• 22 Ιουλίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου Δευτέρα 22-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Δευτέρα  22-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Δευτέρας 22 Ιουλίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ” στον τίτλο κάθε θέματος, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Τι σημαίνει η απόφαση Μπάιντεν να αποχωρήσει για την Χάρις, τους Δημοκρατικούς και τον Τραμπ

Η απόφαση το Τζο Μπάιντεν να αποχωρήσει από την κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ δεν ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό μόνο για τους Δημοκρατικούς, οι οποίοι καλούνται να επιλέξουν τον υποψήφιο που θα σταθεί απέναντι στον Τραμπ, αλλά και για τον ίδιο τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών.

Συντάξεις: Έρχονται ανατροπές στην Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων

Την επόμενη χρονιά μελετάται να εφαρμοστεί η νέα αναμορφωμένη Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ) σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews.

Μπαράζ πληρωμών με συντάξεις Αυγούστου ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και πληρωμές επιδομάτων ΟΠΕΚΑ

Εβδομάδα πληρωμών είναι αυτή που διανύουμε καθώς ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ αναμένονται να προχωρήσουν σε μαζικές πληρωμές, ενώ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να πληρωθούν τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ.

Πάνω από 100.000 φορολογικές ενημερότητες τον μήνα εκδίδονται πλέον ψηφιακά

Μέχρι και 6.000 φορολογικές ενημερότητες την ημέρα εκδίδονται πλέον ψηφιακά, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Πυροσβεστική: Τριάντα αγροτοδασικές πυρκαγιές μέσα σε 24 ώρες

Τριάντα αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα από τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου (20/7), έως τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (21/7), σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΔΥΠΑ: Πράσινες δεξιότητες για 50.000 ανέργους – Δείτε τις προθεσμίες

Αναρτήθηκε το Mητρώο ωφελούμενων του νέου προγράμματος απόκτησης και αναβάθμισης πράσινων δεξιοτήτων της ΔΥΠΑγια 50.000 ανέργους, στους ιστότοπους dypa.gov.gr και voucher.gov.gr.

Οικοχωριό για απεξαρτημένους σε έκταση της πρώην «Αβερώφειου»

Παντρεύει τη δόμηση με φυσικά υλικά για τη μείωση των αναγκών σε ενέργεια με τις φυσικές καλλιέργειες και «απαντά» στην πρόκληση της κοινωνικής επανένταξης πρώην τοξικομανών.

Κλείνουν μέχρι την Παρασκευή τα σφαγεία της Θεσσαλίας – Απόφαση Περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα για την πρόληψη μετάδοσης της πανώλης των μηρυκαστικών

Με δεδομένο την εμφάνιση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων πανώλης των μικρών μηρυκαστικών σε εκτροφές των νομών Τρικάλων και Λάρισας και για την αποφυγή της μετάδοσης της νόσου και για την προσπάθεια προστασίας του ζωικού κεφαλαίου, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Κουρέτας υπέγραψε απόφαση η οποία προβλέπει την απαγόρευση για οποιοδήποτε λόγο μετακίνησης αιγοπροβάτων και αμνοεριφίων σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μέχρι την ολοκλήρωση της επιδημιολογικής διερεύνησης της νόσου και έκδοση νέας απόφασης. Απαγορεύεται επίσης η σφαγή αιγοπροβάτων και αμνοεριφίων στα σφαγεία της περιφέρειας ως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου.
Επισυνάπτεται η αναλυτική απόφαση του Περιφερειάρχη σχετικά με τις μετακινήσεις κρεάτων, νωπού γάλακτος, αιγοπροβάτων και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Σε μια χώρα, όπως η Ελλάδα, με τις αμέτρητες ακτές και το πλήθος των νησιών, η απόλαυση της θάλασσα θα πρέπει να συνοδεύεται με προσοχή και σεβασμό στους κανόνες ασφαλείας, για την αποτροπή των πνιγμών, σύμφωνα με τους εκπροσώπους τύπου του ΕΚΑΒ.

Αποζημίωση ακαρπίας ή περονόσπορου μέχρι 35% ασφαλιζόμενης αξίας με το προαιρετικό θεσμικό πλαίσιο ΕΛΓΑ

Μόνο για το ποσοστό ζηµιάς που υπερβαίνει το 50% του ασφαλισµένου κεφαλαίου θα καταβάλλεται αποζηµίωση στα πλαίσια του νέου Μέτρου επιδότησης ασφαλίστρων για προαιρετική ασφάλιση ΕΛΓΑ. Ενώ, και το ποσό της αποζηµίωσης δεν θα αντιστοιχεί στο 100% αυτού του ποσοστού.

Στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στη Λευκωσία, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος ως μέλος της αντιπροσωπείας της Βουλής των Ελλήνων

Το αδιαχώρητο στη γιορτή πεπονιού με Βαγγέλη Κονιτόπουλο, Μιχάλη Κονιτόπουλο και Γιώργο Σαλαμπάση

 

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…