• 23 Ιουλίου, 2024

Ο ταλαντούχος Τόμε στον Ρήγα

Ο ταλαντούχος Τόμε στον Ρήγα

Πέρα από τις ηχηρές μεταγραφές, ο Ρήγας Φεραίος απέκτησε έναν ταλαντούχο νεαρό που διακρίθηκε πέρυσι με τη φανέλα του Τοξότη, τον Χρήστο Τόμε.

Η ανακοίνωση: Γεννήθηκε στις 30/12/2005 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός τόσο από τη δεξιά όσο και από την αριστερή πλευρά και θα αποτελέσει ακόμη ένα “όπλο” στη φαρέτρα του Λάκη Μπακάλη στη γραμμή κρούσης. Με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την Κ17 του ΝΠΣ, συνέχισε στην Κ19 του ίδιου συλλόγου και ακολούθησε το 2022-23 η Κ19 της Νίκης Βόλου με τη φανέλα της οποίας στέφθηκε πρωταθλητής.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Τοξότη όπου αναδείχθηκε πρώτος σε ασίστ. Οι πολύ καλοί αριθμοί του Τόμε, καθώς και τα αθλητικά του προσόντα, έθελξαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να αγωνιστεί στο Ρήγα Φεραίο, γεγονός που μας χαροποιεί και μας γεμίζει αισιοδοξία. Χρήστο, μιας και έχεις όλα τα φόντα για μια λαμπρή ποδοσφαιρική πορεία, ας την ακολουθήσουμε παρέα! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!