• 23 Ιουλίου, 2024

Στη Γ’ Τοπική δήλωσε συμμετοχή ο Μαγνησιακός

Στη Γ’ Τοπική δήλωσε συμμετοχή ο Μαγνησιακός

Στη Γ’ Τοπική δήλωσε συμμετοχή ο Μαγνησιακός για τη σεζόν 2024-25, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, κι έτσι μένει μία κενή θέση για τη μεγάλη κατηγορία των τοπικών μας πρωταθλημάτων για την οποία σειρά προτεραιότητας να την καλύψει έχει η ΑΕ 2002.

Θυμίζουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα είναι μέχρι τις 26 Ιουλίου, με την τοπική Ένωση φέτος να έχει μηδενικό παράβολο τόσο για τα πρωταθλήματα, για το κύπελλο όσο και για την ετήσια συνδρομή μέλους των σωματείων.

Στις προκηρύξεις που εκδόθηκαν, αναφέρονται οι ημερομηνίες έναρξης των αγώνων ως εξής: Α’ ΕΠΣΘ στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2024, Β’ ΕΠΣΘ στις 21-22 Σεπτεμβρίου 2024 και Γ’ ΕΠΣΘ στις 28-29 Σεπτεμβρίου 2024. Η ημερομηνία-ώρα της κλήρωσης θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

Για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 τα σωματεία της Α’ ΕΠΣΘ είναι υποχρεωμένα να δηλώνουν δύο (2) ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των δεκαοχτώ (18) ετών (γεννηθέντες από 01.01.2006 και εντεύθεν) στην 20άδα στο φύλλο αγώνος. Η μη τήρηση της παρούσας πρόβλεψης συνιστά αντικανονική συμμετοχή και χορηγεί το δικαίωμα υποβολής ενστάσεως και τιμωρίας της ομάδας με τις ποινές του άρθρου 23 του Κ.Α.Π.. Επίσης την αγωνιστική περίοδο 2025-2026 στην Α’ ΕΠΣΘ είναι υποχρεωτική η συμμετοχή δυο (2) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των δεκαοχτώ (18) ετών (γεννηθέντες από 01.01.2007 και εντεύθεν) στην αρχική ενδεκάδα και για όλη την χρονική διάρκεια του αγώνα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Μίλτος Καλόγηρος ανέφερε σχετικά στον «Λαό»: «Τα οικονομικά της ΕΠΣΘ είναι καλά, οπότε μπορούμε να διευκολύνουμε τα σωματεία και να μην πληρώσουν φέτος για τις δηλώσεις συμμετοχής, συνδρομές ούτε για τα πρωταθλήματα ούτε για τις ακαδημίες. Μακάρι να έχουμε χρήματα στο ταμείο για να βοηθούμε τους παράγοντες που κρατούν ζωντανά τα σωματεία του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Είμαστε σε διαδικασία εξεύρεσης χορηγιών προκειμένου να κάνουμε κι άλλα πράγματα με στόχο την οικονομική ανακούφιση των διοικήσεων.

Σχετικά με τις προκηρύξεις, ήθελα να επισημάνω πως από φέτος έχουμε υποχρεωτική παρουσία δύο ανηλίκων παικτών για τις ομάδες της Α’ Τοπικής στην αποστολή αγώνα, στην 20άδα, η οποία από την επόμενη σεζόν θα γίνει υποχρεωτική στην ενδεκάδα. Από τη στιγμή που όλοι οι σύλλογοι της μεγάλης κατηγορίας δηλώνουν συμμετοχή στις ακαδημίες κι αυτό βλέπουμε ότι αποδίδει, καλό θα είναι οι νεαροί παίκτες να παίζουν ώστε να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα νέα ταλέντα του νομού μας».


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…