• 25 Ιουλίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 25-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 25-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 25 Ιουλίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ” στον τίτλο κάθε θέματος, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Μπάιντεν: Αποσύρθηκα για να «σωθεί η δημοκρατία» και για να αναλάβουν «νεότεροι»

Με τηλεοπτικό διάγγελμά του τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/7) ο πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν εξήγησε στους Αμερικανούς τους λόγους που τον οδήγησαν να εγκαταλείψει την εκστρατεία για την επανεκλογή του στο προεδρικό αξίωμα τον Νοέμβριο. Χαρακτηριστικά είπε ότι το έκανε για να «σωθεί η δημοκρατία» στη χώρα και να δώσει τόπο σε «νεότερες φωνές».

Συναγερμός στην Αλάσκα – Αμερικανικά F16 και F35 αναχαίτισαν ρωσικά και κινεζικά αεροσκάφη

Ρωσικά και κινεζικά πολεμικά αεροσκάφη εντόπισε να πετούν μαζί σε μικρή απόσταση από την Αλάσκα για πρώτη φορά η Διοίκηση Βορειοαμερικανικής Αεροδιαστημικής Άμυνας (NORAD).

Φιλιππίνες: Bυθίστηκε δεξαμενόπλοιο με 1,4 εκατ. λίτρα πετρελαίου, ανοικτά της Μανίλας

Δεξαμενόπλοιο με σημαία Φιλιππίνων που μετέφερε 1,4 εκατομμύριο λίτρα πετρελαίου ανατράπηκε και βυθίστηκε στα ανοικτά της Μανίλας, ανακοίνωσαν οι αρχές, που προσπαθούν να περιορίσουν την επαπειλούμενη διαρροή του φορτίου του.

ΗΛΑΣ Θεσσαλίας για τα κρούσματα πανώλης αιγοπροβάτων στη Θεσσαλία

Μετά τις περσινές πλημμύρες που έπληξαν την Θεσσαλία, που είχαν σαν αποτέλεσμα και τον πνιγμό δεκάδων χιλιάδων ζώων από κτηνοτροφικές μονάδες, μετά από μια σειρά ζωονόσους (καταρροϊκός πυρετός, ευλογιά, αφρικανική πανώλη, κλπ), που έπληξαν την εγχώρια κτηνοτροφία, ήρθε άλλο ένα τεράστιο πλήγμα για τους βιοπαλαιστές κτηνοτρόφους, με πολλά κρούσματα πανώλης που εμφανίσθηκαν σε κοπάδια αιγοπροβάτων στις Π.Ε. Τρικάλων και Λάρισας και την αναγκαστική θανάτωση χιλιάδων απ’ αυτά μέχρι τώρα.

Σκηνές αστυνομικής ταινίας μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Λάρισας – Επ’ αυτοφώρω πιάστηκαν επικίνδυνοι διαρρήκτες με σφυρί στο χέρι: Άναυδοι οι περαστικοί

Σαν… κομπάρσοι σε σκηνή κινηματογραφικής αστυνομικής ταινίας αισθάνθηκαν διερχόμενοι και περίοικοι στην οδό Κουμουνδούρου στη Λάρισα, βλέποντας ξαφνικά, το μέρα μεσημέρι χθες Τετάρτη, αστυνομικούς με πολιτικά να πιάνουν στη «φάκα» δύο Γεωργιανούς διαρρήκτες.

Σύλληψη 49χρονου που επέδειξε πλαστά ζυγολόγια στο λιμάνι Βόλου

Στη σύλληψη ενός 49χρονου ημεδαπού για παράβαση του σχετικού νόμου περί πλαστογραφίας, προέβησαν χθες στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου.

Λάρισα: Μεταφορά της τρίχρονης που κινδύνεψε από πνιγμό στο Ιπποκράτειο

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μεταφέρθηκε σήμερα το απόγευμα το τρ΄χρονο κοριτσάκι που κινδύνεψε με πνιγμό στην παραλία των Μεσαγγάλων.

Στην κατηγορία των πολυτέκνων θα μπουν οι τρίτεκνοι – Αναλυτικά τα προνόμια

Ακόμα και το 2025, οι τρίτεκνοι αναμένεται να ανήκουν στο ίδιο καθεστώς με τους πολύτεκνους, απολαμβάνοντας παράλληλα πολλά προνόμια.

Μόνιμες καλλιέργειες και εκμεταλλεύσεις αυξημένων εισροών, καθώς και 40άρηδες, με προτεραιότητα στο Μέτρο των Βιολογικών

Περισσότερα μόρια, με βάση τα κριτήρια Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας στο Μέτρο που αναμένεται να προκηρυχθεί μέσα στο Νοέμβριο, φαίνεται να εξασφαλίζουν οι εκμεταλλεύσεις με δένδρα, καθώς και οι απαιτητικές μόνιμες καλλιέργειες, όπως είναι τα αμπέλια. Προτεραιότητα φαίνεται να έχουν επίσης τα κηπευτικά και οι σύνθετες καλλιέργειες αυξημένων εισροών, ενώ βαρύνουσα σημασία αποδίδεται και στους νέους αγρότες ηλικίας έως 40 ετών.

Την Πέμπτη 25/7 η εξόφληση του ΕΛΓΑ για Daniel

Ολοκληρώθηκε ο κυκλικός κόμβος στο ύψος του 2ου Δημοτικού Σχολείου

Συνέντευξη με τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου Θωμά Βούζα: «Νιώθω τη σύνδεση με τον κόσμο, μια μαγική αλληλεπίδραση»


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…