• 18 Ιουλίου, 2024

Διπλό δυνατό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ρήγα!

Διπλό δυνατό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ρήγα!

Δύο παίκτες που πέρυσι ήταν βασικοί στην Ανθούπολη, πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας απέκτησε ο Ρήγας Φεραίος. Πρόκειται για τους Φίλιππο Καραμπούζη και Μπλέντι Σέσι.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Τα κανόνια του Ναβαρόνε δονούν το Βελεστίνο! Στον Ρήγα Φεραίο ονειρευόμαστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με ουσία και παίκτες νικητές! Και το βέβαιο είναι ότι δεν μένουμε στα όνειρα, ούτε στα λόγια..

Είμαστε, λοιπόν, στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με δύο ποδοσφαιριστές, που εκτός από πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις και βιώματα, έχουν στη βαλίτσα τους και το περσινό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Λάρισας! Πρόκειται για τους Φίλιππο Καραμπούζη και Μπλέντι Σέσι, βασικά γρανάζια στην ομάδα της Ανθούπολης, οι οποίοι έρχονται στο Βελεστίνο με τη στόφα του πρωταθλητή ώστε να κάνουν ξανά αυτό που ξέρουν καλά! Να πάρουν πρωτάθλημα!

Ο Φίλιππος, γεννήθηκε στις 19/7/1995 και είναι ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ της Περιφέρειας. Ταχύτατος, με απίστευτο εκτόπισμα και πολύ δυνατός στο 1 εναντίον 1, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, διαθέτει ένα πολύ πλούσιο αθλητικό βιογραφικό, καθώς έχει στεφθεί τρεις φορές πρωταθλητής, με τρεις διαφορετικές ομάδες, (Αχιλλέα Φαρσάλων, Διαγόρα Στεφανοβικείου και Ανθούπολη) πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Επίσης, έχει φορέσει και τη φανέλα του Φιλοκτήτης Μελιβοίας, της Νίκαιας, του Μαχητή Τερψιθέας καθώς και του Φαλανιακού.

Ο Μπλέντι, γεννήθηκε στις 29/11/1996 και είναι ένας πολύ δυνατός αθλητής “παλιάς κοπής”, με ηγετική φυσιογνωμία και οργανωτικές αρετές. Αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και  μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί από  «hard» εξάρι σε δημιουργικό οχτάρι. Εδώ και δύο χρόνια, ήταν ο αρχηγός της πρωταθλήτριας ομάδας της Ανθούπολης, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα του Φαλανιακού. Σας καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Ρήγα Φεραίου, σας ευχόμαστε από καρδιάς να είστε υγιείς, παραγωγικοί, και να απολαύσουμε από κοινού την πολυπόθητη αυτή συνεργασία που ήρθε τόσο όμορφα και “αθόρυβα” να μας γεμίσει προσδοκίες!


Σχετικά Άρθρα

Ανοίγει το παζάρι του Βελεστίνου – Δεν θα λειτουργήσει λούνα παρκ

Ανοίγει το παζάρι του Βελεστίνου – Δεν θα λειτουργήσει λούνα παρκ

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 ξεκινά η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη του Βελεστίνου, η οποία θα διαρκέσει έως…
Την κατασκευή δημοτικής πισίνας δρομολογεί ο Δήμος Ρήγα Φεραίου!

Την κατασκευή δημοτικής πισίνας δρομολογεί ο Δήμος Ρήγα Φεραίου!

Την κατασκευή δημοτικής πισίνας δρομολογεί ο Δήμος Ρήγα Φεραίου! Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας, «σε…