξει» το τμήμα για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τα εξής:

– Δεν κατέστη εφικτό η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες. Θεωρούμε ότι αυτός ο κύκλος, γεμάτος στιγμές περηφάνειας και χαράς, έκλεισε προς το παρόν. Ήταν μια τετραετία που ο ΓΣΑ έγραψε ιστορία στη Γ’ Εθνική, απέδειξε ότι δεν ήταν περαστικός από την κατηγορία και μπήκε στον χάρτη του ελληνικού μπάσκετ, πετυχαίνοντας θριάμβους και πορείες που θα μείνουν για πάντα αξέχαστες σε όσους τις ονειρεύτηκαν και τις υλοποίησαν και σε όσους τις έζησαν από κοντά στο γήπεδο. Ανακοινώνουμε ότι την αγωνιστική περίοδο 2024-25, ο ΓΣΑ θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ΕΣΚΑΘ που αρχίζει στις 5 Οκτωβρίου.

– Νέος προπονητής είναι ο Γιάννης Στεργιόπουλος, ο οποίος γνωρίζει άριστα τον σύλλογο και την πόλη μας καθώς εργάστηκε ξανά στον ΓΣΑ με μεγάλη επιτυχία. Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στα μέσα της περιόδου 2017-18 όταν ο ΓΣΑ βρισκότανε στις τελευταίες θέσεις και κινδύνευε με υποβιβασμό. Κατάφερε να τον οδηγήσει στην παραμονή και την επόμενη χρονιά, 2018-19, έφερε την ομάδα μας στην τελική φάση, στον ημιτελικό του πρωταθλήματος, βάζοντας τις βάσεις για αυτό που θα ακολουθούσε…

– Βοηθός προπονητή παραμένει ο Θανάσης Σπανός, πάντα στην υπηρεσία της αγαπημένης του ομάδας. Συνεργάτης και μέλος του τεχνικού επιτελείου είναι πλέον ο Αντώνης Μητρουλάς ο οποίος επιστρέφει στη μεγάλη οικογένεια του ΓΣΑ. Έχοντας ολοκληρώσει την αθλητική του πορεία στα παρκέ, απέκτησε το δίπλωμα προπονητικής, ήταν προπονητής του Εφηβικού τμήματος του συλλόγου το 2016 και τα δύο τελευταία χρόνια προπονητής στα τμήματα υποδομής των Τιτάνων Αλμυρού. Ο Αντώνης εκτός από την πρώτη ομάδα, θα εργαστεί και στην ακαδημία μας.

-Στο νέο πρωτάθλημα, εκτιμούμε ότι ο ΓΣΑ θα παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Η διοικούσα επιτροπή έχει συμφωνήσει με αξιόλογους αθλητές που αγωνίστηκαν πέρυσι στον σύλλογο αλλά και μεταγραφές. Αφού ευχαριστήσουμε δημοσίως θερμά όλους όσοι ήταν στην ομάδα και για διάφορους λόγους επέλεξαν να μην συνεχίσουν με την μπλε φανέλα μας, ξεκινάμε σήμερα τις ανακοινώσεις σχετικά με το ρόστερ με τον Ηλία Βαλαμούτη, τον αρχηγό του ΓΣΑ ο οποίος για ακόμη μία σεζόν δηλώνει παρών στις επάλξεις και θα ηγηθεί της καινούργιας προσπάθειας. Τη νέα εβδομάδα θα ακολουθήσουν οι επόμενες ανακοινώσεις.


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…