• 15 Ιουλίου, 2024

Στον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς ο Μιχάλης Μπούσης

Στον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς ο Μιχάλης Μπούσης

Ο Μιχάλης Μπούσης μάς απασχολεί κάθε καλοκαίρι διότι αφενός είναι ένας από τους λίγους Αλμυριώτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός νομού, αφετέρου κάθε χρόνο είναι σε ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις. Ο νέος του σταθμός για την αγωνιστική σεζόν 2024-25 είναι ο ιστορικός Εθνικός Πειραιώς που έχει προχωρήσει σε δυνατές μεταγραφικές προσθήκες και φιλοδοξεί να μπει στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο!

Ο γεννημένος στις 13.11.1996 μέσος, μετά τη θητεία του σε Μυρμηδόνες όπου πρωτόπαιξε σε ηλικία 14 ετών, τον ΓΣ Αλμυρού και τις ομάδες Νέων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, έχει καταγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία. Πρώτα έπαιξε στον Ηρακλή Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη και μετά κατά σειρά για δύο χρονιές στον Μανδραϊκό, στην Προοδευτική, για τρία χρόνια στον Πανελευσινιακό και για ένα στον ΑΟ Υπάτου.

Στο περασμένο πρωτάθλημα, με τον σύλλογο της Βοιωτίας έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής εκτός από τέσσερα, στα τρία ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών και στο ένα τραυματίας. Βασικό ρόλο είχε σε όλες τις ομάδες των οποίων φόρεσε τη φανέλα, ενώ είναι χαρακτηριστικό να αναφέρουμε πως πρόταση για συνεργασία με τον Εθνικό είχε κάθε καλοκαίρι την τελευταία τριετία!

Με τη μεταγραφή του αυτή, ο Μιχάλης Μπούσης θα έχει παίξει σε τρεις συλλόγους με παρουσία στη  μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (Προοδευτική, Πανελευσινιακό και τώρα Εθνικό). Το 2023-24, οι Πειραιώτες τερμάτισαν στη 2η θέση στον όμιλό τους πίσω από τον πρωταθλητή Πανιώνιο. Είχαν τον ίδιο αριθμό ηττών (δύο), όμως πολύ περισσότερες ισοπαλίες (δώδεκα έναντι έξι των Νεοσμυρνιωτών). Και τη νέα περίοδο θέλουν να κόψουν πρώτοι το νήμα και να επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες!


Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζει για τρίτη σεζόν στην Ελευσίνα ο Μιχάλης Μπούσης

Συνεχίζει για τρίτη σεζόν στην Ελευσίνα ο Μιχάλης Μπούσης

Τη φανέλα του Πανελευσινιακού θα συνεχίσει να φοράει ο Μιχάλης Μπούσης, ο Αλμυριώτης ποδοσφαιριστής ο οποίος…